- Reaksiyon puanı
- 1,370
7 ile 8.1 bu sistemde iyi çalışıyor hiç 10 kurmadım.
Cihazın ömrü uzun olursa, 10'u da görür.7 ile 8.1 bu sistemde iyi çalışıyor hiç 10 kurmadım.
Ekli dosyayı görüntüle 75411
oha sisteme bak yuh yani çüşşşş aşırı iyi nasadan filan mı çaldın?7 ile 8.1 bu sistemde iyi çalışıyor hiç 10 kurmadım.
Ekli dosyayı görüntüle 75411
Windows xp kullanıyordum, Windows 7'ye geçtim, belki 10 a da geçerim
Windows 10 pro artıkoha sisteme bak yuh yani çüşşşş aşırı iyi nasadan filan mı çaldın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
seni çok kıskanıyoruz biz tarihimizi yaşatanlar olarak.Windows 10 pro artık
Evet hayatımda ilk kez 64-bit kullandım ve bellek dosyası kapalıseni çok kıskanıyoruz biz tarihimizi yaşatanlar olarak.
64 bit kurdun inş ve disk belleği dosyası kapalı mı?
Bu ne işe yarıyor?disk belleği dosyası kapalı mı?
256 mb ramli pc ler için aşırı ram kullanımında hata olmaması için ama 3gb+ da bir problem yok eğer disk belleği dosyası açık olursa disk kullanımı daima %100 oluyor.Bu ne işe yarıyor?
Eğer bilgisayarınızla birlikte gelen windows'u kullanmıyorsanız yazmaz.Ekli dosyayı görüntüle 75435
neden bende model filan yazmıyor?
free dos ise ya da toplama ise yazar mı?Eğer bilgisayarınızla birlikte gelen windows'u kullanmıyorsanız yazmaz.
Format atınca gidiyor zaten. onun dışında internette araştırırsanız kendinizde o bilgileri doldurabiliyorsunuz.free dos ise ya da toplama ise yazar mı?
ilk geldiğinden beridir hiç format atmadınız mı?
Kanka formatladıysan ve orjinal cd ile kurmamışsan olurEkli dosyayı görüntüle 75435
Güzel olmuş beğendimEkli dosyayı görüntüle 75439
Harika oldu
İsteyenler için sdn logo bmp dosyasını bırakayım:
Bendede aynısı yazıyor, çünkü ilk freedos geldi ya benimki ondanKanka formatladıysan ve orjinal cd ile kurmamışsan olur
OEM bilgisi ile alakalı orjinal OEM CD’si kullanarak kurulum yaptıysan çıkarEkli dosyayı görüntüle 75435
Bilgisayara format atınca üreticinin koyduğu bilgiler gidiyor.Bendede aynısı yazıyor, çünkü ilk freedos geldi ya benimki ondan
Ozaman orda bilgiler olmaz.aslında ben hazır pc almadım ki
anakartın da mı bilgisi yok?Ozaman orda bilgiler olmaz.
sende moonster mi yazıyor?Bendede aynısı yazıyor, çünkü ilk freedos geldi ya benimki ondan
OEM bilgisi ile alakalı orjinal OEM CD’si kullanarak kurulum yaptıysan çıkar
Bilgisayarın geldiği OEM bir işletim sistemi yoksa o bilgiler yer almaz.anakartın da mı bilgisi yok?
oem işletim sistemi yani o hazır kurulan 1000 tl lik mi? performansa etkisi filan var mı?Bilgisayarın geldiği OEM bir işletim sistemi yoksa o bilgiler yer almaz.
Dışardan satın alınamaz o işletim sistemi + olarak OEM işletim sisteminde üreticinin koyduğu hazır programlar ayarlar, temalar ve sistem bilgileri yer alır. onun dışında bilgisayarın orjinal işletim sistemi olduğu için tabiki daha iyi performans verir. tüm ayarları hazırdır çünkü.oem işletim sistemi yani o hazır kurulan 1000 tl lik mi? performansa etkisi filan var mı?
Şimdi kardeş, tüm performans ayarları ayarlı oluyor, üstüne eksik driver olmuyor. Üreticinin desteklediği özelliklerdende yararlanıyorsun. bence daha avantajlı.bence performans ile ilgisi yok çünkü eskiden böyle bir konu vardı
Hayır bendede birşey yazmıyoranakartın da mı bilgisi yok?
sende moonster mi yazıyor?