SDN Fenerbahçe Kulübü

Bu konuyu okuyanlar

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
BI2IunmCUAAK3hV.jpg:large
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Aşırı sıvı kaybı nedeniyle hastaneye kaldırılan Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'ya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Önümüz deki hafta taburcu olacakmış.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Webo yerine iyi olurdu ancak oyun sistemimiz hıza dayalı olmaya başladı bu yönde ilerleyecektir anelka uyum sağlayamaz

O yüzden emenike diyorum webo fizik açısından biraz yoksun ve ağır.
 

vlkn1907

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
1,179
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] olay sanki ortasahada bitiyor gibi ileri uçtakilerinde, dediğin gibi hızlı olması lazım şimdi ortasaha Mehmet topuz ve Selçuk emanet olacak sence nasıl olur
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Abdullah Kiğılı: "Futbolcularımız, son 2 yılda yaşanan zorluklara karşı en iyi cevabı sahada verecek"


2013-04-27_divan538.jpg


Kulübümüz Yüksek Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Yüksel Günay başkanlığında yapıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki toplantıya Başkanvekilimiz Abdullah Kiğılı, yöneticilerimiz ve kurul üyeleri katıldı. Gribal bir enfeksiyon geçiren Başkanımız Aziz Yıldırım toplantıda yer almadı.

Yönetim Kurulu adına, toplantıda bir konuşma yapan Başkanvekilimiz Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe’nin son 2 yılda yaşadığı zorluklara karşı en iyi cevabın sahada verileceğini söyledi.

Toplantı, İstiklal Marşının okunması; Ulu Önder Atatürk, şehitlerimiz, aramızdan ayrılan üyelerimiz ve geçtiğimiz günlerde yitirdiğimiz eski milli futbolcularımızdan ve Kulüp Genel Müdürümüz Serkan Acar için yapılan saygı duruşu ile başladı.

Serkan Acar’ın isminin Topuk Yaylası’ndaki tesislere verilmesi istendi

Toplantıda daha sonra söz alan bir üyemiz geçtiğimiz günlerde vefat eden Serkan Acar’ın Topuk Yaylası Tesislerimize verilmesi önerisini getirdi. Konunun, yönetim tarafından karara bağlanacağı bildirildi.

Abdullah Kiğılı: "Boğazım düğümleniyor"

Ardından kürsüye gelen Başkanvekilimiz Abuddullah Kiğılı, Yönetim Kurulu adına faaliyet raporunu okudu.Kiğılı şunları söyledi:
"Açıkçası, bugün konuşmama boğazım düğümlenerek başlayacağımı belirtmem gerekir zira, geçtiğimiz hafta camia olarak, kelimelerle ne kadar oynarsak oynayalım bir türlü tam olarak tasvir edemeyeceğimiz düzeyde büyük bir değerimiz, Serkan Acar’ımızı kaybettik. Acımız hiçbir zaman varlığını yitirmeyecek; zira 14’ü profesyonel futbolculuk hayatı olmak üzere tam 47 yıldır sarı lacivert renkler için yaşayan Serkan Acar’ın aramızdan ayrılması, her zaman tazeliğini koruyan bir yara olarak kalacaktır. Sen orada rahat uyu Serkan Acar, Fenerbahçe emin ellerde, Amsterdam yolunda. Emeklerin boşa gitmiyor!Kiğılı: "Befica’yı sahadan sildik"

