SDN Galatasaray Kulübü

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
D onumuz bile yırtıldı sana gel demekten
R esmen vazgeçtik mustafa pektemekten
O ğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten
G el kurtar bizi karakobra duası etmekten
B ir saat içinde inmezsen lanet olası jetten
A t arabasıyla alacağız seni stanford bridgeten

Ahaha çok güzel ya :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ne Volkan'ı arkadaş ya, adını duyunca bile sinirleniyorum adamın. Bizden uzak olsun da nereye giderse gitsin, üflesen yere atıyor kendini.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Sadri şener de darılmış bize. Dostluk ilişkilerimiz dondurmuş. Ya verelim Mustafa sarpı düzelsin aramız :D

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Elemanın birinin imzasından çaldım, hoşuma gitti :D

Gel artık uçur bizi göklere çıkar
Aç göster millet korkup ağaca çıkar

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Resmi sitede Drogba ismini görmek iyi geldi. :D Başkan Selçuk taktiğini uyguluyor yine. :D

Başkan Ünal Aysal Chelsea'li futbolcu Didier Drogba ile ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı: "Drogba ile ilgili bizim almış olduğumuz hiçbir kararımız yok. Drogba bir kulübün oyuncusu ve hala oraya bağlı. Kulüp serbest bırakmadan ya da satış kararı almadan o konuda adım atmak doğru değil. Bugüne kadar hep bu prensibi izledik. Yabancı kulüpler için de bunu uygulayacağım."

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10149.php

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray İngiltere'ye uzandı

Galatasaray Futbol Okulu, yeni şubesini İngiltere'de açtı.
galatasarayokul3_0CFP7.jpg

Galatasaray Futbol Okulu, yeni şubesini İngiltere'de açtı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ''Türkiye ve dünyanın dört bir yanında şubeleri olan, alanının lideri Galatasaray Futbol Okulları, en yeni şubesini Londra'da açtı'' denildi.
Londra'daki okulun Galatasaray'ın yurt dışındaki 4. futbol okulu olduğu ifade edildi.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/41546/galatasaray-ingiltereye-uzandi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Geliyor :D

Johan Elmander Bugün İstanbul’da

Galatasaray Futbol Takımı’nın yeni transferi Johan Elmander, bugün İstanbul’a geliyor. Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile bugün İsveç’in Göteborg kentinden gelecek olan Elmander’in akşam saatlerinde İstanbul’da olması bekleniyor.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10151.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de şimdi Elmander konusuna eklemiştim. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Terim ilk yolcuları belirledi...

terim004.jpg

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde hareketlilik başladı. Fatih Terim'in ABD'den dönmesinin ardından Florya'da büyük bir zirve gerçekleşti. Abdürrahim Albayrak, Bülent Tulun ve Celal Gürcan'ın da katıldığı toplantıya Fatih Terim ve yardımcıları Vedat İnceefe ve Ümit Davala da katıldı. Burada yapılan toplantıda, takımın son hali, yapılacak transferler ve sezon öncesi kamplarının nerelerde olacağı gibi konular masaya yatırıldı.

Florya'da yapılan dev zirvenin ardından bir görüşme de bu kez Terim ve yardımcıları arasında Terim'in evinde gerçekleşti. Yeni yapılanmada nasıl bir görev üstlenecekleri netlik kazanmayan Müfit Erkasap ve Tugay Kerimoğlu'nun da katıldığı görüşmede takımdan gönderilecek olan futbolcuların belirlendiği öğrenildi.

Tugay Kerimoğlu'ndan alınan bilgiler ışığında yerli futbolcular Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman ile yollarını ayıracak olan Fatih Terim, yapılacak olan yabancı transferleri ve kontenjan sorununu da düşünerek Stancu ve Pino'yu takımda görmek istemediğini yönetime iletecek.

Öte yandan Teknik Direktör Fatih Terim, dün sürpriz şekilde Florya'ya gelen Mondragon'un menajeri Oscar Damiani ile de bir görüşme yaptı. Kariyerini noktalayan Mondragon'un kaleci antrenörü olarak sarı-kırmızılı kulübe dönebileceği ileri sürüldü.

