Çok teşekkürler ;-)Memnun kalman dileğiyle.
Çok teşekkürler ;-)Memnun kalman dileğiyle.
Lafı bile olmaz.Çok teşekkürler ;-)
Grand 2 ve iphone 6s plus kullanıyorum. Note 7 alacağım.. grand 2 şarj süresi bile 6s plusdan daha iyi. Iphone benim için bitmiştir. 4s ten sonra iyice b..nu çıkardılar
4s taş gibi idi en son 5s güzeldi.Grand 2 ve iphone 6s plus kullanıyorum. Note 7 alacağım.. grand 2 şarj süresi bile 6s plusdan daha iyi. Iphone benim için bitmiştir. 4s ten sonra iyice b..nu çıkardılar
iPhone 5S kullanıyorum pil süresi hariç harika telefon.
Şimdi uzay gri var elimde onu da deniyeceğim ama cihaz yeni batarya kalibre değildir büyük ihtimal siz kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
O kadar da kötü değil 3 saat gören telefonlar var4-6 saat arası
O kadar da kötü değil 3 saat gören telefonlar var
Grand 2 ve iphone 6s plus kullanıyorum. Note 7 alacağım.. grand 2 şarj süresi bile 6s plusdan daha iyi. Iphone benim için bitmiştir. 4s ten sonra iyice b..nu çıkardılar
Bu yorumu okuyunca apple ceosu forumda sandım bir an dedim ne oluyorMemnun kalman dileğiyle.
Honor 7 gayet memnunum tam bir f/p telefonu
Arkadaşlar genelde Türkçemin çok güzel olduğunu söylerler.Bu yorumu okuyunca apple ceosu forumda sandım bir an dedim ne oluyor
Evet sonunda ifşa oldu beyler bayanlar apple ceosu burda kendisine sorular sorabilirsinizArkadaşlar genelde Türkçemin çok güzel olduğunu söylerler.
Evet sonunda ifşa oldu beyler bayanlar apple ceosu burda kendisine sorular sorabilirsiniz
Sütümü helal etmiyorum.yapma bak ciddiye alan çıkar
Elma tartımı ve satışı yapılır,müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz zaten cevap vermeyeceğim.Evet sonunda ifşa oldu beyler bayanlar apple ceosu burda kendisine sorular sorabilirsiniz