zeroaxa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
boyut kazanması güzel olur
beyazlık kalkmalı kendi etrafında dönmeli dünya gibi yani dikkat çekmeli...
ama yine de ilk adımın atılması vbulletin logosundan kurtulması da bir gelişme...
Bu icon güzel aslına biraz kenarlarda beyazlık kalıyorbeyazlık kalkmalı kendi etrafında dönmeli dünya gibi yani dikkat çekmeli...
ama yine de ilk adımın atılması vbulletin logosundan kurtulması da bir gelişme...
arkadas ustunuze vazife olmayan sylerle (bos isler) ugrasmayi ne cok seviyorsunuz siz. sen sdn de ne gorevindesinki yada babanin sitesimi sanane elin ikonundan kulpundan sapindan
Biryerden gözüm ısırıyor diyordum ...
Evet.Birazcık azıcık ucundan geliştirilebilir, Benim FF de görünüyo ama Chrome da yok, Güncelleştirdikten sonra tekrar deneyeceğim, Chrome da Favicon görünüyor mu arkadaşlar ?
Senin gibi düşünenler ömür boyu koyun gibi yönetilmeye mahkumdurlar. :hammer:
Her zaman yukarıda birileri olacak onlar ne derse doğru olacak onlar ne beğenirse güzel olacak... Senin ise bir fikrin olmayacak...
Burası bir forum sitesi...
Yöneticileri var...
Ama unutma üyeleri olmayan bir forumun yöneticilerinin hiç bir anlamı olmaz...
Oraya icon koymak görevinde olan yönetici oraya ikon koymuyorsa onu üyeler sorgular... Koyunlar sorgulamaz...
Oraya ikon tasarlayacak görevli baştan savma bir icon tasarladıysa
üyeler bunu sorgular... Koyunlar sorgulamaz...
Üyeler fikir üretir alternatif üretir Güzel olmuş der çirkin olmuş der...
Koyunlar meeler... :hammer:
Eğer bu işler boş işler ise üzerimize vazife olmayan şeyler ise senin ne işin var üzerine vazife olmayan bir başlığın içinde...
Sen kimsin? Senin üzerine vazife mi burda üyelere ne boş işlerle uğraşıyorsunuz demek?
Site sahibi yada site yoneticisi bir is yapar tanitir. yada yapilan isi oylamaya sunar.uyelerin fikirlerini alir. bu sitenin yonetici vasfindaki kisiyi ilgilendirir. benim sordugum seyi anlamamis saldiriya gecmissin. aslinda buradaki koyun sensin. senin dusuncendeki insanlar kandirilip daglarda ellerinde silah askerleri vuruyor. senin ustune vazife degil sitenin logosunu sorgulamak,oylamaya acmak. bunu yapacaksa site yoneticisi yapar. yapma seklide bellidir. biz birsey yaptik acaba sizler buna onay veririrmisiniz yada begendinizmi seklinde olur
Aynen katılıyorum.Senin gibiler oldukça hiç bir zaman bir gelişme olmaz...
Burdaki tartışılan favicon daha önce yoktu...
Hatırlatan ise ÜYELER oldu...
Yöneticler de üyelerin hatırlatmasını dikkate alarak gereğini yaptı...
Ve yine üylerin bir kısmı yapılanın daha da geliştirlebileceğini söylüyor...
Yönetim dikkate alır geliştirir ya da lamaz geliştirmez o onların bileceği iş...
Ancak senin gibiler fikir proje alternatif üretmekten yoksunlar... Varsa ne ala yoksa meeeeeeeeeee :hammer:
Bu favicon ları hangi programla hazırlıyorsunuz? Gimpte resimleri favicon olarak otomatik bir özellik varmı?
Senin gibiler oldukça hiç bir zaman bir gelişme olmaz...
Burdaki tartışılan favicon daha önce yoktu...
Hatırlatan ise ÜYELER oldu...
Yöneticler de üyelerin hatırlatmasını dikkate alarak gereğini yaptı...
Ve yine üylerin bir kısmı yapılanın daha da geliştirlebileceğini söylüyor...
Yönetim dikkate alır geliştirir ya da lamaz geliştirmez o onların bileceği iş...
Ancak senin gibiler fikir proje alternatif üretmekten yoksunlar... Varsa ne ala yoksa meeeeeeeeeee :hammer:
Favıcon dedıgın nedırkı arkadas. sıtenın noktasına tapar olmussunuz. bagımlılık ruhumuza ıslemıs taraftarlık konusunda ustumuze yok. basıt bır favıcon u almıs ustune destanlar yazacak hale gelmıssınız onemlı bır sey olsa sıtenın yonetıcısı oylamaya sunardı. komıksınız sız ya
Biryerden gözüm ısırıyor diyordum ...