atkaksoy501
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,070
Arkadaşlar selam. Bazı üyelerimizden arkadaş/takım bulamadıklarına dair mesajlar almamızdan dolayı böyle bir konu açmayı düşündük. Bu konuya lütfen SADECE TAKIM ARAYANLAR VEYA TAKIMINA OYUNCU ARAYANLAR mesaj yazsın. Konuyu kirtletmeyelim ki insanlar takım arkadaşı bulabilsinler. Bunun haricindeki tüm mesajları sileceğim. Aşağıdaki mesaj formatını kullanarak bu işlemi yapabilirsiniz.
1-
""
Takım arıyorum.
""
2-
""
Takımıma oyuncu arıyorum.
-(Takım kriterlerinizi ve kaç oyuncu aradığınızı belirtiniz)
""
1. formatı kullanan kullanıcıları beğenen ve takımlarına almak isteyen kişiler lütfen onlarla özel mesaj yoluyla iletişim kursun. Konu üzerinde bu iletişimi yapmayın.
2. formatı kullanan takımlara başvurmak isteyenler de aynı şekilde ilgili kişilere özel mesaj yoluyla ulaşsın lütfen.
Herhangi bir sorunda benimle iletişime geçiniz. Teşekkürler. Umarım herkes takım bulabilir. Bol şans
1-
""
Takım arıyorum.
""
2-
""
Takımıma oyuncu arıyorum.
-(Takım kriterlerinizi ve kaç oyuncu aradığınızı belirtiniz)
""
1. formatı kullanan kullanıcıları beğenen ve takımlarına almak isteyen kişiler lütfen onlarla özel mesaj yoluyla iletişim kursun. Konu üzerinde bu iletişimi yapmayın.
2. formatı kullanan takımlara başvurmak isteyenler de aynı şekilde ilgili kişilere özel mesaj yoluyla ulaşsın lütfen.
Herhangi bir sorunda benimle iletişime geçiniz. Teşekkürler. Umarım herkes takım bulabilir. Bol şans