SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nuri Galatasaraylıdır ama ben de gelmesini istemiyorum şu an.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben diyorum İstanbul boğazı..

Arkadaş hala nerden çıkıyor bu saçma sapan fikirler.Defans defans nerde defans..

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
1465164_10152039652764265_35415660_n.jpg

Şu Güzelliğe Bak yaa..

Üstat devre arası yaklaşıyor.. Senden güzel transfer haberleri bekliyoruz.. Haberin olsun. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Millet soldaki boşluğa takmış kafayı. :)

Bana göre komple koltukların değişmesi lazım. Renkleri bozuk. :D

Devre arasında bol bol Türk isimleri göreceksiniz. :P

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Millet soldaki boşluğa takmış kafayı. :)

Bana göre komple koltukların değişmesi lazım. Renkleri bozuk. :D

Devre arasında bol bol Türk isimleri göreceksiniz. :P

Boşluk, Renkler falan filan hikaye Hocam.. Elbette daha da güzel olabilirdi.. Ama orada GALATASARAY yazıyor ya, gerisi tefferruat.. :)

Bu arada sen öyle diyorsan vardır bir hikmeti.. E Türk olsun ama yeter ki sağlam olsun, Üstat... Boş eleman almasınlar da..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İshak ve Tarık gelebilir bencede ikiside gelsin elde fazla mazeme ve gencler biri olmadığında diğeri süper olur.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hep diyorum. Şuan yapımı devam eden ve kazma vurulacak 20 küsür stad var.

Tasarım olarak bizimki sönük kalacak. Çok sade ve basit bir görünümü var.

Aysal'ın saçmaladığı bi konu var. Stadın dışardaki kolonları ve duvarı betonerme kalacak demişti.

İlk gün beton atıldığı şekilde duruyo aynen dediği gibi.

p1014310.jpg

İnsan sarı kırmızıya boyatır bi şekil verir. Tasarım denen bişey yok ki

Bu hali bile daha hoş

2mnq4qw.jpg

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hep diyorum. Şuan yapımı devam eden ve kazma vurulacak 20 küsür stad var.

Tasarım olarak bizimki sönük kalacak. Çok sade ve basit bir görünümü var.

Aysal'ın saçmaladığı bi konu var. Stadın dışardaki kolonları ve duvarı betonerme kalacak demişti.

İlk gün beton atıldığı şekilde duruyo aynen dediği gibi.

p1014310.jpg

İnsan sarı kırmızıya boyatır bi şekil verir. Tasarım denen bişey yok ki

Bu hali bile daha hoş

Hocam şu rezilliği kendilerine yakıştırıyorlarsa diyebilecek birşey yok.. Stadın üstünün kapanmasını geçtik, şu beton rezilliğini bile kapatamadılar..

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Elbet bigün bi akıllı çıkıp düzeltecektir de o zamana kadar stad eskimez umarım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Var ki bir sebep dokunamıyorlar hala. :wink:

Siyasi. :D

BZWWFU8IEAAMqZ3.jpg:large

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Yelkende rekor var

15-17 Kasım tarihleri arasında Marina Dragos'ta düzenlenen Windsurf Türkiye Şampiyonası'na katılan 10 kulüp ve 67 sporcunun mücadelesine Galatasaray damga vurdu.

fft104mm2631633.jpg

Techno 293 sınıfında U17 kategorisinde Onur Cavit Biriz, U15’te Arda Faka, U13’te Efe Yiğit Öztemel, U13 bayan kategorisinde de Laçin Felek, Türkiye Şampiyonu oldu. U13 bayan kategorisinde Buğda Giritlioğlu, U15 bayan kategorisinde ise Derin Günenç Türkiye ikincisi olmayı başardı. Ayrıca Onur Cavit Biriz Fair Play ödülüne de layık görüldü. Böylece bu şampiyonada ilk kez bir kulüp takımı dört dalda birincilik ve bir dalda ikincilik kazanma başarısını gösterdi.

Kaynak

Golden Boy da son durum :)

http://www.tuttosport.com/sondaggi/calcio/risultati-1541/Vota+il+Golden+boy+2013?ok=true

Bizim elemanlar yine iş başında.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_18486_nu_B.jpg

Vefat ve Başsağlığı

Türk tiyatrosunun değerli ismi Nejat Uygur'un 86 yaşında aramızdan ayrıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
1465164_10152039652764265_35415660_n.jpg

Sol taraftaki boşluğa da amblemi koysunlar tam olsun :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O muhabbet yukarıda var. :P Yalnız amblemi oraya biraz zor yaparlar.

