SOLTER
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 560
Uchua sasueke hocam daha zor bir isim bulamazsınız ?
Uchua sasueke hocam daha zor bir isim bulamazsınız ?
Hiç öyle deme oda bir sanattırAdam öldürmenin nesi komik
Ama komik değilHiç öyle deme oda bir sanattır
Ben kimi öldürdüm ki?Savaşa katılıp elime kılıç alıp savaştığım mı var?Benim askerler falan savaşta öldürüyorlar o da normal bir şey.Adam öldürmenin nesi komik
Konu bu değil, konu senin komik olmaman veya olmanBen kimi öldürdüm ki?Savaşa katılıp elime kılıç alıp savaştığım mı var?Benim askerler falan savaşta öldürüyorlar o da normal bir şey.
Ve de her ülke de zamanında İmparatorluk ya da büyük ülke kuracağım diye her yere savaş açtılar biliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve de ben adam öldürmeye komik mi dedim?Hayır.
Ne?Ben kendime komiğim falan demiyorum ki.Nereden çıkarıyorsun ben komiğim mi dedim.Hayır demedim ve sen adam öldürmek komik değil diyorsun.Gerçekten garip.Konu bu değil, konu senin komik olmaman veya olman
Olabilir ?@Su tankı 1 hafta ara vermiş sdn ye heralde suya zam geldi
Bu da doğru, adam komiğim dememişkiNe?Ben kendime komiğim falan demiyorum ki.Nereden çıkarıyorsun ben komiğim mi dedim.Hayır demedim ve sen adam öldürmek komik değil diyorsun.Gerçekten garip.
Ne zaman ben kendime komik dedim ki?
Hadi yine iyisin.
Sabaha kadar çığlık çığlığa kabuslar görüyorum. Her seferinde banlıyorlar beni ? ?Hadi yine iyisin.
@Hakkı Alkan abi buna bir adminlik verde canımız kurtulsun. Adam rüyasında bile yönetimi övüyor.
Bir defasında rüyada senin bilgisayarın fişi çekecekler daha uyanmazsın. Çok milleti rahatsız etme kardeşimSabaha kadar çığlık çığlığa kabuslar görüyorum. Her seferinde banlıyorlar beni ? ?
Fişi kesmesinlerde geri takması kolay olur. Yoksa sıkıntı büyükBir defasında rüyada senin bilgisayarın fişi çekecekler daha uyanmazsın. Çok milleti rahatsız etme kardeşim
En eğlenceli olduğu zamanlar Ban attığı zamana denk geliyor nedense. ?
Neyse fiş miş söyleme dükkan aklıma girdi ahahahhaha ?Fişi kesmesinlerde geri takması kolay olur. Yoksa sıkıntı büyük
4 aydır buradayım. Daha uyarı bile almadım. Umarım banladığı zamana denk gelmem xdEn eğlenceli olduğu zamanlar Ban attığı zamana denk geliyor nedense. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse fiş miş söyleme dükkan aklıma girdi ahahahhaha ?
İşten yeni döndüm. Biraz dinlenip geri dönerim size iyi eğlenceler.
Usain Ne zaman eğlenmeye çalıştığını görürsen hesabından çıkış yap. İlla birini banlayacak emin ol ?4 aydır buradayım. Daha uyarı bile almadım. Umarım banladığı zamana denk gelmem xd
?Usain Ne zaman eğlenmeye çalıştığını görürsen hesabından çıkış yap. İlla birini banlayacak emin ol ?
PekiEn soytarı benim
Mükemmel dans.Admininizi hiç tanımamışsınız..
Bu aralar modumda değilim.Usain Ne zaman eğlenmeye çalıştığını görürsen hesabından çıkış yap. İlla birini banlayacak emin ol ?
Pp den anlaşılıyorBu aralar modumda değilim.
Herkes bana katılıyor galiba.@_Zaur_ + @Uchiha Sasuke = COMEDY TİME