Burak Yasin Yıldız
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 892
iphone 6s.pili hariç efsane cihaz.
2 yıl sonra 12 olacak inşallah.
Neden 2 yıl ?iphone 6s.pili hariç efsane cihaz.
bataryasının öleceğini düşünüyorum iyice ve artık baya eski bir cihaz olacak.2 yıl anca ömrü kaldığını düşünüyorum 6s inNeden 2 yıl ?
Bence 2,5 yıl günlük kullanımda götürebilecek bir cihaz ama kamera olarak unutun gitsin özellikle ön kamerasını (tanıyorum telefonu, 6s+ var bende de)bataryasının öleceğini düşünüyorum iyice ve artık baya eski bir cihaz olacak.2 yıl anca ömrü kaldığını düşünüyorum 6s in
İkinci el alinirmi portre modu nasil iPhone gibi gerçekci cekiyormu?Huawei p30 diyorum .'yı Koyuyorum başkada bişey demiyorum alın kullanın misss temizzzz kaliteeee
İphone halt yemiş alan portre de efsane fotolar çekiyor ayrıca uzun pozlama özelliği bir harika slr foto makinesi gibi harika birşey valla istersen git mediamarkt da dene hele ki birde ön kamerayı dene gör bu fotodan benden gelsin uzun pozlamayla çektiğim fotonun mb yüksekmiş yükleyemedimİkinci el alinirmi portre modu nasil iPhone gibi gerçekci cekiyormu?
İPhone 5s'ten geçtim çağ atladım diyebilirimMi9T icin dusunceleriniz nelerdir
2 haftadır Mİ9T kullanıyorum aşırı memnunum 4 sene kullanmayı planlıyorumMi 9T kullanıyorum ve kesinlikle öneririm
Alabilecek durumum olsa kesinlikle OnePlus 7T Pro
şarjı hariç çok memnunum.alırsam üniversiteye geçince 12 alacağım inşallah.alıştım artık tekrar androide geçmek zorlayabilir.hocam ben 6s kullanıyodum sonra GeneralMobile ın 9prosunu aldım hız olarak uçuyo sandım malesef iphone 6s kulağa daha iyi gelse de marka olarak daha uygun fiyata daha performanslı bi çok telefon alınabilir
Bende Mİ9T'yi 5 sene kullanmayı planlıyorum geçeli 2 hafta oldu 5s'ten kurtulduğum iyi oldu bataryası bana çok cinnet geçirtti bir daha İPhone kullanmayı düşünmüyorum hem Android'e alıştım sadece Ego Cepte uygulamasına alışamadım IOS'taki kullanımı daha rahat daha pratik geliyorşarjı hariç çok memnunum.alırsam üniversiteye geçince 12 alacağım inşallah.alıştım artık tekrar androide geçmek zorlayabilir.
kamerada appleı çok beğeniyorum.sırf kamerası için bile iphonea devam ederim sanırım.Bende Mİ9T'yi 5 sene kullanmayı planlıyorum geçeli 2 hafta oldu 5s'ten kurtulduğum iyi oldu bataryası bana çok cinnet geçirtti bir daha İPhone kullanmayı düşünmüyorum hem Android'e alıştım sadece Ego Cepte uygulamasına alışamadım IOS'taki kullanımı daha rahat daha pratik geliyor
benim kamera ile çok işim yok ben bas çekenlerdenim ama tost makinesi gibi de çekmesin bir zahmet 5s'in ön kamerası bildiğin tost makinesiydikamerada appleı çok beğeniyorum.sırf kamerası için bile iphonea devam ederim sanırım.
1.2 mp e bi zahmetbenim kamera ile çok işim yok ben bas çekenlerdenim ama tost makinesi gibi de çekmesin bir zahmet 5s'in ön kamerası bildiğin tost makinesiydi
ilk 3 yıl yeterli geliyordu işimi görüyordu son 2 sene yetersiz geldiğini hissettim ve cidden tost makinesi gibi çekiyordu1.2 mp e bi zahmet
Seni yoksayınca korktum forumdaki bütün mesajlar gidicek diyeilk 3 yıl yeterli geliyordu işimi görüyordu son 2 sene yetersiz geldiğini hissettim ve cidden tost makinesi gibi çekiyordu
Xiaomi Mi 9 T Pro daha iyi bir cihaz.Selam arkadaslar ben 2 telefon arasinda kaldm.Sizce A80-mi iyi yoksa Huawei nova 5T?????????????