SDN Galatasaray Kulübü

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi bir bayanın takımın başında olmasını çok istiyorum ya Çok büyük bir farklılık olmaz mı ? :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Fatih Hoca' nın cezasıyla şampiyonluğu garantiledik diyorum :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
BHlljBPCcAAiz2N.jpg:large

- - - Mesaj Güncellendi - - -

durdursaniza+galatasarayi.jpg

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sneijder:Acı seviyorum,çok çok seviyorum :D

[video=youtube;G8F-s89jL0s]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G8F-s89jL0s[/video]

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
http://eksisozluk.com/entry/33201030

hakkında bir kaç samimi hissimi yazmam gerekiyor sanırım..

dün geceki maçı, üzerimde fenerbahçe formamla eski ingiliz sömürgesi olan uzak bir afrika ülkesinde elit bir mekanda bir kaç beyaz ispanyol ve aslında manu taraftarı ama o maçta real madrid'i tutan siyah afrikalı kanka grubuyla izledim.. sanırım mekandaki tek türk bendim.. aslında soğuk biramdan hafif yudumlar eşliğinde gayet relax izliyordum maçı.. gs ilk golü yediğinde sevinç çığlıklarından sonra türlü şakalar komiklikler yapılmaya başlandı şahsıma.. "ben fenerbahçe fanıyım gs'den nefret ediyorum" falan desem de dinletemedim.. yan masalarda yanlarındaki siyah hatunlarla fingirdeşen beyazlar da birden real madrid fanatiği kesildiler.. ilk yarı biterken ben hariç hemen hemen tüm pub real madrid taraftarı oldu hafız..! hiç hoşuma gitmeyen garip bi ortam oluştu ve hiç istemeden gs'yi savunan adam pozisyonuna düştüm..

sonra ikinci yarı başladı.. ben yine relax şekilde biramı yudumlarken 1-1 oldu.. sonra 2-1.. coşan, bağıran çağıran pub bi anda sus pus oldu.. hemen akabinde drogba 3-1 yaptı.. biraz da biranın verdiği rahatlıkla sırf gıcıklık olsun diye ayağa kalkıp "goooooooool" diye inlettim pub'ı resmen.. "bu takım sizi 5-1 yenecek arkadaşım" diye bağırdım ispanyollardan birine.. tüm pub duydu.. gözleri faltaşı gibi açılmış adam cevap veremedi, diğerlerinden kimse de "olmaz öyle şey" diyemedi.. ofsayt diye sayılmayan golde de inlettim ortalığı.. gs'nin üçüncü golünden ronaldo'nun son dakika golüne kadar geçen zaman, abartısız şekilde hayattan ciddi manada zevk aldığım anlar listemde ilk 3 içerisindedir.

ve...

ezeli rakip ebedi dost galatasaray !

türkiye'den binlerce kilometre uzakta avrupalıların içerisinde , gs'den nefret eden bana bile türk olmanın gururunu yaşattın ya.. sana olan nefretim bakidir...ama sağolun lan..! cidden sağolun..!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
:D

[video=youtube;M3Izri3OQh0]http://www.youtube.com/watch?v=M3Izri3OQh0[/video]

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] nerelerde yav, görünmüyor hiç

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Madrid maçından beri yok ortada :D

Kalpten gitmiştir diyorsun :D

B_16669_GSKLOGO_B.jpg

Türkiye Basketbol Fedrasyonu'nun (TBF) 9 Nisan 2013 tarihinde verdiği disiplin kararlarının bugüne kadar benzeri görülmemiştir.

TBF'ye verdiğimiz savunmadaki benzer olay ve kararlar incelendiğinde seyircilerin salonlardan çıkartıldığı, saha boşaltma kararlarını takiben ise, TBF disiplin kurulunun ev sahibi takımlara yalnızca para cezası verdiği görülecektir.

Bunun dışında kalan tek istisnai örnek 28 Ocak 2007 'de Pınar Karşıyaka ile oynanan maçtan sonra Fenerbahçe Ülker’e verilen seyircisiz maç oynama cezasıdır ve bu ceza da para cezasına çevrilmiştir. O maçta takdir hakkını cezai indirimden yana kullanan Sayın Kurul’un, bu kez kendi gerekçeli kararında Pınar Karşıyaka taraftarının tahrik edici taşkın davranışlarını kabul etmesine rağmen, herhangi bir ceza indirimi sebebi bulamamış olması şaşırtıcıdır.
Bazı salonlarda teknik komiserine ve hakemlerine "müsabakanın bitirilebilmesi açısından anons prosedürünü" uygulatabilme güvenliğini halen sağlayamayan TBF 'nin, Sayın Vali ve Emniyet Müdürlerinin güvenlik garantisi vermesine rağmen maçı seyircisiz başlatması da son derece düşündürücüdür.
Adaletin terazisinin tamamen şaştığı, olayların oluş biçimlerine değil de kulüplere göre ele alındığı intibaını veren bir ortamda; sporda dostluk, barış, kardeşlik ortamının hakim olması nasıl beklenebilir?
Her şeye ve herkese " RAĞMEN " , Galatasaray Medikal Park basketbol takımı, şampiyonluk hedefine dün olduğundan çok daha fazla inanmaktadır ve bundan sonra çıkarılabilecek engelleri de hesaplayarak, mücadelesini kararlılık ve cesaretle sürdürecektir.

Bu durumu tek güvencemiz olarak kalan tüm sporseverlerin ve kamuoyunun takdir ve yargılarına sunuyor, taraftarımızın emin olmalarını rica ediyoruz.

Taraftarımızın yanımızda olmasına imkan tanındığı ilk maçtan itibaren, bu inanç ve coşkuyu tribünlerde de göreceğimizden eminiz.

Galatasaray Spor Kulübü
​http://www.galatasaray.org/kulup/haber/16669.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Deplasman maçlarına gitmeyen Ünal Başkan bu akşamki maça gidecekmiş.

Hocalarımız yoksa başkanımız var evelallah. :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[video=youtube;G8F-s89jL0s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G8F-s89jL0s[/video]

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Aslanlarımıza şimdiden başarılar. İnşallah stressiz rahat bir galibiyet alırız.

Tahmin olarak 2-0 alırız diye düşünüyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Takımın en iyisi Sneijder.

Burak ve Hamit inanılmaz kötü oynuyorlar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Drogba topu aldığı gibi dağıtıyor ortalığı. :D

Böyle büyük bir oyuncuyu bu forma altında izlemenin keyfi paha biçilemez...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Melo sezon başından beri böyle oynasaydı şu an fark 20 puan filandı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
emre çolakta kendine güven diye bir şey kalmamış. kale karşısında, şut çekeceğine pas veriyor.