Bundan 15 yıl önce, "Avrupa’nın en büyüğü" olma parolasıyla yola çıkan Başkanımız, geçmiş dönem yönetim kurullarımız ve mevcut yönetimimizin yaptığı yatırımlar, muhtelif branşlarda etkilerini somut ve sürekli bir şekilde göstermeye başlamışken, konuşmama hepinizin huzurunda 25 Nisan Perşembe akşamı Uefa Avrupa Ligi’nde Portekiz Ligi’nin lideri Benfica’yı, 38 maçtır gerek Avrupa’da, gerekse yerel liginde yenilmeyen Benfica’yı sahadan silen, şanssızlıklar sonucu 1-0’la yetinerek final yolunda var olan inancımızı kuvvetlendiren profesyonel futbol takımımızı kutlayarak başlamak istiyorum.
Kiğılı: "Binbir zorlukla aştığımız 2 yıllık süreçte en iyi cevap sahada verilecek"Fenerbahçe, adıyla, takımıyla, taraftarıyla bugün Amsterdam’a güçlü adımlarla yürüyor. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetiminin bitmek bilmeyen desteği ve enerjisi, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’ın önderliğinde, Avrupa’nın yalnızca sayılı takımlarının başarabildiği "Nisan ayında 3 kupada birden zirve" parolasını son ana kadar getiren ve halen bu 3 kulvarda şampiyonluk şansı olan futbol takımımız, inşallah bizleri Amsterdam’a götürecek ve bin bir zorluklarla aştığımız 2 yıllık süreçte, en iyi cevabı sahada verecektir. Hocamızı, teknik ekibimizi, oyuncularımızı ve taraftarımızı, şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar tebrik ediyorum…Kiğılı: "Biz bir spor kulübüyüz"

Hep söylüyoruz, her fırsatta dile getiriyoruz, her fırsatta da söylemeye mecburuz "Biz bir Spor Kulübüyüz" diye. Türkiye’de "Spor Kulübü" kimliğinin kulüplere kazandırılmasında bir öncü olan Fenerbahçe Spor Kulübü, aktif olduğu branşlarda yaptığı yatırımlarla, her daim Türkiye’deki diğer kulüplere de en iyi örnek teşkil ederken, aynı zamanda bu kimlikle birlikte ülkesinin bayrağını Avrupa’da en yukarılara taşımak ve ülkesine bu kimlikle hizmet etmeyi hedefliyor.Bu doğrultuda, Spor Kulübü olmanın bir gereği ve zorunluluğu olarak, teşekkürlerimiz de yalnızca futbol takımımızla sınırlı kalmıyor.Masa Tenisi Süper Ligi’nde son 5 yılın şampiyonu Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımımız, bu yıl da şampiyonluğunu ilan etmesinin yanı sıra, bu akşam Polonya’da geçen yılın tekerrür etmesi hedefiyle ETTU Cup’ta Final maçına çıkıyor. Türkiye saatiyle saat 19:00’da başlayacak olan maçta ekibimize gönülden başarılar dilerken, göğsümüzü kabartmaya devam ettikleri için şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum.



Devamı...
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
http://kralspor.ensonhaber.com/fernandes-fenerbahceye-dogru-2013-04-27.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Korpe olay sanki ortasahada bitiyor gibi ileri uçtakilerinde, dediğin gibi hızlı olması lazım şimdi ortasaha Mehmet topuz ve Selçuk emanet olacak sence nasıl olur

topuz hırslı su aralar form da zaten selcuk agır kalıyor ama bazen değişik seler yapiyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://kralspor.ensonhaber.com/anelka-fenerbahceye-geri-donuyor-2013-04-27.html
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
[h=3]Aykut Kocaman'ın taktik dehası[/h]
1367050144-aykut-kocamann-aliyee.jpg


F.Bahçe teknik direktörü Aykut Kocaman bu sezon oynattığı futbolla zaman zaman eleştirilmesine rağmen bir çok maça taktik dehası ile damgasını vurdu.

Özellikle son Benfica mücadelesi, Kocaman’ın hünerlerini ciddi anlamda sergilediği bir sınav oldu. Gençlerbirliği karşılaşmasında büyük bir yıkım yaşayan sarı lacivertlilerde tüm camianın moralleri bozuk durumda ve Benfica maçı neredeyse gündemden düşmüşken pazartesi erken saatlerde tesislere gelen Kocaman ekibi ile mesaiye başlamıştı.. Yoğun çalışma sonrası aynı günün akşamı Benfica taktiğini belirlemişler ve artık iş bunu futbolculara anlatmaya gelmişti.