Şu da güzelmiş. :D

674909.gif

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben yapmıyorum da güzel ama ya. :D

B_18487_GSKLOGO_B.jpg

Duyuru

5 Kasım 2013 tarihinde oynanan Kopenhag-Galatasaray Şampiyonlar Ligi karşılaşması sonrasında gözaltına alınan 3 Galatasaraylı taraftarının mahkeme çıkarılması dolayısıyla, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, dün akşam Danimarka'ya gitmiştir.

Sayın Lutfi Arıboğan'dan aldığımız bilgiye göre, bugün yapılan ilk duruşmada, Mehmet Karahan isimli taraftarımız serbest bırakılmıştır. Cihan Balı ve Ali Büyükdoğan'ın duruşmalarına ise devam edilmektedir. Bu duruşmalardaki gelişmelerden resmi sitemiz aracılığıyla bilgi verilecektir.

Galatasaray İletişim Koordinatörlüğü

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar 3 Taraftar arkadaşımız tutuksuz yargılanmak üzeri serbest bırakıldı.

http://www.haberedikkat.com/Haberler/102426/3-galatasarayli-taraftardan-2si-serbest-birakildi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Futbol Online ‏@FutbolOnlineTR6 dk
SON DAKİKA: Galatasaray, Giray Kaçar ile anlaştı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek...: SON DAKİKA: Galatasaray, G... http://on.fb.me/1bM5LHC

Güzel bir haber, Hocam.. Zaten niye tutuklandıkları bile başlı başına bir muammaydı..

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Eğer Mancini gerçekten böyle bir röportaj verdiyse, tek kelimeyle YAZIKLAR OLSUN..Sen daha baştan kaybetmişsin be abicim.. Ne halt yemeye orda durursun..
Eğer bu adam taktik icabı bunları söylüyorsa bile olmaz olsun böyle taktik.. Biz taktik için bile kendimizi böyle ezdirecek kadar düşmedik..

http://www.ntvspor.net/haber/galatasaray/98015/juventusun-turu-gecmesi-80

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Eğer Mancini gerçekten böyle bir röportaj verdiyse, tek kelimeyle YAZIKLAR OLSUN..Sen daha baştan kaybetmişsin be abicim.. Ne halt yemeye orda durursun..
Eğer bu adam taktik icabı bunları söylüyorsa bile olmaz olsun böyle taktik.. Biz taktik için bile kendimizi böyle ezdirecek kadar düşmedik..

http://www.ntvspor.net/haber/galatasaray/98015/juventusun-turu-gecmesi-80

yok be abi taktikle ne alakası var.Hiddink te taktik icabı böyle söylüyor sandık Hırvatlardan 3 yedik hatırlamıyormusun :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
yok be abi taktikle ne alakası var.Hiddink te taktik icabı böyle söylüyor sandık Hırvatlardan 3 yedik hatırlamıyormusun :)

O zaman ne diyelim, Hocam..Vay MaşAllah diyelim.. Koskoca GALATASARAYımızın başına geçen adama bakın hele..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Söylemişse de doğru söylemiş. Adam matematik yapmış. Adamların kaybetmemeleri lazımken bizim kazanmamız lazım.

Her zaman kazanmak, kaybetmemekten daha zordur.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Yapma Üstat ya... Neresi doğru bu sözlerin..

Terim'e karşı olmanı anlarım.. Tüpçü ile işbirliği yaptığını düşünüyorsundur ve silmişsindir.. Ama yine de bu durum Mancini'nin böyle konuşmasını savunmayı gerektirmez.. Ayrıca benim Mancini ile olayım kesinlikle İmparator ile alakalı değil.. Ama Mancini'nin takımına bakıp bu kadar inançsız konuşması olmaz.. Adam kafasında Real Madrid maçına zaten 0 puan vermiş ve kalan tek maçta da şans %80 rakibindir diyor..

Yaptığı değişikliklere anlam veremiyoruz.. Oynattığı futbol ortada.. fener maçında Korneri yok bu takımın..

Neyse.. Böyle olaylar için tartışacak değiliz elbet..Seni kıracağıma kafamı kırarım...Amma velakin inşAllah Mancini'nin matematiği tutmaz, Üstat.. :D