- Reaksiyon puanı
- 1,607
SDN Forum'da YouTube görsel video kısmı bozulmuş. @Elvin Lara @nixc0r @bud ilgilenirseniz sevinirim.
Tabletten girdim orada bu sorun karşıma çıktı.Mobilde bir sıkıntı yok gibi duruyor bilgisayardan bakacağım.
Google Drive'dan atabilirsiniz.keşke vidoe atabileceğimiz dosya kısmı olsa hep yt olcak illa
lüks artvin videosu atimi xdGoogle drive'dan atabilirsiniz.
Anlamsız/alakasız iletiler yasak maalesef, silmem gerekir atınca. Üzgünüm??lüks artvin videosu atimi xd
O zaman Chrome tarayıcı kaynaklı galiba. PC'den girdim dediğiniz gibi sorun yok.Bilgisayarda bir sorun yok. Başka tarayıcı ile girmeyi deneyin.
Arama motoru kaynaklı da olabilir.O zaman Chrome tarayıcı kaynaklı galiba. PC'den girdim dediğiniz gibi sorun yok.
Ben sadece bildirmek istedim siz kontrol edersiniz sorun tarayıcı mı yoksa sizinle alakalı mı diye.Arama motoru kaynaklı da olabilir.
Sizden başkasında gözlemlediğim kadarı ile yok. Chrome güncel mi?Ben sadece bildirmek istedim siz kontrol edersiniz sorun tarayıcı mı yoksa sizinle alakalı mı diye.
Chrome güncel.Sizden başkasında gözlemlediğim kadarı ile yok. Chrome güncel mi?
Gizli sekmeden girince herhangi bir sıkıntı var mı?Chrome güncel.
Hayır, yok.Gizli sekmeden girince herhangi bir sıkıntı var mı?
Mesaj silme yetkiniz yok.?tam medjaı silcem mesja silinmiş
Uyarı vermedim.silinmiş uyarıyıda yedik
Uyarıyı ben verdim daha öncede yaşanmıştı bir uyarı lazımdı artık.Mesaj silme yetkiniz yok.?
Uyarı vermedim.
Çerezleri temizleyip tekrar dener misin?Hayır, yok.
Denedim olmadı neyse önemli değil.Uyarıyı ben verdim daha öncede yaşanmıştı bir uyarı lazımdı artık.
Çerezleri temizleyip tekrar dener misin?
Mesaj silme yetkiniz yok.?
5 uyarı alınca mutemi yiyoduk .d
1 ayda ne var önceden yapsak yemiyoduk bide sdn rolü ne işe yarıyor bi kişide vardıSDN Anayasası Ceza Puanları [GÜNCEL]
Merhaba arkadaşlar; Forumumuzun cezalandırma puanlarında tekrar değişiklik yaptık. Bazı cezaların puanları ve süreleri düşürüldü; Bazılarının yükseltildi. Yeni ceza puanları Raporlama Sistemini Meşgul Etme Ceza puanı: 1 Geçerlilik süresi: 1 Hafta Türkçe Harici Dil Kullanımı (Cafe SDN hariç...forum.shiftdelete.net
Daha dikkatli olalım.