Mert Alper
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,311
Sen varya sen. Vicdansızsın.
Yazıklar olsun sana verdiğim LP'lere

Sen varya sen. Vicdansızsın.
Deme öyle şimdiYazıklar olsun sana verdiğim LP'lere![]()
Nasıl taşıyayım yahu.Mesele takımın feedlemesi değil ki, mesele senin iki omzunla o 4 kişiyi taşıyabilmen.
Senle girdiğimiz maçları indirip feyz al e mi...
Seni gidi silver hasaki![]()
Telefona o parayı veresiye bilgisayarı upgrade etseydiniz...Telefon işlmeci 8 çekirdek 2 ghz ram 4 gb
Pc 2 çekirdek 2.6ghz ram 2gb
Adalet nerede![]()
Telefon 1200tlTelefona o parayı veresiye bilgisayarı upgrade etseydiniz...![]()
Usain'in ergen aşk acısı adlı konuya hoş geldiniz. ?Kendinden nefret ettiresiye kadar neden uğraşır bir insan? (Başardı)
Şimdi sadece arkadaşız bu arada ?Aşk usandırır. Maksadı naz nefret değil ama anlamıyor
Oysaki aşktan kafanda kelebekler uçuşuyordu. Gözlerinde attığım emojiden vardl.....Usain'in ergen aşk acısı adlı konuya hoş geldiniz. ?
geçmişe dönüp baktığımda gülüyorum kendime.
Önümüzdeki maçlara bakıyoruz.Oysaki aşktan kafanda kelebekler uçuşuyordu. Gözlerinde attığım emojiden vardl.....
Nerde o eski günler?
Torunlarına anlatabilecen mi bu sevgili aşk meşk olaylarını? ? ? ?
Dertli değilim abi şu an. İleride lazım olursa rahatsız ederim.@Usain bir telefon kadar yakınım biliyorsun.
Torunlarina anlatir da biraz fazla ballandirirsa eşi bayagi ezer ? simdilerde enerjisi sifir sifir sifir diye ??Oysaki aşktan kafanda kelebekler uçuşuyordu. Gözlerinde attığım emojiden vardl.....
Nerde o eski günler?
Torunlarına anlatabilecen mi bu sevgili aşk meşk olaylarını? ? ? ?
Sinirlenirken konuşamaz bile. Takma dişleri ağzından fırlar ?Torunlarina anlatir da biraz fazla ballandirirsa eşi bayagi ezer ? simdilerde enerjisi sifir sifir sifir diye ??
Takma dişleri çıkarıp yapabilceklerini dusunemedim suan ???Sinirlenirken konuşamaz bile. Takma dişleri ağzından fırlar ?
Ne oldu yine?? Telefonu yere koy ve duvara kafa at. Telefonun suçu yokYa cidden telefona kafa atacağım
?Vay beee.... En sonunda siz bana içtireceksiniz sigarayı abi yaaa
Özelden yaz bunlarıSert Konuş Hüseyin acıma kıza.