- Reaksiyon puanı
- 23,362
Neden ki? Forumda bu kadar eziyyet çekiyorsunuz görevinizi yapıyorsunuz?Hayır almıyor.
Ben mod olsaydım parayı koparmasını bilirdim
Neden ki? Forumda bu kadar eziyyet çekiyorsunuz görevinizi yapıyorsunuz?Hayır almıyor.
Gönüllülük esastır.Neden ki? Forumda bu kadar eziyyet çekiyorsunuz görevinizi yapıyorsunuz?
Ben mod olsaydım parayı koparmasını bilirdim
Selamlar,
Yeni üye olduğumda "üyecik" kavramı çok garibime gitmişti; sanırım alışıyorum.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Önceden yazdığımız bir mesajı düzenleme yetkisi, ilerleyen title değişimlerinde veriliyor mu? Mesaj düzenlemek için bir süre tanınmış sanırım, bunu yeni fark ettiğim için soruyorum.
15 dakika bir süreniz var yazdığınız yorumu düzenleyebilmek için.
Hayır değişmiyor.Merhaba;
Peki bu süre kısıtı artan mesaj sayısı ile değişiyor mu yoksa hep aynı mı kalıyor?
Ortalık karışır o zaman.Bence açtığın konuyu silme yetkisi olmalı, tüm üyelerde.
Hayır mesela haber konuları bölimünde, magazin falan.Ortalık karışır o zaman.Bence açtığın konuyu silme yetkisi olmalı, tüm üyelerde.
Rütbe Otomatikmi Artıyo ?Yeni eklenen rütbelerle birlikte "Kaç mesajla, hangi rütbe alınır?" sorusuna cevap:
Üyecik 0-99
Asistan 100-499
Doçent 500-999
Profesör 1000-4999
Dekan 5000-9999
Rektör 10000-19999
Guru 20000+
Bazen çok soran oluyor. O nedenle sabit bir konumuz bulunsun.
Guru Ne Demek ??Yetki sadece yöneticilerde olur.
Normal rütbeleri pek önemsemeye gerek yok. Önemli olan mesajın kalitesi.
1000 mesaj değilki nerde 1000 mesaj aga ??1000 mesaj :/
Aslinda inadina 999 da birakcam
Docentten sonraki rutbeye gecmek icin 1000 lazimmis.1000 mesaj değilki nerde 1000 mesaj aga ??
Belki yazıldı ama her konuya yazınca da mesaj olarak işler mi ? Mesela konu dışına yazsak da mesaj sayısı artıp rütbe de atlanır mı?
Forumumuzun her sayfasına yazmış olduğunuz mesajlar geçerlidir. Diğer forumlar ile karşılaştırmayın lütfen.
Rahat rahatCan sıkıntısından forumda takılınca rahatça 10 bin küsür mesaj yazılabiliyor.
1-2 yılda o kadar birikim olabiliyor. Tabi her gün her konuda mesajın olunca.Rahat rahat
Evet.Bir konu birşey mesaj atıyorsun öyle mesajlar mı çalışıyor?