SDN Forum Üyeleri Telefon Tercihleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RealVix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle İphone 6s Plus 64GB en iyi telefon.Sarj,güç,hız,ekran,sağlamlık her yönüyle efsane bir telefon.1 senedir kullanıyorum,beni üzdüğünü görmedim hiç.Kesinlikle tavsiyem kullanın.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
6s kullanıyorum ıos olduğu için gayet memnunum çöp gibi her yerde bir kayıtlı dosya Yok yedek vs yok tekbir Çatlı altında olduğu için çok hoşuma gidiyor dosya yöneticisi gibi karmaşık bir dosya kalabalığı Yok. Alacak olsam 7 plus ya da 6s plus alırdım şarj yönün den insanın Üzüyor ona da 4 den buyana alıştım şarj uzun giden bir ıos deneyimi güzel olurdu

caglarcb

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Huawei sardı bu ara. Ama favori Htc, herzaman.

evrimbasarir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 6s kullanıyorum aslında memnunumda. Ama film dizi indirip izlemek istiyorum sıkıntı bir program vardı onuda bozdular Ekran büyüklüğü olarak huwei mate 8 hoşuma gidiyor ama tabi performansı nasıl bilmiyorum

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Xiaomi Redmi Pro kullanıyorum ve çok iyi bir telefon. Kamerasını beğenmiyorlar incelemelerde ama bana göre bayağı iyi. Tabii S7, HTC 10 gibi telefonlar kadar değil. Galiba incelemelerde o telefonlar ile kıyaslıyorlar.

Sef_60FB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an Samsung J2 kullanıyorum İphone 7 alacağım 32 gb sizce yeterli mi?
IOS hayranı olduğum için alacağım

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
İphone 7 kullanıyorum. Note 4' ten geçmiştim. Tamam android özellikle note 4 baya iyiydi ama iphone'u her kullandığımda ayrı bir heyecan veriyor haz veriyor. Ben burdayım diyor :) sonuç olarak memnunum ve ios düşünenlere kesinlikle öneririm.

Sef_60FB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 7 kullanıyorum. Note 4' ten geçmiştim. Tamam android özellikle note 4 baya iyiydi ama iphone'u her kullandığımda ayrı bir heyecan veriyor haz veriyor. Ben burdayım diyor :) sonuç olarak memnunum ve ios düşünenlere kesinlikle öneririm.

Kaç gblık kullanıyorsun

OzanAydın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şuan 2 aydır Lenovo K6 kullanıyorum. Fiyatına göre ''Best'' bir telefon!

tb2dlh

Doçent
Reaksiyon puanı
195
İphone 6s 16 gb kullanıyorum. Hem oyun oynayıp hep sosyal medyada dolaşan biriyim spotify ve spotify gibi müzik uygulamalarında müzik dinlerim. Telefonda photoshop ile uraşırım. Telefon güzel şu ana kadar hiç bir sııkıntı yaşamadım kasma vb gibi.Ben telefonu herkeze tavsiye ederim ama ne amaçla kullanacağınıza çok dikkat edin mesela bneim gibi kullanacaksanız 16 gb hayatta yetmez ama sadece sosyal medyada dolaşacak iseniz 16 gb yeter artar bile.Ama iyi bir takas görürsem internette takas etmeyi düşünüyorum iphone 7 plus ile ama onun'da gidip 32 gb ını almam gider 128 veya 256 gb sini alırım. Herkese hayırlı akşamlar iyi forumlar.

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum

Ek olarak

Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız

Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.

Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.
LG g3 G4 g5 galaxy s6 çıkarttım elden bu telefonların yanlışlıkla üretildiğini düşünüyorum androidden soğutan 4 telefonda 1 sene dayanamadılar 1 sene içinde bu 4 teli elden çıkardım memnuniyet derecem %0 %1 bile demiyorum ederi 250 tlyi haketmeyen cihazlar bunlar şuan tuşlu nokia kullanıyorum ay sonu iosa geçiyorum

Assln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum : Samsung Galaxy S7 Edge
Almak İstediğim Telefon : Zaten Mayıs'ta aldım. Memnunum belki iPhone 6S düşünebilirdim.
Memnunluk derecem : 9/10
6s plus la s7 edge arasında kalsan ne dersin bende s7 edge almayı düşünüyorum ama 6s plus ya da iphone 7 de aklımın bir ucunda duruyor s5 kullanıyorum bu arada

