SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Kadir Has Üniversitesi Kürek Yarışları'nda Fenerbahçe 42 puanla birincilik kupasını kaldırırken G.Saray 35 puanla dördüncü sırada kaldı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Orduspor maçında olay çıkaran ve taraftarlara saldıran Öner Boyalıklı ve İlker Aydın'a 'spor müsabakalarını seyirden men' cezası verildi.
 

WhiteHawk

Profesör
Katılım
21 Mart 2009
Mesajlar
2,024
Reaksiyon puanı
43
Puanları
48
Herkese merhaba arkadaşlar.Bu aralar bizim emektar durmadan arıza çıkarıyor,ben de değiştirmek istemiyorum.O yüzden arasıra gecikmeli girebiliyorum foruma.Tüm arkadaşlara selam ederim.Günleriniz hoş olsun.:):clover:
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Yaprak dökümü başlayacak, işte o isimler..

Üç büyüklerde beklentileri karşılayamayan ve gözden düşen futbolcuların sezon sonunda ayrılması bekleniyor. İşte o isimler..


SUPERFB ÖZEL - Spor Toto Süper Lig'de sona yaklaşılırken Fenerbahçe'mizin gelecek sezon planları da belli oluyor.

Sarı lacivertli kulübümüzün gelecek sezon için kadroda düşünmediği isimler şimdiden belli olmaya başladı.

Gelecek yıl çubuklu'dan uzak kalacak muhtemel isimler şu şekilde;

MIROSLAV STOCH: Futbola konsantre olmakta zorlanan ve beklentileri karşılayamayan Slovak futbolcuya gelen teklifler değerlendirilecek. Yetenekli isim için geçtiğimiz yıl Rus ekipleri 10 milyon euro'yu gözden çıkartırken bu satış işlemi Aykut Kocaman'ın onay vermesine karşın Aziz Yıldırım'ın veto etmesiyle gerçekleşmemişti.

MILOS KRASIC: Futbolda yaşadığı inişle kariyerinin en kötü günlerini geçiren ve sportif sorumlu ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın zaman zaman arkasında durmasına karşın fizik gücü açısından Türkiye'de sorun yaşayan Milos Krasic'e gelen teklifler değerlendirilecek. Krasic'in de rotası Rusya olması bekleniyor.

SEZER ÖZTÜRK: Sezon içinde yaşadığı bir ufak çıkışa karşın Fenerbahçe sportif sorumlusu ve teknik direktörü Aykut Kocaman tarafından kadro planları içinde yer almayan Sezer Öztürk'ün bileti mikro blog sitesi twitter'da yazdığı mesajlarla kesildi. Öztürk'ün rotasının Beşiktaş olacağı tahmin ediliyor.

SEMİH ŞENTÜRK: Fenerbahçe ile olan sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Semih Şentürk'e hizmetlerinden dolayı teşekkür edilirken tecrübeli golcü ile yollar ayrılacağı ifade ediliyor. Bu sezon 15 lig maçında forma giyen, 14'ünde oyuna sonradan dahil olan Şentürk'ün bir golü bulunuyor. Şentürk'ün rotasının ise ilk önce Beşiktaş ardından gelişim içinde olan birkaç Anadolu ekibi olması düşünülüyor.

RETO ZIEGLER: Fenerbahçe'de 2011-12 sezonunda gösterdiği performansla bu yıl 6 aylık bir vize almayı hak eden Reto Ziegler'in teknik kapasitesine karşın hucüm anlamındaki zayıf görüntüsü İsviçreli futbolcu ile yola devam etmeme kararını da beraberinde getirdi. Ocak ayında kiralanan futbolcu yeni sezon için düşünülmüyor.

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kara kara düşünüyoruz!


Bonservisi Fenerbahçe'nin elinde olan Henri Bienvenu Ntsama, sarı lacivertli takıma transfer olduğunda kariyeri yükseliş trendindeydi ama Kamerunlu forvet, son 2 yılda gösterdiği performans ile vasatı aşamadı.


