ColonelCommander
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 51
peki nasıl onursal üye olunuyor açıklayabilirmisiniz acaba
peki nasıl onursal üye olunuyor açıklayabilirmisiniz acaba
nasıl moderatör veya adayı olabilrimModeratör oluyor, bir süre çalışıyor ve tatlı bir şekilde emekli oluyorsun, çıkışında rütbene onursal yazıyorlar.
100 mesaj altındaki üyelerimizin başvuruları geçersiz sayılacaktır.
Ömür boyu öyle kalacak değil. Sen sadece yorumlarında seçici davran ve biraz zaman geçtikten sonra herhangi bir bir s.mod a engelini hatırlat.Bilgisayar odaklı konulara ben engellendim kim mesaj yazacak şimdi güzelim konulara?
s modun ne yapacağı belli olmaz ((=Şimdi rütbe atlayalım diye spam yok demi?
Alfalığı öğreteceğiz sana kardeş. Kız varsa konu açarsın gaz veririz sana, gidip kıza açılırsın.SDN forumda öğreneceğim cok şey var
?Onun içinde bir forum hesabı açarım artıkAlfalığı öğreteceğiz sana kardeş. Kız varsa konu açarsın gaz veririz sana, gidip kıza açılırsın.
Amaannn Multi üyelikten sınırsız banlanırsın.?Onun içinde bir forum hesabı açarım artık
Ne utanmasıAmaannn Multi üyelikten sınırsız banlanırsın.
Utanmana gerek yok. Utananın erkek çocuğu olmaz.
Vay be Alfalık akıyor senden. Umarım konu açarsın bir zamanlar.Ne utanması
ben ilk önce alfalık nedir ona konu açayım??Vay be Alfalık akıyor senden. Umarım konu açarsın bir zamanlar.
çok doğrurütbeler önemli değil önemli olan insan olmak.
önemli olan kedi değilmiydi ne zaman insan oldu.rütbeler önemli değil önemli olan insan olmak.
daha yolun başındasın maalesefAsistan olmaktan gurur duyuyorum. ?
insan derken ahlaklı olmaktan bahsediyorönemli olan kedi değilmiydi ne zaman insan oldu.
Confiyi tanı sende seversin. O kedicidir.insan derken ahlaklı olmaktan bahsediyor