MAÇ ÖNCESİ 3 KASET HAZIRLANDI
Hürriyet'in haberine göre; Maç toplantılarını, aynı gün veya 1 gün önce yapan Kocaman bu kez farklı yöntem izlemişti. Önce yeni alınan kamera sistemi ile sahada, ardından da 3 adet yarımşar saatlik analiz kasedi ile toplantı odasında futbolcuların karşısına çıktı. Hem Benfica’nın zaaflarını, hem de nasıl oynamaları gerektiğini birer birer anlattı.Benfica’nın zaafını bulmuştu. Bunu oyuncularına anlatırken, "Havadan ve uzun oynayın, stoperlere baskı yapın" diyordu.

ATILAN UZUN TOPLARIN SIRRI
Gerçekten de Benfica ileride baskı yapıp Fenerbahçe’yi hücuma çıkarken yapacağı top kayıpları ile yıkmayı planlamıştı. Kocaman bu planı keşfetti ve rakibin güçlü orta sahasını uzun toplarla by-pass etmeyi başardı. Webo, Kuyt ve Sow uzun pasların hepsini arkadaşlarına indirdiler ve top daha çok rakip yarı sahada kaldı. Benfica’nın önemli bir özelliği beklerinin hücuma iyi çıkmasıydı. Ayrıca uzun ve taktiksel taçlar kullanıyorlardı. Kocaman bu konuda da oyuncularını uyardı. Ve satranca benzeyen taktik savaştan galip çıkan o oldu.

SOW WEBO’SUZ KALDI
Kısa sürede çok uyumlu bir ikili olan Sow ile Webo, rövanştaki Benfica sınavında birlikte olamayacak. Cezalı duruma düşen Webo’nun yokluğunda hücum yükü Sow’da olacak.

Kaynak
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Tahkim Kurulu, PFDK'nın Galatasaray Yöneticisi Sedat Doğan'a verdiği 21 günlük hak mahrumiyeti cezasını kaldırdı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Malatyalı minik Fenerbahçeliler Stadımızı gezdi http://bit.ly/12yfw6T
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
[video=youtube;cGi0Ygpmfss]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cGi0Ygpmfss[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

386881_525903190804681_1573198928_n.jpg


İnşaallah...
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Andre Pirlo : UEFA Avrupa Liginde Chelsea'yı Devirecek Tek Takım Fenerbahçe.
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
perşembe günki maçı bi hayırlısıyla geçirelimde inşallah, chelsea yede sıra gelecek inşallah :)
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Abdullah Kiğılı: "Eskişehirspor ile yapacağımız Türkiye Kupası yarı final maçının ertelenmesi için TFF'ye başvuracağız."
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38

Hollandalı Türkler Fenerbahçe'yi Bekliyor

Kadıköy'de Portekiz'in güçlü ekibi Benfica'yı 1-0 yenerek tur için umurlanan Fenerbahçe Amsterdam'daki final maçına göz kırptı.


hollandali-turkler-fenerbahce-yi-15-mayis-ta-4570045_o.jpg



UEFA
Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Kadıköy'de Portekiz'in güçlü ekibi Benfica'yı 1-0 yenerek tur için umurlanan FenerbahçeAmsterdam'daki final maçına göz kırptı. Hollandalı TürklerFenerbahçe'yi 15 Mayıs'ta AmsterdamAjax Arena Stadyumuna bekliyor.

Hollanda'nın Den Bosch şehrinde ikamet eden işadamı Ertan Torunoğulları "15 Mayıs'ta AmsterdamArena'da Fenerbahçe'nin kupayı alacağından eminiz. Amsterdam Arena Stadyumu da hazır. HollandalıTürkler olarak biz Benfica maçını unuttuk. İkinci maçı da kazanacağından emin olduğumuz için gözümüzü şu an Amsterdam'da bulunan UEFA Kupası'na diktik. 15 Mayıs'ta Amsterdam Arena stadyumu içi ve dışı Türk bayrağı ve sarı lacivert bayraklarla süslenecek. İnşallah 15 mayıs'ta Amsterdam'da bir Türk karnavalı olacak." dedi.

