Hayalimdeki telefondur keşke benim de olsa dediğim tek telefon. Güle güle kullanın.Lumia 950 xl kullanıyorum, harika bir makine.
İphone 7 kullanıyorum. Note 4' ten geçmiştim. Tamam android özellikle note 4 baya iyiydi ama iphone'u her kullandığımda ayrı bir heyecan veriyor haz veriyor. Ben burdayım diyorsonuç olarak memnunum ve ios düşünenlere kesinlikle öneririm.
Kaç gblık kullanıyorsun
LG g3 G4 g5 galaxy s6 çıkarttım elden bu telefonların yanlışlıkla üretildiğini düşünüyorum androidden soğutan 4 telefonda 1 sene dayanamadılar 1 sene içinde bu 4 teli elden çıkardım memnuniyet derecem %0 %1 bile demiyorum ederi 250 tlyi haketmeyen cihazlar bunlar şuan tuşlu nokia kullanıyorum ay sonu iosa geçiyorumMerhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum
Ek olarak
Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız
Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.
Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.
6s plus la s7 edge arasında kalsan ne dersin bende s7 edge almayı düşünüyorum ama 6s plus ya da iphone 7 de aklımın bir ucunda duruyor s5 kullanıyorum bu aradaTelefonum : Samsung Galaxy S7 Edge
Almak İstediğim Telefon : Zaten Mayıs'ta aldım. Memnunum belki iPhone 6S düşünebilirdim.
Memnunluk derecem : 9/10
Mayısta 2 seçeneğim vardı. 6S+ yada S7 Edge olarak. Ben S7 Edge tercih ettim. S7 Edge'deki ekstra özelliklere ihtiyaç duymuyorsan 6S+ yeterli olur.6s plus la s7 edge arasında kalsan ne dersin bende s7 edge almayı düşünüyorum ama 6s plus ya da iphone 7 de aklımın bir ucunda duruyor s5 kullanıyorum bu arada
S7 Edge al hocam DİREK S7 Edge6s plus la s7 edge arasında kalsan ne dersin bende s7 edge almayı düşünüyorum ama 6s plus ya da iphone 7 de aklımın bir ucunda duruyor s5 kullanıyorum bu arada
Ne yapıcan o kalası yav 5.5 inç ekran ile 5.7lik note 5den büyük biz seni Note 8e alalımNote 5 var
ön kamerada köşelerde şekiller yamulmasa birde elim terlediğinde cam tasarım olduğundan elim kayıyor onun dışında her şeyiyle güzel
Alacak olsam 7 plus alırdım[emoji57]
video stabilizsyonu ve çift kameraya değer [emoji23] hem güncelleme gelir mi sorunu yok iphone 5 bile ios 10 alıyor hemde aksesuar çeşidi bol. E üretici ne yapsın S Note A C gibi bir sürü seri çıkaran telefonlara kılıf mı yapsın yoksa her sene belirli olan markaya mıNe yapıcan o kalası yav 5.5 inç ekran ile 5.7lik note 5den büyük biz seni Note 8e alalım![]()
Video stabilizasyonu ? S7 ve özellikle S8in video stabilizasyonun görmedin sanırım . Çift kameraya değer dediğin telefonun bokehdan ve optik zoomdan başka ne olayı var ? S7 ve S8in düşük ışık performansına denk olabilecek mi ?video stabilizsyonu ve çift kameraya değer [emoji23] hem güncelleme gelir mi sorunu yok iphone 5 bile ios 10 alıyor hemde aksesuar çeşidi bol. E üretici ne yapsın S Note A C gibi bir sürü seri çıkaran telefonlara kılıf mı yapsın yoksa her sene belirli olan markaya mı![]()
bende note 5 var amaVideo stabilizasyonu ? S7 ve özellikle S8in video stabilizasyonun görmedin sanırım . Çift kameraya değer dediğin telefonun bokehdan ve optik zoomdan başka ne olayı var ? S7 ve S8in düşük ışık performansına denk olabilecek mi ?
Note 8de çift kamera ve her iki kamerada da OIS bekliyorum(7 plusda sadece ana kamerada var ) senin bahsettiğin video stabilizasyonunu sağlayanbende note 5 var amaoptik zoom işime yarmazda bokeh [emoji122]
OIS note 5 te de var ama ben yazılım ve kameranın uyumundan bahsetmiştimNote 8de çift kamera ve her iki kamerada da OIS bekliyorum(7 plusda sadece ana kamerada var ) senin bahsettiğin video stabilizasyonunu sağlayan