Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
Topuk Yaylası'nda 13 Temmuz Cumartesi günü sabah yapılacak antrenman TARAFTARLARIMIZA AÇIK OLACAKTIR. Önemle duyurulur.
iyice yılan hikayesine döndü bu iş. gelse de rahatlasak.Benficaya 10 milyon euro bonservis ayrıca şampiyon olursak 1 milyon euro avrupada başarıda(avrupaya gidersek tabi) 1 milyon euro yani kısaca 10 milyon artı bonus 2 milyon euro.Cardozo 4 yıllık imza atacak 2milyon 800 bin euro alacak senelik.Maç başı ise 15 bin euro alacak deniliyor...
bu haberi duymuştum evet görüşmeler olumlu geçmiş. bir de demba banın adı geçiyor. ya cardozo alınacak ya da demba ba .Benfica kulübü, Oscar Cardozo görüşmelerini sürdüren menajerleri aradan çıkardı. Bir kulüp yetkilisi, Fenerbahçe İdari menajeri Hasan Çetinkaya'yı telefonla arayarak bire bir görüşmede bulundu.
Sarı-Lacivertli yönetimin uzun süredir ilgilendiği ve kadrosuna katmak için uğraş verdiği Oscar Cardozo konusunda her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Fiyat konusunda bir türlü indirime yanaşmayan Benfica kulübü, Portekizli oyuncunun Fenerbahçe'ye gitmeyi çok istemesinin ardından görüşmeleri sürdüren menajerleri devre dışı bıraktı.
GÖRÜŞME OLDUKÇA OLUMLU GEÇTİ
Benfica Başkanı'nın isteği ile kulüp yetkilisi Helder Cristovao'nun Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'yı telefonla aradığı kaydedildi. Menajerler dışında ilk kez kulüp yetkilileri arasında yapılan bu görüşmenin oldukça olumlu geçtiği ve transferin 2 gün içinde netleşeceği belirtildi.
kaynak
Benide ekleyin
listeyi güncelledim eklenmemiş olanlar varsa ekleyelim.
Beni de ekleyebilirsin.
Hyırlı cumalar ...
@mila12 bir açıklama alalim
ben paylaştım sadece kapak resmim kendi çizimimkapak resmi yapıcam çok iyi oldu bu
ben paylaştım sadece kapak resmim kendi çizimim