Hollanda Genç İşadamları Federasyonu İkinci Başkanı Vecih Er "Bu seviyeye gelmiş bir Fenerbahçe'ninBenfica'dan ikinci maçı da alacağından kesin eminiz. İnşallah UEFA kupasını alarak bizlere bir zafer yaşatırlar. Hepimiz Fenerbahçeliyiz. Maç öncesinde ve sonrasında büyük bir coşku ile destekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Benelux Trabzonlular Vakfı Başkan Yardımcısı ve Rotterdam Merkez Meclis Üyesi Zeki Baran da 15 Mayıs'taki finalden ümitli olduklarını söyledi. Baran "Fenerbahçe Avrupa'da bütün Türkleri temsil etmektedir. O gün biz Fenerbahçe formasını giyip Arena'da 55 bin kişi arasında yerimizi alacağız." şeklinde konuştu.

Hollanda Türk İşadamları Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ali Bekdur da Portekiz'deki turdan emin olduklarını belirterek sarı lacivertlileri Amsterdam'a beklediklerini ifade etti. Bekdur, "Fenerbahçe için özel kutlamalar yapacağız. O gün bizim bayramımız olacak. Hollandalı Türklere UEFA Kupası'nın bir moral olacağız inancındayız." dedi.


Kaynak
 

evowinds

Dekan
Emektar
Katılım
2 Kasım 2008
Mesajlar
9,100
Reaksiyon puanı
174
Puanları
63
Tünaydın renkdaşlar ;)
Isındırma çabaları diyorum, birgün herkes Hak yolunu bulur :mrgreen:

22517556327.jpg
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Benfica maçında takımın üstün efor sarfetmesinden dolayı Aykut Kocaman'ın Kayserispor maçında kadroda rotasyona gideceği öğrenildi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=115926]aagkn[/MENTION] aleyküm selam kardesim..
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
@Korpe Hoşgeldin üstad. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fenerbahçe finale koşuyor!



Geçen sezon ortalama 96 km. koşan Fenerbahçe, Lazio maçında 124 km.'yi gördü. Rakiplerinden çok koşan Fenerbahçe adeta bir kişi fazla oynadı.

11-04-Fenerbah%C3%A7e-Reto%20Ziegler-Lazio-Antonio%20Candreva.jpg



Koşmadığı için Alex'le yolları ayıran Aykut Kocaman, ne zaman "Koşu mesafesi" dese eleştirildi...

Kimileri "Her şey koşmakla olacaksa o zaman takıma 11 tane Usain Bolt alalım her sene de şampiyon olalım" yorumları yaptı. Geçen sezonu takım olarak ortalama 96-97 kilometre koşarak tamamlayan Sarı-Lacivertliler, oynadığı son iki Avrupa maçında ise bu konuda tavan yaptı.

Ormanda kros tarih oldu

Roma'da oynanan Lazio maçında 124 kilometreyi gören takım, Benfica karşısında 115 km. kat etti. Takım ortalaması 107 km.'nin üzerine çıktı. Yani Fenerbahçe, geçen seneye oranla her maçını 1 kişi fazla oynadı. Teknik direktör Aykut Kocaman göreve geldiği andan itibaren bu konuyu çözmek için büyük çaba sarf etti. Kamp dönemlerinde görmeye alıştığımız, ormanda toplu kros çalışması, Kocaman ile tarihe karıştı.


Dayanıklılık çok artırıldı

Her futbolcunun dayanıklılık aralığı, testlerle ölçüldü. Test sonuçlarına göre özel programlar hazırlandı. Futbolcuların koşu mesafesini artıracak kas gruplarının gelişmesi için, özel tabanlıklı ayakkabılar dahi kullanıldı. Sonuç olarak kimilerinin dalga geçtiği koşu mesafesini geçtiğimiz sezona göre 10 kilometre artırdı. Kocaman'ın "Ancak böyle baş edebiliriz" dediği Avrupa'da da finalin eşiğine koşarak gelindi.


