• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN forum Tavla Turnuvası

Arkadaşlar bu konuyla ilgili detaylı bilgiyi nerden alabilirim...?

Organizasyonu ben yapacağım değerli arkadaşlar. Bu akşam genel bir özet yazacağım.

;)

şimdiden söyleyim mynet kullanıcı adım pcmat ve maçlarım saat 22:00 den sonra olursa sevinirim :)

Ekleme: benim yarın kursum var eve en geç 14:30 da gelirim ;) haafta içileri maçlarım 20:00 den sonra olsun ;)

Benim kullanıcı adım: talhaertunc_sdn

ve maçlarımın haftasonu olmasını istiyorum

yav satranç istiyom ben hoş onuda bayaadır boşladık ya neyse

arkadaşlar, kod kampı biter bitmez bu olaya el atıyorum. bana biraz zaman verin ;)

neyse bi daha olmasın bari bu seferlik tamam :D (oynamıcam zaten :D)

çok eğlenceli olacak ve en kısa zamanda ikincisini isteyeceksiniz ben söyliyim :D

yav başka bi atraksiyonda yapalım satranç falan :D kazananada o n95 i yolla :D

ona da varım ben.

çok pis satranç oynarım ;) istersen ayrı bir organizasyon da ona yapalım.

yapalım valla çok büyük iddiam yok ama zevkli olur en azından

o zaman bana organizasyon konusunda yardımcı olacak birisi lazım. sana bi biskrem versen bana yardımcı olur musunuz?

kolada lazım kuru kuru gitmez (gerçekten ayarlayabilirmiyiz satranç turnuvası mynet satran yurnuva bölümü var ama kimse katılmıyo olusturalım hherkesin katılmasına gerek yok 10-15 kişi olabilir..

başlık açın SDN Satranç Turnuvası diye. Anket açın hatta. Sonuca göre hemen yapalım organizasyonumuzu.

o zaman yanlış başlıktasın bizim başlığa adını yazdır