SDN Galatasaray Kulübü

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
onun adı johan elmander

herkes ondan onlarca gol bekler

korkar ondan tüm sağ sol bekler

görünce kaçar rakip stoper

atsın golleri inşallah üçer beşer...

:)

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
beyler drogbanın resmi sitesinden kendisine mail attım bizim şiiri :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Barış özbek trabzonla anlaşmış beyler :D

Çernobilden sonra trabzonun başına gelen ikinci felaket diyolar :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ayhan akmandan şikayetçi olan yok mu arkadaş ya - 2001 den beri başımızdaki en büyük bela adam :)

Bu arada yeni sezon formaları çıkıcak diye gs storede formalar indirimde , orjinal ürün almak istiyen arkadaşlar göz atsınlar , ben bej rengi formayı alıcam mesela :)

http://www.gsstore.org/urunListele.asp?bolumID=2

Doğduğumdan beri galatasarayı destekliyorum 4 sene üst üste şampiyonluk zamanlarından sonra ilk defa böyle ısındım takıma , ünal aysal çok pozitif enerji verdi , çok düzenli bi başkan , herşeyi düzelticek umarım . Takıma disiplin gelicek gibi beyler , o ardanın küfür rezaleti falan , bu tür olaylar kalmıcak bundan sonra bence . Seneye tüm iç saha maçlarına gitmek şart (:

---------- Post added at 04:04 ---------- Previous post was at 04:01 ----------

Ya arkadaşlar oyuncu transferleri falan tamamda , ünal aysal bu stadın üzerinin açılır kapanır olma durumuna el atıcak mı acaba ? bildiğim kadarıyla mayıs ayında çalışmalara başlanmasını istiyordu devlet , galatasaraydan . Nolucak acaba stadın durumu ?

güncel .

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İşte sorun orda bırakıp bırakmıyacağı belli değil. Tabiki koymaz benim orda lafım Drogba bitmiş işyapmaz denmesineydi

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:42 ----------

D onumuz bile yırtıldı sana gel demekten
R esmen vazgeçtik mustafa pektemekten
O ğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten
G el kurtar bizi karakobra duası etmekten
B ir saat içinde inmezsen lanet olası jetten
A t arabasıyla alacağız seni stanford bridgeten

kardeşim şiirin haber olmuş... yani manşetlerdesin

habere git

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bana ait değil o şiir :D. Birisi paylaşmıştı ordan yazdım bende

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar, Galatasaray kaleciyi bulmuş. İsmi Stephane Ruffier

Video
[video=youtube;b-EXAliUHU0]http://www.youtube.com/watch?v=b-EXAliUHU0&feature=related[/video]

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar, Galatasaray kaleciyi bulmuş. İsmi Stephane Ruffier

Video
[video=youtube;b-EXAliUHU0]http://www.youtube.com/watch?v=b-EXAliUHU0&feature=related[/video]

bu kaleci olduğu bilgisini nerden aldın dostum ?

eğer kaleci buysa ufak bi bilgilendirme . 24 yaşında , 2006dan beri monaco da kaleci olarak görev yapıyor . uyruğu fransa . 8.750.000 euro bonservis bedelinde , 89 kilo , 1.87 cm boyunda bir kaleci kendisi . 2006/2007 sezonunda alınmış ama asıl kaleci ünvanına 2008 / 2009 da ulaşmış .

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu kaleci olduğu bilgisini nerden aldın dostum ?

eğer kaleci buysa ufak bi bilgilendirme . 24 yaşında , 2006dan beri monaco da kaleci olarak görev yapıyor . uyruğu fransa . 8.750.000 euro bonservis bedelinde , 89 kilo , 1.87 cm boyunda bir kaleci kendisi . 2006/2007 sezonunda alınmış ama asıl kaleci ünvanına 2008 / 2009 da ulaşmış .

Kaynak

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
:) yok üzülmek değilde tanımadığım için merak ettim

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Rafet El Roman Abdi İpekçi'de Takımlar Nerde

Maçtan önceki gün Abdi İpekçi Salonu'nun bir dershanenin etkinliklerıne verilmesi nedeniyle Galatasaray ve Banvit antrenmanını başka salonda yapmak durumunda kaldı.

