Karargaht
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 112
kımle macımız var ne zaman
Nasıııııl?

Zemin biraz düzelmiş, tarladan çıkıp kum sahaya geçiş yapmış, sıra geldi yeşillenmeye

kımle macımız var ne zaman
Televizyonun sağ üst köşesine baksana hocam Lig TV yazıyor.
Orada da yayınları var. Ablamız paraya kıymış Burak için.![]()
ona dikkat etmemiştim.Televizyonun sağ üst köşesine baksana hocam Lig TV yazıyor.
Orada da yayınları var. Ablamız paraya kıymış Burak için.![]()
ben 16 mb ttnet adsl kullanıyorum ama AKKdan dolayı ay sonları böyle oluyor. süperonlineda da aynı uygulama var. nereye gidersen git, ay sonu 3 mb.![]()
ben 50 gb geçer geçmez düşürüyorlar.Yooo benim AKK 25 GB ama 40 GB ofilan oluyor hızı düşürmüyorlar, daha doğrusu 1 senedir daha hiç düşürmediler![]()
Videosunu da koyalım.Rıdvan' ı kes
"Dünya futbolunda 3 farklı oyuncu var. Ronaldo-Messi-Ibrahimovic. Ama Burak, şu anda Ibrahimovic'i geçti. Olağanüstü etkili bir futbol ortaya koyuyor. Yani şuan Messi-Ronaldo ve Burak var. İnşallah yılmaz ama yılmayacak gibi duruyor. Her maçtaki konsantrasyonu aynı. Drogba'nın da olması Burak için bir şans oldu. Mesela bugün attığı pas bir forvet pası değil, orta saha pası. Drogba asist özelliği olan bir futbolcu aynı zamanda"
Daha dün UltrAslanı hedef alanların bugünkü hali ortada...
![]()
Abi kafayı yiyorum evde. Şu lanet beyaz tv yi açın izleyin bi . Adamlar neler konuşuyor on kere küfür yazdım sildim burda. Adam diyor ki Gs nin reali yenmesi % 0 Andoranın Hollandayı yenmesi ile aynı ihtimal. Deli oldum ya . Oyuncuların hiç birinin inancı yok diyor abi yok ya . !!!
- - - Mesaj Güncellendi - - -
%0 % 3 hesabı yapıyorlar... %5 de anlaşalım diyolar adamlar bildiği t-ş...k geçiyorlar :S