Emre Özdoğan
SDN
- Reaksiyon puanı
- 3,028
Katılıyorum daha önce editör olarak bardak kazanmıştım
Modlar katılamıyorKatılıyorum daha önce editör olarak bardak kazanmıştım
Ve @Emre Özdoğan modluktan ayrılır...Modlar katılamıyor
Kurumuş boğazım.Modlar katılamıyor
Herkese merhaba SDN Forum ahalisi;
Birkaç kişi biliyor ama bilmeyenler için kendimi tanıtayım. İsmim Yiğit ve dün itibariyle SDN Forum admini oldum. Yakında daha iyi tanışmak üzere bir konu açacağım, şimdi müsaadenizle müjdemi açıklamak istiyorum.
Önümüzdeki hafta bayram var malum, kimisi memleketine gitti kimisi evinde kaldı. Biz de bu tatilde istediğiniz oyunu alıp oynamanız ve bayramda sıkılmamanız için 4 adet 50 TL'lik toplamda 200 TL'lik Steam Cüzdan Kodu hediyesi vermeye yeni yönetim olarak karar verdik.
Çekilişimize, bu konu altına 'Katılıyorum' yazıp hangi oyunu oynamak istediğinizi yazmanız yeterli olacak. (Katılıyorum yazmanız yeterli, oyun adı kısmı muhabbet olsun ?)
Çekiliş son tarihi 19 Temmuz Pazartesi 23:59
Çekiliş, onlinecekilisyap.com üzerinden yapılacaktır.
Şeffaflık sağlamak adına çekilişin ekran kaydı bu konuya sabitlenecektir.
Katılıyorum rust almayı planlıyorumHerkese merhaba SDN Forum ahalisi;
Birkaç kişi biliyor ama bilmeyenler için kendimi tanıtayım. İsmim Yiğit ve dün itibariyle SDN Forum admini oldum. Yakında daha iyi tanışmak üzere bir konu açacağım, şimdi müsaadenizle müjdemi açıklamak istiyorum.
Önümüzdeki hafta bayram var malum, kimisi memleketine gitti kimisi evinde kaldı. Biz de bu tatilde istediğiniz oyunu alıp oynamanız ve bayramda sıkılmamanız için 4 adet 50 TL'lik toplamda 200 TL'lik Steam Cüzdan Kodu hediyesi vermeye yeni yönetim olarak karar verdik.
Çekilişimize, bu konu altına 'Katılıyorum' yazıp hangi oyunu oynamak istediğinizi yazmanız yeterli olacak. (Katılıyorum yazmanız yeterli, oyun adı kısmı muhabbet olsun ?)
Çekiliş son tarihi 20 Temmuz Salı 23:59
Katılıyorum hepsi olurHerkese merhaba SDN Forum ahalisi;
Çekiliş son tarihi 20 Temmuz Salı 23:59
pc kaldırmıyor ya ondan mfs x de bile düşük fps alıyorumOnu indirmektense Prepar 3d İndirmeni tavsiye ederim FSX eskidi. Eğer yeni çıkan MSFS20 yi diyorsan o başka
-----
Mesaj otomatik birleştirildi:
Katılıyorum , CK3 ya da F1 2020