Kaynak
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
@Korpe Hoşgeldin üstad. :)

saygılar abi sağol sende öyle :)

muhtemel 11 Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Krasic, Mehmet Topal, Selçuk, Cristian, Sow, Webo

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programına göre; Kasımpaşa'yla bu sezon 19 gol kaydeden Kalu Uche gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ABD'de yayın yapan Bleacher Report internet sitesi, Fenerbahçe'nin rakibi Benfica'nın kalecisi Arthur'u "Dünyanın en iyi 7. kalecisi" seçti.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
k.paşa gol attı sanırım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kasımpaşa 1-0 Eskişehirspor (8' Ibricic)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ankaragücü PTT 1.Lig'den de Düştü.

Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor Spor Toto Süper Lige Yükseldi..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gaziantep 100. Yıl parkında çıkan kavgada polis, iki takım taraftarlarına da cop ve biber gazıyla müdahale etti.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G.Antepsporlu taraftarlar ile G.Saraylı taraftarlar arasında çıkan kavgada iki gruptan da yaralanan taraftarlar var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ilk 11 miz belli oldu ..

Volkan - Mehmet Topuz, Bekir, Serdar, Hasan Ali - Krasic, Mehmet Topal, Selçuk, Salih Uçan - Caner, Webo

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kürekte, Kadir Has Gençlik Kupası Fenerbahçemizin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/nuri-sahin-den-dusseldorf-macinda-muhtesem-gol

nuri de iyi asmış
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
ilk 11 miz belli oldu ..

Volkan - Mehmet Topuz, Bekir, Serdar, Hasan Ali - Krasic, Mehmet Topal, Selçuk, Salih Uçan - Caner, Webo

Abi ikinci 11',miz bile iş yapar valla, yani daha Stoch'un falan olmadığınıda düşünürsek.

Semih ile Stoch bu kadroya bile giremiyorsa iki seçenek var Ya Aykut Hoca değil, yada bu ikisi her şeyi boş vermiş sadece aldığı paraya bakmakla meşguller.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Abi ikinci 11',miz bile iş yapar valla, yani daha Stoch'un falan olmadığınıda düşünürsek.

Semih ile Stoch bu kadroya bile giremiyorsa iki seçenek var Ya Aykut Hoca değil, yada bu ikisi her şeyi boş vermiş sadece aldığı paraya bakmakla meşguller.

benfica macında selcuk caner oynar selcuk crıstıan ıle yanyana caner onde stoch artık gidici gibi kupa macında oynar semih zaten bellı stoch da artık isyanlar da satılana kadar tamül yada lig bitene kadar
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Kürekte, Kadir Has Gençlik Kupası Fenerbahçemizin http://bit.ly/127HSCb

Fenerbahçe Ülker'in konuğu Anadolu Efes
http://bit.ly/14zqk8Z

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'ten tebrik mesajı http://bit.ly/14zqk8R

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benfica macında selcuk caner oynar selcuk crıstıan ıle yanyana caner onde stoch artık gidici gibi kupa macında oynar semih zaten bellı stoch da artık isyanlar da satılana kadar tamül yada lig bitene kadar


Bende senin gibi düşünüyorum üstad.
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
@IThelp geçmiş olsun damdan düşmüşsün :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

MAÇ SONUCU | Kasımpaşa 1-2 Eskişehirspor (6' Senijad Ibricic / 60' ve 90' Diego Angelo)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

PTT 1.Lig'in bitimine iki hafta kala adını şimdiden Spor Toto Süper Lig'e yazdıran Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor'u bu başarıları nedeniyle tebrik ediyor; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Spor Toto Süper Lig'e 'Hoşgeldiniz' diyoruz.
 
Üst