- Reaksiyon puanı
- 6,404
Arkadaşlar sdn forumda Pop UP reklamlar çıkmaya başladı
Bence kaldırılmalı çok sinir bozucuTelefon tarayıcıları için reklam engelleyicisi mevcut mu? Kuralım bari sonuçta yanlışıkla tıklasak bir sürü sayfa açıyor tekrar kapatmakla uğraşmayalım.
operada var diye biliyorumTelefon tarayıcıları için reklam engelleyicisi mevcut mu? Kuralım bari sonuçta yanlışıkla tıklasak bir sürü sayfa açıyor tekrar kapatmakla uğraşmayalım.
Ne oluyo ya bu reklamlaraEkli dosyayı görüntüle 92649
Reklam muhteşem (!)
Pop-up görmek çok can sıkıcı olmaya başladı, virüslü site gibi.Ne oluyo ya bu reklamlara
AdBlock diye bir uygulama varroperada var diye biliyorum
Aylardır uygulama yüklemesi yapmadığım OS X'e virüs girdiğini düşünmüyorum ve IOS'te de Android'de de oluyor, AdBlock kuracağım böyle devam ederse.AdWare virüsü sebep olabilir.Eğer reklam istemiyorsan bu ve tarayıcı tam sana göre çünkü Çok estetik,düzenleyebiliyorsun ve adblock eklentisi var.İşte link----->https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiQ_eqG59voAhXRw8QBHdKSCrMQFjAAegQIDhAC&url=https://www.opera.com/gx&usg=AOvVaw3TDj1xp5KWBdb52ibWrepP
iOS kullanıyorum bende de çıkıyor reklam market dışı bir şey yüklememe rağmen. Bilgisayarda Adblock kapatıp denedim orda da çıkıyor. Yani virüs değil site reklam veriyor galiba.Aylardır uygulama yüklemesi yapmadığım OS X'e virüs girdiğini düşünmüyorum ve IOS'te de Android'de de oluyor, AdBlock kuracağım böyle devam ederse.
Bu da birşey mi yanlış hatırlamıyorsam destek hapı reklamı filan da vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim.Ekli dosyayı görüntüle 92649
Reklam muhteşem (!)
Arada böyle saçma sapan reklamlar çıkıyor (sanırım yine üst komşu şifreyi kırdı) fakat bu Pop-up'lar sıkıcı olduReklam engelleyici kullanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da birşey mi yanlış hatırlamıyorsam destek hapı reklamı filan da vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Denediğim bir şeyden dolayı şuan gizli sekmedeyim (hatta HP 650 diye fil çağından kalan bir bilgisayarla giriyorum şuan), kendi bilgisayarımda sıkıntı yok, Brave'in kendi AdBlock'unu kullanıyorum.Adquard kullanamıyor musunuz? gizli sekmede çalışmıyor sanırsam eklentiler.
Aktifleştirirsen çalışır.Adquard kullanamıyor musunuz? gizli sekmede çalışmıyor sanırsam eklentiler.
Site paraya para demiyorEkli dosyayı görüntüle 92667
2 dk eklentiyi kapattım mesaj arası reklam nedir ve felaket site kastı.
Keyfine göre çıkıyor, ona şükür.Normal site reklamı olsa tamam zararı yok diyeceğim ama Pop-up hiç güzel değil. Zart diye soldan reklam çıkıyor kapatıyorum tekrar geliyor.
Kişisel değil. Forumdaki reklamlar ve diğer şikayet konularında şikayetçi olan herkese yazıyorum bunu.Ben opera yükledim şimdi reklam çıkmıyor güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ağlama dedin ki sadece neden böyle değişik reklamlar var diye sordum
Safari için bulamadım bulsam bende yükleyeceğim reklam engelleyici. Normal reklamlarda sıkıntı yok ama Edge cidden çıldırtıyor insanı.EDGE reklamları canımı sıktı artık. Zaten telefonun küçücük ekranı var. En sonunda reklam engelleyici aktifleştirdim.