Takımlar için maçtan önceki gün, maç salonunda yapılan antrenman çok önemlidir.. Çünkü son provalar yapılır.. Maçın oynanacağı atmosfere, çemberlere alışmak da önemlidir.. Bu yüzden de takımlar son antrenmanı, karşılaşmanın oynanacağı salonda yapmak isterler..

Geçmiş yıllarda konuk takımın yaşadığı sorunlar yüzünden TBF bir de yönetmelik maddesini uygulamaya koyarak, maçtan bir gün önceki antrenmanı garanti altına aldı.. Tabii ki salon TBF’ye ait değilse..

Diyeceksiniz ki, bu da nereden çıktı.. Salon TBF’ye aitse takımların maç antrenmanı yapmasında ne gibi bir problem olabilir?

Olur.. Eğer TBF, belki de yukarılardan gelen baskı nedeniyle kendisine ait olan salonu, başka bir etkinliğe verirse ya da vermek zorunda kalırsa olur..

Pazartesi günü play-off yarı final serisinde çok önemli bir maç var.. Galatasaray-Banvit.. Abdi İpekçi Spor Salonu.. Saat 20.00

Antrenman açısından bunun anlamı şu: Salon Pazar günü saat 20.00’de Banvit’e verilir.. Bunun öncesinde veya sonrasında Galatasaray antrenman yapar.. Bunun sonrası saat 21.30 olacağı için Galatasaray doğal olarak öncesinde salonu kullanır..

Ama kullanamaz..

Çünkü salon Kültür Dersanesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerine tahsis edilmiştir.. Rafet El Roman şarkı söyleyecektir.. Salon ancak saat 20.00’de takımlara verilebilecektir..

Play-off’lar sırasında çarşı yeterince karışmışken, al sana bir sorun daha..

Sonuçta Galatasaray salonun ancak hazır hale getirilebileceği 20.00’deki antrenmanı konuk Banvit’e verir.. Kendisi ise öfke içinde Ayhan Şahenk’e gider.. Ancak salon hazır hale getirilemediği için konuk Banvit de başka salon arar.. Ve sonuçta Ahmet Cömert'e gider..

TBF ne kadar özerk olursa olsun, ona “Şu gün, şu saatte salonu şuna vereceksin” diyen büyükler vardır.. Büyüklere karşı gelinemez.. Hem şunun şurasında 12 Haziran zaferine kaç gün kaldı ki!

İşte TBF’nin antrenman yönetmeliği:

93. Antrenman Saatleri
93.1. Ev sahibi kulüp, o haftaki lig müsabakalarından bir gün önce misafir takımı
için müsabakanın oynanacağı salonda ve saatinde başlamak üzere en az
90 dakikalık bir antrenman ve 16:00 ve sonrasında başlayacak
müsabakalar için maç günü (misafir takımın talebi ve salonun uygun
olması halinde) sabah 09.00’dan sonra başlayacak şekilde ve maç
saatinden en az 5 saat önce bitecek şekilde 45 dakikalık bir diğer
antrenman sağlamak zorundadır. Antrenman için gereken salon kira ücreti
ev sahibi kulüplerce ödenir.
93.2. Misafir takımına belirtilen saatlerde antrenman sağlanmaması durumunda,
olayda kasıt görülmesi halinde kulüp sorumluları Disiplin Kuruluna sevk
edilirler.

Basketfaul'un notu: Bizce Galatasaray'ın bu konuyla ilgili Disiplin Kurulu'na sevkedilmesi gerekir.. Hatta yakışır da :)) Yoksa Basketbol Federasyonu mu ceza kuruluna gönderilmeli.. Karar sizin olsun..

http://www.basketfaul.com/?islem=2&makaleID=7991

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hacklemişler hesabı sallayın. :) Yakında kapak yaparlar ama önceden de dedim, istemiyorum bu adamı...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2 konuda merakım var .

1.si ) stadın üstü kapanır açılır yapılma mevzusu noldu ?
2.si ) transfer dönemi tam olarak hangi tarihte kapanıyor ?

Cevaplarsanız sevinirim .

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
2. Ağustos sonu ama bizimkilerin hızına bakarsak kamp başlamadan biticek gibi :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Stadın üstünü kapatmaktan Adnan Polat vazgeçmişti. Avrupa'daki, büyük kulüpler statlarının üstünü kapatmıyorlarmış da. :D Onun için de ek bir bedel ödenecek galiba tam bilmiyorum.

1 Eylül gibi kapanır transfer dönemi.