SDN Forum Ve Yorumlar !

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,018
Arkaşlar Mayıs 2017’den bu yana üyeyim…
Aktifliğim az ancak yeni yönetim ile foruma yeni bir soluk ve hava gelmiş; Bizimde bu havayı olabildiğince desteklememiz gerekli…

Geçen ay ben mart ayının üyelerinden biri olarak ödül aldım… @Sefa Akbudak kardeşim sağolsun 5 kişiye ödül verdi…
Buda açıkcası bizi teşvik etti; Ben zaten her online olmamda o ayın birinciliğine direk oynuyorum…

Burada bundan sonraki yorumlarımda “Kardeşim” kelimesini sık kullanacağım çünkü forumda bir soğukluk var bu forum TR’nin en iyisi olurken aile bağı vardı…

Forumda aile bağı olmadığı için tartışmalar çok oluyor ve herkes herkesi yanlış anlıyor…
Empati yapmıyoruz maalesef buna bende dahil oluyorum…

SDN Türkiye’nin en büyük teknoloji forumudur…Aynı zamanda En iyisidir.

Kalın Sağlıcakla…

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
325
Forumlar düşüş trendinde devam ederken burada iyi bir yükseliş yakaladık. Anlık ziyaretçilerin disinda da eski üyelerin geriye dönmesi forumu iyice geliştirdi. Yalnızca 5 kişiye değil emeği geçen herkese teşekkür ederim.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,018
Forumlar düşüş trendinde devam ederken burada iyi bir yükseliş yakaladık. Anlık ziyaretçilerin disinda da eski üyelerin geriye dönmesi forumu iyice geliştirdi. Yalnızca 5 kişiye değil emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Kendi adıma ben rica ederim