K /\ /\ N
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 83
çok açıksözlü adamdı, kıvırmadan direk yüzüne söylerdi valla acımadan
Türkçe olmalı [emoji19]Guru yerine Legend iyi giderdi
Onu, tek anlayan bendim. Aslında anlatmak istediğini çok farklı yoldan anlatıyor, trol yapmıyordu.Saçma sapan trol yorumlar atan bir adamdı. İyi oldu gitmesi.
Çok güzel söyledin var ya..Önemli olan mesajın kalitesi.
Merhaba;
Rütbe arttırmak için sadece mesaj atabilirsiniz. Başka bir şekilde rütbe artmaz. Ama rütbeyi önemsemenize gerek yoktur. Önemli olan mesajın doğruluğu ve kalitesidir.
Moderator için başvurular oluyor bakabilirsiniz şartlarına.peki yönetici nasıl olunur
Hergün 100 kişi başvuru yapıyordur bunların değerlerdirilme zamanı vardır beklemelisiniz.Ekli dosyayı görüntüle 32664
---- Mesajlar birleştirildi ----
baktım denedim başvurmayı ama kabul etmiyor
denedim ama kabul etmiyor başvuruyu
denedim ama kabul etmiyor başvuruyuModerator için başvurular oluyor bakabilirsiniz şartlarına.
Başvuruların değerlendirilme sürecinde zaten forumda yazılır o süreçte sizde başvuru yapabilirsiniz.denedim ama kabul etmiyor başvuruyu
Hergün 100 kişi başvuru yapıyordur bunların değerlerdirilme zamanı vardır beklemelisiniz.
Lafın gelişiO kadar kişi başvuru yapıyor mu gerçekten
denedim ama kabul etmiyor başvuruyu
reddedilmedim foruma başvuramadımEğer Reddedildiysen forum görevlisi olman için yeterli tecrüben ve bilgin yok demektir
ben hem merak ettiğimden birde rütbem artsın diye yazıyom
reddedilmedim foruma başvuramadım
Evet sistem kendi atlatıyor.Sistem kendi Atlattırmıyor mu?
Yönetici olmak için öncelikle 150 mesaj sayısını geçmiş olmanız gerekiyor. Daha sonra da Moderatör başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Yönetim ekibi olarak bu başvuruyu değerlendiririz sonuç olumlu ise Moderatör adayı olarak başlarsınız. 1 ay sonra da Moderatör olabilirsiniz.peki yönetici nasıl olunur
Şuan başvuru yapamazsın çünkü mesaj sayın yeterli değil. Şuan da başvurular kapalıdır. Başvurular açılıncaya kadar forumda etkin olup, üyelere yardımcı olabilirsiniz.peki nereden başvuracağız
150 mesajı geçen herkes başvurabilir. Yönetim ekibi olarak başvuruları değerlendiriyoruz. Uygunsa aday olarak başlıyor.Peki ben başvurabilir miyim?
Hayır almıyor.Peki moderasyon maaş alıyormu siteden? Aklımı bu soru fena deliyor.