- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 17,399
Son 2 gün arkadaşlar.
Katılıyorum
? Attıktan sonra farkettim
Şimdi şöyle bir durum mevcut, diyelim ki "1" çıktı kendime verirmiyim sizce? Yada farklı bir moderatör arkadaşımıza çıktı verilir mi? Tabii ki hayır, bir daha çekerim ona bakarım.@Creative oyunbozanlık yapmak istemem fakat videoda 159 kişi üzerinden yapıyorsunuz çekilişi. Ancak #1 numaralı mesaj size ait. Kendinizi de dahil etmiş olmuyor musunuz çekilişe?
Arkadaş geri dönüş yapmaz ise ben alabilirim hocam aklınızda bulunsun.Şimdi şöyle bir durum mevcut, diyelim ki "1" çıktı kendime verirmiyim sizce? Yada farklı bir moderatör arkadaşımıza çıktı verilir mi? Tabii ki hayır, bir daha çekerim ona bakarım.
Hangi mantık üzerinden bunu düşünüyorsunuz tam olarak anlamıyorum..
Excel yazsam "benim adım yok" diye biri çıkacak, bu şekilde yapsam böyle bir durum söz konusu oluyor. Sanırım en iyisi bu işi bitirmek.
Bununla ilgili bir anket açacağım, ankete göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.
Arkadaş geri dönüş yapmaz ise ben alabilirim hocam aklınızda bulunsun.
Hocam Siz de Chrome Gibisiniz Anında Birşey Uyduruyorsunuz Olaya
ÖhmArkadaş geri dönüş yapmaz ise ben alabilirim hocam aklınızda bulunsun.
Hocam Arkadaş İletişime Geçmez İse Bana Verebilirsiniz Yedekte Durayım BenŞimdi şöyle bir durum mevcut, diyelim ki "1" çıktı kendime verirmiyim sizce? Yada farklı bir moderatör arkadaşımıza çıktı verilir mi? Tabii ki hayır, bir daha çekerim ona bakarım.
Excel yazsam "benim adım yok" diye biri çıkacak, bu şekilde yapsam böyle bir durum söz konusu oluyor. Sanırım en iyisi bu işi bitirmek.
Bununla ilgili bir anket açacağım, ankete göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.
Amanın hocam sakın. Sadece belirtmek istedim. Sonuçtan memnunum yoksa.Şimdi şöyle bir durum mevcut, diyelim ki "1" çıktı kendime verirmiyim sizce? Yada farklı bir moderatör arkadaşımıza çıktı verilir mi? Tabii ki hayır, bir daha çekerim ona bakarım.
Bu günde tutmadı banaBana çıkmış şansım dönmüş ne has beklemezdim Teşekkürler
aynı spruyu bende soruyorummNeden ben değil ha neden [emoji1787]