SUPERFB - Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamamasından dolayı İspanya La Liga takımlarından Real Zaragoza'ya kiralanan Henri Bienvenu Ntsama kısa bir süre içerisinde bir hayal kırıklığı daha yarattı.

Zaragoza'da ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan Kamerunlu futbolcu, sadece 5 maçta forma giydi ve henüz golle de tanışamadı. La Liga'da tutunması oldukça zor olan Zaragoza, Bienvenu'nun transferi için Fenerbahçe'ye ısrar etmeyecek.

Zaragoza'ya transferinden sonra takımının oynadığı 13 maçın 1'inde ilk 11, 3'ünde oyuna sonradan dahil olan Kamerunlu 5 maçta yedek kaldı, kalan diğer 3 maçta ise maç kadrosuna dahil alınmadı. 24 yaşındaki oyuncunun toplam aldığı süre ise 174 dakika.

Teklif gelmesi halinde yabancı sınırlaması nedeniyle Kamerunlu forveti elinden çıkarması beklenen sarı kacivertli kulüp, Bienvenu'nun formsuzluğu nedeniyle kara kara düşünüyor.

Henri Bienvenu'nun yolu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe zor bir dönemden geçerken Türkiye'ye düştü. Bir önceki yıl sarı lacivertli takıma karşı oynadığı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçlarında Young Boys forması altında Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın dikkatini çekmişti. İsviçre kulübünde kaldığı tek yılda büyük bir atılım gerçekleştiren Kamerunlu forvet, 55 lig maçında 21 gol kaydetti.

NIANG'IN YERİNİ DOLDURACAKTI!

2011-2012 sezonuna elindeki yıldızlardan Andre Santos, Diego Lugano ve Mamadou Niang'ı kaybederek başlayan Fenerbahçe'nin gol yollarında yaşadığı probleme çare aranıyordu. Senegalli golcünün boşluğunu dolduracak bir transfer yapılacaktı ve Aykut Kocaman'ın aklına da Bienvenu geldi. İsviçre kulübüyle yapılan transfer görüşmelerinde 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlandı ve Henri Bienvenu sarı lacivertli takımla 4 yıllık sözleşmeye (2016) imza attı. 4 yılda toplam 4 milyon euro kazanacağı karlı bir anlaşma yapan Bienvenu, 1 yıl içinde büyük bir atılım gerçekleştirmişti.

Avrupa'da geçirdiği 1 sezon sonrasında Fenerbahçe'nin kadrosuna katılan Bienvenu'den beklentiler yüksekti. Sarı lacivertli taraftarlar, Young Boys eşleşmesinden hatırladıkları o yırtıcı oyuncuyu sahada görmeyi umuyorlardı. Üstüne üstlük Niang gibi kendini kanıtlamış bir ismin yerine Fenerbahçe'nin forvet hattında görev alacak olması da Kamerunlu forvetin sorumluluğunu bir kat daha artırıyordu.



ÖNCE GOL, SONRA ŞAMPİYONLUK KAÇTI

İlk maçlarda ortaya koyduğu mücadeleyle fazla eleştiri almayan Bienvenu, ilerleyen dönemde ise kaçırdığı gollerle Fenerbahçe taraftarına saç baş yoldurmaya başladı. Özellikle ligin ilk yarısın son maçında Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında kaçırdığı gol, bardağı taşıran son damla oldu.

Kaybedilen altın değerinde 2 puanın ne kadar önemli olduğu sezon sonunda Galatasaray'ın yarım puan farkla kazandığı şampiyonlukta görüldü. O sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 36 maçta 8 gol kaydeden Bienvenu, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.

SOW GELİNCE PABUCU DAMA ATILDI

Ara transfer döneminde takıma katılan Moussa Sow'un gösterdiği etkili performans sonrasında gözden düşen Bienvenu, bu sezon başında forma şansı bulmakta zorlanmaya başladı. Ligin ilk yarısında toplam 5 resmi maçta forma giyen Bienvenu, ağları havalandırmayı başaramazken, La Liga ekibi Real Zaragoza'nın kiralama teklifini reddetmedi ve ligin ikinci yarısı için İspanya'nın yolunu tuttu.