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
6s plus la s7 edge arasında kalsan ne dersin bende s7 edge almayı düşünüyorum ama 6s plus ya da iphone 7 de aklımın bir ucunda duruyor s5 kullanıyorum bu arada
Mayısta 2 seçeneğim vardı. 6S+ yada S7 Edge olarak. Ben S7 Edge tercih ettim. S7 Edge'deki ekstra özelliklere ihtiyaç duymuyorsan 6S+ yeterli olur.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
z5 Compact aldım çıkınca hala daha mutlu mesut kullanıyorum :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 Edge al hocam DİREK S7 Edge
Hızlı şarj bile tek başına yeterli bir sebep kamera tarafındaki bariz üstünlüğünü falan söylemiyorum bile suya dayanıklılık hafıza kartı desteği daha iyi ekran

Ayyıldız6638

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Htc one m8 kullandım ve yeni değiştirdim m9 aldım. M8; şarj süresinden memnunum, donma kasma yaşamadım, sesi çok çok güzel, diğer özelliklerle çok işim yok ama hepsi gayet yeterli. M9; batarya miliamperi daha yüksek olsa da şarjı daha çabuk bitiyor, seste yazılım geliştirmesi yapılıp sinema ve müzik modu eklenmiş ama kesinlikle M8 in sesi daha iyiydi. Çok farkı yok iki telefonun. İnternetten veya teşhir ürünü olarak bulabilirsiniz. M8 tavsiye ederim uzun süre sorunsuz kullanabilirsiniz. Benim gibi dakka başı online oyun oynayıp çok oyalanırsanız yine bi 10 saat götürür. Orta halli kullanımda tam güne yakın kullanırsınız.

dlsmahabwksn00000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Note 5 var
ön kamerada köşelerde şekiller yamulmasa birde elim terlediğinde cam tasarım olduğundan elim kayıyor onun dışında her şeyiyle güzel
Alacak olsam 7 plus alırdım[emoji57]

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 5 var
ön kamerada köşelerde şekiller yamulmasa birde elim terlediğinde cam tasarım olduğundan elim kayıyor onun dışında her şeyiyle güzel
Alacak olsam 7 plus alırdım[emoji57]
Ne yapıcan o kalası yav 5.5 inç ekran ile 5.7lik note 5den büyük biz seni Note 8e alalım:D

dlsmahabwksn00000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ne yapıcan o kalası yav 5.5 inç ekran ile 5.7lik note 5den büyük biz seni Note 8e alalım:D
video stabilizsyonu ve çift kameraya değer [emoji23] hem güncelleme gelir mi sorunu yok iphone 5 bile ios 10 alıyor hemde aksesuar çeşidi bol. E üretici ne yapsın S Note A C gibi bir sürü seri çıkaran telefonlara kılıf mı yapsın yoksa her sene belirli olan markaya mı :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
video stabilizsyonu ve çift kameraya değer [emoji23] hem güncelleme gelir mi sorunu yok iphone 5 bile ios 10 alıyor hemde aksesuar çeşidi bol. E üretici ne yapsın S Note A C gibi bir sürü seri çıkaran telefonlara kılıf mı yapsın yoksa her sene belirli olan markaya mı :(
Video stabilizasyonu ? S7 ve özellikle S8in video stabilizasyonun görmedin sanırım . Çift kameraya değer dediğin telefonun bokehdan ve optik zoomdan başka ne olayı var ? S7 ve S8in düşük ışık performansına denk olabilecek mi ?

dlsmahabwksn00000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Video stabilizasyonu ? S7 ve özellikle S8in video stabilizasyonun görmedin sanırım . Çift kameraya değer dediğin telefonun bokehdan ve optik zoomdan başka ne olayı var ? S7 ve S8in düşük ışık performansına denk olabilecek mi ?
bende note 5 var ama :) optik zoom işime yarmazda bokeh [emoji122]

Murat97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar
Samsung Galaxy A5 2015 kullanıyorum iyi telefon tavsiye ederim
Yeni bir telefon almak istesen Samsung Galaxy s7 almak isterdim çok beğeniyorum.