SDN Forum Mobil Uygulaması Hakkında

SDN FORUM mobil uygulaması olsun mu?

• Evet

Kullanılan: 4 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 50.0%
  • Kararsızım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
merhaba arkadaşlar.Bildiğimiz üzre SDN FORUM ailemiz çok büyümüş durumda ve hala büyümekte.....
Fakat ben açıkçası SDN FORUM'a zaman zaman internetten girmekten zorlanıyorum. Ve sizlerin de desteğiyle bu anketi açtım.
Moderatörlerimizin görmesi umuduyla........

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
Tapatalk varken çokta gerekli değil...
tabiikide tapatalkta güzel fakat forumun kendine özgü bir uygulaması olsun açısından.hem de inanın eğer sdn forum kendi mobil uygulamasını yapınca
herkes daha güvenli bir şekilde kullanacaktır..

Sevgiler:):)

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Açıkçası ben mobil olarak pek fazla takılmıyorum, ancak söyleyebilirim ki bir zamanlar Tapatalk kullandım etkili olabiliyor. Xenforo ara yüzü ise mobil olarak kullanmak için ideal olduğunu düşünüyorum. App her zaman sorun yaratacaktır; güncellemeler, hatalar vs..

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
Tapatalk varken öyle ayrı bir uygulama düşünülmez bile.
dediğim gibi internetten girmekten ziyade daha çok sdn forumun kendine özgü uygulaamsı olsun açısından ve öyle olursa bence daha güvenli olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Mobil web arayüzü harika ötesi ve kullanışlı. Ana ekrana koyduğum bir neler yeni kısayolu işimi görüyor. Tapatalk bana kullanışsız geldi ama. Mobil web sürümü işimi görmeye yetiyor da artıyor. Gerek yok. İyi forumlar.

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
Mobil web arayüzü harika ötesi ve kullanışlı. Ana ekrana koyduğum bir neler yeni kısayolu işimi görüyor. Tapatalk bana kullanışsız geldi ama. Mobil veb sürümü işimi görmeye yetiyor da artıyor. Gerek yok. İyi forumlar.
işte benim sorunumda orada zaten web de girince ara sıra kasma oluyor ama telefondan girince oluyor.. Yine de düşünceniz için teşekkürler...

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Ya zaten bence forumun mobilde olmasına gerek duyulacak kadar aktif üye yok

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
Dünyada " @insanimsi " yazmaktan daha güzel birşey yok ve minidump hatası alıyorum. :D