Teknik kadro içerisinde yaşananan hareketliliğin yanı sıra yönetim bazında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Başkan yardımcısı Adnan Öztürk'ün ısrarı sonucunda kulübe kazandırılan Kurth ve Calzada kulüpteki görevlerine resmi olarak başladılar. Futbol komitesinde görev alacak olan Kurth ve Pazarlama A.Ş'de görev alacak olan Calzada'ya Türk Telekom Arena'da birer ofis tahsis edildi.

Webaslan

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
BAM gidiyor. :D
Kaleci antrenörü içinde Tafarel deniyordu?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Daha belli değil valla. :)

Fatih Terim'in de o resmine hastayım. :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Selçuk'tan Emre'ye Galatasaray dersi

Emre, Fenerbahçe'ye gelmesi için Selçuk İnan'ın aklını çelmeye çalışsa da başaramadı... Peki ikili arasında neler konuşuldu?

Emre Belözoğlu, önceki gün Milli Takım kampında, "F.Bahçe çok farklı bir kulüp. Burada paranı hep zamınında alırsın" dedi. Ancak Selçuk "Ben çocukluktan beri G.Saraylı'yım" diyerek parayı değil, armayı seçti. Tüm Türkiye'nin G.Saray'ın ezeli rakibi F.Bahçe'ye attığı Selçuk İnan 'çalımını' konuştuğu şu günlerde yılın transferi hakkında bilinmeyenler su yüzüne çıkıyor. İşte bu transferin hiçbir yerde okumadığınız detayları.

EMRE'NİN SÖZLERİ TERS TEPTİ

Arda Turan, Hasan Şaş ve Fatih Terim'in uzun süredir ikna etmeye çalıştığı genç yıldız, sarı-kırmızılılara imza atmadan önce F.Bahçeli Emre'nin yoğun 'presiyle' karşılaştı.

Önceki gün Milli Takım'ın kamp yaptığı Swiss Otel'de öğleden sonra Selçuk'la 2 saat süren bir görüşme yapan Belözoğlu, "Neden G.Saray'a gidiyorsun, F.Bahçe'ye gel. Bak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Teknik direktörümüz çok iyi, hazır da bir takım var. Üstelik arkadaşlık ortamı da süper. Burası çok büyük bir camia. Ben iki kulüpte de oynadım. F.Bahçe G.Saray'dan çok farklı. Paranı tıkır tıkır alırsın" sözleriyle milli futbolcunun aklını çelmeye çalışsa da Emre'nin bu sözleri ters tepti.

"TEK HAYÂLİMDİ"

Selçuk doğuştan G.Saraylı olduğunu ve parayı değil, armayı tercih edeceğinin altını çizerken hem Emre'nin hem de 25 milyon F.Bahçe taraftarının hayâllerini yıkan şu sözleri sarfetti:
"Ağabey bazen para pul işleri bir kenarda kalır. Başka sevdalar vardır. Ben kendimi bildim bileli G.Saraylı'yım. Yıllardır o formayı giymenin hayâlini kuruyorum. F.Bahçe camiasına saygım sonsuz ancak G.Saray'da başta Fatih Terim olmak üzere en yakın arkadaşım Arda var. Ben G.Saray'da da iyi para kazanırım. Zaten bu sevda öyle maddiyatla ölçülecek gibi değil. Kusura bakma ama ben G.Saray'a gideceğim."

http://haber.gazetevatan.com/aklini-kullan-fenerbahceye-gel/379955/5/Sporhttp://www.internetspor.com/spor/su...eye-galatasaray-dersi-78243.html?v=1306489832

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gökmen Özdemir hikaye yazmaz. :D

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
helal olsun selçuk.

elmander geliyomuş bu akşam :)

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Beşiktaşın Ersan görüşmesi olumsuz sonuçlanmış. Ersan Galatasaray'ımıza gelebilir. Fatih Terim yap hamleni :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Benim bildiğim Ersan konusunda Abdurrahim Albayrak ilgileniyor. :)