Zaragoza'da kiralık olarak sözleşmesi bittikten sonra Haziran ayında Fenerbahçe'ye geri dönecek Kamerunlu sarı-lacivertli teknik ekibi gelecek sezon yürürlüğe girecek yeni yabancı sayısı statüsüyle birlikte kara kara düşündürüyor.

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herkese merhaba arkadaşlar.Bu aralar bizim emektar durmadan arıza çıkarıyor,ben de değiştirmek istemiyorum.O yüzden arasıra gecikmeli girebiliyorum foruma.Tüm arkadaşlara selam ederim.Günleriniz hoş olsun.:):clover:

Abi hoş geldin.. :) aman dikkat!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Alex: "Saraçoğlundaki atmosfer.."



Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılarak Brezilya ekiplerinden Coritiba dönen Alex de Souza çarpıcı açıklamalarda bulundu


- SUPERFB DIŞ HABERLER - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen ve renk farketmeksizin her takımdan taraftarın gönlünde dert kuran Brezilyalı solak Alex de Souza, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

Coritiba'nın ligdeki durumu ve perfomansı üzerine yapılan röportajda Alex, Fenerbahçe'den bahsetmeyi ihmal etmedi.

"KENDİMİ AYRICALIKLI HİSSEDİYORUM.."

Yıldız oyuncu Türkiye'deki anıları hakkında sorulan bir soruya "Fenerbahçe'yi ne zaman hatırlasam çok güçlü duygular hissediyorum. Çünkü Türkiye'de futbol insanların hayatında büyük bir yer kaplıyor. Orada geçirdiğim zamanlar eşsizdi. Böyle duyguları yaşadığım için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum, gerçekten görülmeye değer anlar yaşadım" cevabını verdi.

"TÜRKİYE'DEKİ ATMOSFER BURADA YOK.."

Saraçoğlu'ndaki atmosferin çok farklı olduğunu ve Brezilya'da böyle bir atmosferin olmadığını belirten Brezilyalı, "Ortanca kızım Fenerbahçe'ye çok bağlı, Türkiye'de büyüdü ve orada futbola olan tutkuya tanıklık etti. Buradaki atmosferi görünce hayal kırıklığına uğradı çünkü burada Türkiye'deki atmosferin aynısı yok" ifadesini kullandı.

Türk taraftarlar ile çok iyi bir ilişkisi olduğunun altını çizen oyuncu, Türkiye'de oynadığı zamanlar kendisine sadece Fenerbahçe'li bir futbolcu olarak bakılmadığını ifade etti.
 

Whisper1907

Profesör
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
fener144A0L.jpg


Benfica ile UEFA Avrupa Ligi'nde Lizbon deplasmanında rövanş maçına çıkacak Fenerbahçe için açıklanan bahis oranındaki uçurum dikkat çekti.

Spor Toto Teşkilatı, Benfica-Fenerbahçe maçına ait iddaa oranlarını açıkladı.

Bugün yayınlanan listede Perşembe akşamki Benfica-Fenerbahçe maçında Risk Merkezi favori olarak Benfica'yı gösterdi. Benfica'ya 1,30 oran veren Risk Merkezi, Fenerbahçe'ye ise 5,00 oran verdi. Beraberliğin oranı ise 4,30.

Kaynak

İlgililere duyrulur :mrgreen:
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Selamün aleyküm dostlar, akşam-ı şerifleriniz hayr olsun... :)
 

Whisper1907

Profesör
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
[MENTION=87948]ByEGT[/MENTION] o seviyesiz kurumun hiç bir yaptığı hoş değil. Burada bilinçli olarak paylaşmamaya özen gösteriyoruz.
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
#fenerinmaçıvar FenerbahçeÜlker-AnadoluEfes Ülker Sport Arena Saat:20.00.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

"FENERBAHÇE'nin OlduğuYerde UmuttaVardırZaferde"
 

Whisper1907

Profesör
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] ne dedim ben yukarıda ayıp valla ya :D
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Baroni'nin şu fotoğrafı çok anlamlı olmuş...

