Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Drogbanın menejeri Drogba sözleşme yeniliyecek falan demiş ama , olurda yenilemezse almadan bırakmayız Oda olmazsa , bize bi forvet daha şart . Baros çok sakatlanıyor çünkü .
Unuttum bi an ya 1.88 lik forvetimizide nasıl unutuyorum bilmem ki Ama zaten drogbanın menajeri transfer olmuyacak gibi konuştu . Bu saatten sonra alıcağımızıda pek sanmıyordum . Neyse o zaman . Bir defans ve bi kaleci transferleriyle , transfer olayına noktayı koyarız .
Taraftarının merakla beklediği bombaları patlatan Aslan rotasını İtalya'ya çevirdi. Sarı kırmızılıların yeni hedefi Inter'in tecrübeli orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso... Lig TV Haber Müdürü Bahri Havadır, Forlan, Reyes ve Cambiasso transferlerindeki son gelişmeleri anlattı, Interli oyuncunun Cim Bom'un yeni hedefi olduğunu belirtti.
Bu sistemle olmaz bence, selçuk'a çok yükleniyoruz gibi. Elmander yerine selçuğun yanında başka bir ön libero olsa selçuk forvet ile defans arasındaki bağı çok güzel ayarlar bence.