SDN Galatasaray Kulübü

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
544428_10151051512094265_629639726_n.jpg

B_da08507b993f129c205069ac7cc01f77.jpg

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bu seneki transferlerimizden iki oyuncu çok riskli bence..

Burak & Amrabat

Bu ikili ya yıldızlaşır, ya da dibe batar. Ben size söyliyim.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
forma yakısmıs buraka ama elimizde patlamasından korkuyorum :D

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Juve; Galatasaray'dan yüksek bonservis bedeli istiyor..
sebebi; efendim biz 15 milyon euro-ya aldık çokda aşağı bi fiyata satamayız diyolar..

Şimdi Juventusa soruyorum;

1-Geçen sezon melo bizde kötü oynasaydı ne düşünürdünüz.?
2-Bizden fazla bonservis ücreti veren varmı.?
3-Yollamak isteyen, siz değilmisiniz.?
4-Gözden çıkardığınız bi oyuncu için bu ücreti istemeye hakkınız varmı.?
5-Satamazsanız elinizde kalırsa o zaman ne yapçaksınız.?

= yüksek bi ücrete alabilirsiniz, ama gözden çıkardığınız bi oyuncu için bu ücreti talep edemezsiniz. transferde izlenen kural budur.. bu kuralın dışına çıkarsanız.. oyuncu satamazsınız..

TIPKI MELO OLAYINDAKİ GİBİ..#

7.jpg

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gs yönetimi bu transferden vazgeçtik desin, eminim Juve geri vites yapar..#

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
El Galatasaray ofrece 12 millones de euros por el delantero brasileño del Paris Saint Germain, Nené.

Futbol_Mercado

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Google'a türkiyenin en keriz spor kulübü yazın ve ilk siteye bakın:D

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen özel durum açıklamasında, Burak Yılmaz transferinin detayları paylaşılarak, ''Futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2 milyon 300 bin avro sabit transfer ve 20 bin avro maç başı ücreti ödenecektir'' denildi.
Ayrıca, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince, bordo-mavili ekibe 13 Temmuz Cuma günü 5 milyon avro bonservis/tazminat ödemesi yapıldığı da açıklamada yer aldı.

NE KADARI DOĞRU ??? çok pis para harcamışız :D

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen özel durum açıklamasında, Burak Yılmaz transferinin detayları paylaşılarak, ''Futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2 milyon 300 bin avro sabit transfer ve 20 bin avro maç başı ücreti ödenecektir'' denildi.
Ayrıca, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince, bordo-mavili ekibe 13 Temmuz Cuma günü 5 milyon avro bonservis/tazminat ödemesi yapıldığı da açıklamada yer aldı.

NE KADARI DOĞRU ??? çok pis para harcamışız :D

Reaksiyon puanı
31
osKOq.jpg

Nike'ın premium ve elit kategorsinde yer alan takımlar.
Premium olan ilk 5 takım dışındaki diğer takımlar birbiriyle aynı tasarıma sahip deplasman forması kullanıyor birileri taklitçimi dedi.:cool:

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın kardeşlerim.Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sabırsızlıkla bekliyoruz... :)

Az kaldı kardeşim bu sene tribün şovlarını kes.Yine her zamanki gibi üst düzey çalışmalar olacak.Ama bazen çok zoruma gidio bizim tribün yapıo ve ben bişey göremiyorum bayrak açmaktan veya pankart açmaktan:):)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Günaydın :) Hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar :)

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az kaldı kardeşim bu sene tribün şovlarını kes.Yine her zamanki gibi üst düzey çalışmalar olacak.Ama bazen çok zoruma gidio bizim tribün yapıo ve ben bişey göremiyorum bayrak açmaktan veya pankart açmaktan:):)

Olsun orada bulunup o atmosferi tadıyorsun.Hele birde takım kazandı mı...İşte o zaman deyme kefimize :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Yıldırım gönderme!

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım'ın açıklamalarına Adnan Öztürk'ten sert yanıt geldi.

760392_detay.jpg

F.Bahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, Fatih Terim'in çok büyük paralar harcattığını söyleyip Lutfi Arıboğan'a da çaktıması üzerine Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, "Tarla sürme" benzetmesiyle şike soruşturmasına atıfta bulundu.

Galatasaray'dan, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım'a cevap gecikmedi. Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, "Bize karşı boş bir sataşma var" dedi. TT Arena Stadı'nın nasıl yapıldığının hesabının ortada olduğunu kaydeden Öztürk, "Bizim stadımız şehrin ortasında, yaylada değil" dedi ve şöyle devam etti:

"Ali Yıldırım'a soruyorum. Sayın Arıboğan kuş mu ki uçsun? Ayakları gayet sağlam yere basan çok başarılı bir yönetici. Gereksiz polemik yaratmak amacı, gündem saptırma amacı bunlar. Her zaman söyledik. Yine söyleyelim Galatasaray'a kimse sataşmasın. Biz de kendi işimize bakıyoruz ama sataşanlara da verilecek cevabımız her zaman var. Ortamı germenin manası yok."

"AKLIMA TARLALAR GELİYOR"
Ezeli rakiplerine adlarının karıştığı şike soruşturması üzerinden dokundurma yapan Öztürk "Böyle sataşmalar olunca aklıma hep tarlalar geliyor. Ben asıl cevap hakkımı kamu spotu olarak kullanmak istiyorum. Malumunuz hasat mevsimi geldi. Çiftçi vatandaşlarımızdan ricam tarlalarını hasat sonrası sürmeden önce anız ateşine maruz bırakmasınlar. Toprağa hiç yararı olmadığı gibi ciddi zarar vermektedir. Ve uzun dönemde verimliliğin kaybolmasına sebep olmaktadır. Bu konuda gösterecekleri hassasiyet ülkemizin tarım rekoltesini ciddi anlamda yükseltecektir. Böylece gelecek nesillere sağlıklı tarım arazileri kalacaktır" diye konuştu.

Kaynak

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] yahu şu girişteki çalan ses direk çalmasa birazda bizim insiyatifimize bırakılsa daha hoş olmazmı :)

Gece ve işte girince birden çalışıyor insan unutuyor, hoş olmuyor sıkıntı yapıyor.

Sırf bu yüzden bu sayfalara giresim, yada girerken sayfayı iptal edip adresi çubuğundan sayfa numarasını yazarak giriyorum oda can sıkıcı oluyor.