BJB0Cw6CcAAlBFj.jpg:large
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] iyice dallanip budaklanacak mevzu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Gaziantepspor-Galatasaray maçının öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aman abi yokluğun hemen hissediliyor haberin olsun... :)
eyvallah BAŞKAN BÜYÜKSÜN :)
 

ByEGT

Profesör
Katılım
26 Kasım 2009
Mesajlar
3,025
Reaksiyon puanı
15
Puanları
38
farkettim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -



@erjan abi açıklama yapmış kardeşim acaba okudunmu yoksa sende okumadanmi cevap veriyon

O gazeteden paylaşım yaptıktan sonra bilgilendirdi. Böyle bir karar varsa bir daha paylaşmam. Senin mesajına yanıt vermek istedim.

Mesaj hiyerarşisini takip edemiyor musun?
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
BİLGİ | -Fenerbahçe Galatasaray karşılaşması FBTV'den canlı yayınlanacak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O gazeteden paylaşım yaptıktan sonra bilgilendirdi. Böyle bir karar varsa bir daha paylaşmam. Senin mesajına yanıt vermek istedim.

Mesaj hiyerarşisini takip edemiyor musun?

Sağol berhudar ol ben ediyorum da sen böyle soruları sorma dan once biraz inceleme yapsan daha faydalı olacak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den tebrik mesajı http://bit.ly/12Jk0aZ

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Reto Ziegler: "Avantajımızı değerlendirmek istiyoruz" http://bit.ly/ZLmire
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Reto Ziegler: "Avantajımızı değerlendirmek istiyoruz"

İsviçreli oyuncumuz Reto Ziegler, Benfica karşısında ilk maçta elde ettikleri küçük avantajı iyi değerlendirmek istediklerini belirtti.

Benfica ile deplasmanda oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçı öncesinde FB TV’ye açıklamalarda bulunan oyuncumuz Reto Ziegler, az hata yapan takımların finali göreceğini söyledi.

İlk maçta haklı bir galibiyet aldıklarının altını çizen Ziegler, “İlk maçtan başlamak gerekirse; çok iyi oynadık ve kazanmayı hak ettik. Şimdi yeniden hazırlanmak gerekiyor. Hocamız ve teknik ekibimiz gerekli hazırlıkları yapıyor. Benfica çok iyi bir takım. Onlara saygı duyuyoruz. Küçük bir avantaja sahibiz ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Lizbon’dan zaferle dönmek istediklerini belirten İsviçreli oyuncumuz, “UEFA Avrupa Ligi’nin en iyi defanslarından birine sahip olduğumuzu gösterdik. Bu avantajla birlikte Lizbon’dan yeniden bir zaferle dönmek istiyoruz. Gole ihtiyaçları var. Çok agresif olacak, hücum oynayacaklardır” ifadelerini kullandı.

Benfica karşısında çok dikkatli ve hatasız bir oyun çıkarmaları gerektiğini ifade eden Reto, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

"Çok yüksek konsantrasyonla oynamamız, dikkatli oynamamız, topa sahip olmamız ve hata yapmamamız gerekiyor. Bir yandan da şimdiden söylemek gerekirse çok büyük bir mücadele olacak, sportif bir kavga gibi olacak adeta. Yarı finalde çok iyi takımlar var. Az hata yapan takımlar finali görecek diyebiliriz"


Fenerbahçe
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Fenerbahçe Ülker 26-24 Anadolu Efes | 1. Çeyrek Sonucu
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Cappie son saniyede atmış basketi, forumda sessizlik hakim :D
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
[video=youtube;g6sH7VKS6L4]http://www.youtube.com/watch?v=g6sH7VKS6L4[/video]

kaldı 1 maç, hadi inşallah diğer maça :)
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Günaydın.
Aleykum Selam [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] [MENTION=70615]erjan[/MENTION]
Hayırlı Sabahlar Renkdaşlar.
 
Üst