Aynen dediğiniz gibidir.Yooo açılıyor orada sıkıntı yok ama bugün öyle hataları olur şimdi millet abandı uygulamaya ben bile telefon ve tablete kurdum
O hatalar düzelir yarın.
Aynen dediğiniz gibidir.Yooo açılıyor orada sıkıntı yok ama bugün öyle hataları olur şimdi millet abandı uygulamaya ben bile telefon ve tablete kurdum
O hatalar düzelir yarın.
Yenilenen Şike Davası'nda savcı, verdiği mütalaasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar hakkında önceki hükmün iptali ile beraatlerini istedi.
Şimdi savcının beraat talebine mahkemenin vereceği yanıt bekleniyor. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi hesaptan verdiği bilgiye göre 6. duruşma 9 Ekim cuma günü saat 16:00'da yapılacak...
Onlar yine bir kılıf uydurur.3 Temmuz döneminde bu forumda da atıp tutan bir sürü insan vardı çok az kaldı onlara da bir kaç çift lafım var bekliyorum... Tabi hangi yüzle burada olacaklarsa artık...
Açacağımız davanın bize ne kadara mal olacağı da önemli aslında.Ben tazminatı merak ediyorum şimdi
RvP neden 90 dakikayı tamamlamıyo ki? Oyundan çıkana kadar kaleciye dönülen her topta baskıya giden bi RvP varken yerine giren "enerjik" Fernandao baskıya gitmedi.
iyi aksamlar renkdaslar
direkt çıktığımız için, hazırlık maçları ile yetiniyoruz.Beyler milli maç mı var uzun ara veirlmiş
direkt çıktığımız için, hazırlık maçları ile yetiniyoruz.
milli takım arası var.