• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN forum Tavla Turnuvası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Javelin dedi ki:
speedfreak teşekkür ederim ben bulamamıştım. bahsi geçen]budur[/url]

o organizasyonu bir üyemiz başlatmış. ama ben yine de yöneticilerimiz başlatmış gibi kabul ederek gerekeni yapacağım. gerisini özel mesajdan halledelim.

Troy dedi ki:
yaz beni de sevgilim :)

işallah karşı karşıya finalde görüşürüz :D
gönlüm senin şapmiyon olmandan yana,Hadi göriyim seni alem e tavlacı nasıl olurmuş göster :D

nerde oynacaz :S zaman 7 den sonra olursa sevinirim :)

1 aralik saat 10´da Polat Alemdar´in bastigi Cerrahpasadaki kahvenin önünde bulusuyoruz :)

Bizim evde oynasak nasıl olur ya.evde 10 tane tavla var hepimize yeter :) isteyene okey takımıda hazır :D

Bende yeniyim ama turnuvaya katılmak istiyorummmmm....
Nasıl olucak..?

eee bide mynet üyelikmi alacaz ben sevimyom myneti yaw neyse köprü ayı dayı meselesi :)

Birinciye ne ödül var :P Çogu kişiye koltugunun altındaki söküğü göstermişimdir :D

*SiRiNe* dedi ki:
Nasıl olucak..?

Organizatör araya sıkıştırabilir belki seni (: Hatta kendisi katılmayacaksa kesin sıkıştırsın çünkü 23 kişi görüyorum ben orada, 1 kişi daha olsa tam olacağız.

Vaybe benim gibi bir tavla ustası seçilmemiş :)

Gözden kaçacak kadarda küçük değilim halbuki nasıl oldu acaba :)

Bilardo felan yapsaydınız oynardım :) merakla bekliyoruz tavla şampiyonunu kolay gelsin ..

Saner Apaydın dedi ki:
*SiRiNe* dedi ki:
Nasıl olucak..?

Organizatör araya sıkıştırabilir belki seni (: Hatta kendisi katılmayacaksa kesin sıkıştırsın çünkü 23 kişi görüyorum ben orada, 1 kişi daha olsa tam olacağız.

Ya mümkünse lütfenn hem mynette üyeliğimde var :D şartlar elverişli yani :D

mynet hesabını unutmamışım :)

kura cekimi ne zaman hadiii:)

Bide; benim mynet hesabım varda, yanız giriş < fotomusa > olarak. Fark etmez daha. Eger karışıklık olur deniyosa yeni bir hesap acayım.