SDN Fenerbahçe Kulübü

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
selamün aleyküm hayırlı sabahlar.

adamın birinin maç sonu açıklamaları bana şimdiye kadar hep garip gelmişti. dün akşam söyledikleri hiç yenilir yutulur cinsten değil. sezonun belkide en iyi oyununu oynamışız. ulan kaç ay oldu senin nasıl birisi olduğunu anlayalı. ağanın daha ne kadar beklemesi gerekiyor o koltukta, ne kadar sabretmemiz gerekiyor bilmiyorum. uefa çook zor da bari türkiye kupasını alsak.. ne hallere düştük yaa..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
selamün aleyküm hayırlı sabahlar.

adamın birinin maç sonu açıklamaları bana şimdiye kadar hep garip gelmişti. dün akşam söyledikleri hiç yenilir yutulur cinsten değil. sezonun belkide en iyi oyununu oynamışız. ulan kaç ay oldu senin nasıl birisi olduğunu anlayalı. ağanın daha ne kadar beklemesi gerekiyor o koltukta, ne kadar sabretmemiz gerekiyor bilmiyorum. uefa çook zor da bari türkiye kupasını alsak.. ne hallere düştüm yaa..

aleyküm selam .. kardeşim..

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
adamın yorumu aynen şu: ben birşey yaptım, şimdi tüyü nereye dikeyim ?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
günaydın dostlar.. günaydın shiftdelete.net üyeleri...
"hoca bana kalsa avrupa ile devam ederdim ama oyuncular ..." cümlesi ile hafta içi işin rengini belli edilmiş idi.
Belkide takımdaki yorgunluğu , oyuncuların hedefinin benfika olduğunu görmüştü ... :)
Volkan yine yaptı yapacağını kapattığı köşeden gol yedi....
Ama her zaman söylüyorum futbol şansıda dün Fenerbahçe yanında değildi. Perşembe günü yanında olur inşallah ... Kulvarlardan biri patladı .. kaldı 2 kulvar ... hadi hayırlısı olsun...

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
dünki maçı canlı izledim.
Webo, mireles, zigler ve egemen çok etkisizdi.
zaten takımın kafasının perşembe gününde olduğu çok belliydi.
sağlık olsun şampiyonluk nasılsa türkiye liginde çokda zor değil.

UEFA kupası, Türkiye kupası ve Cimbom'u Kadıköyde devirmek bize yeter.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
gunaydin sari-laciler... yine cok guzel birgun degil mi?

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Canın sağolsun biz her zaman yanındayız 3 kupayıda kaybetsen de gidip formanı alacam senin

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Günaydın. Türkiye Kupası tek şansımız bence. UEFA'yı kazanmayı ligde şampiyon olmak ile aynı zorlukta ve uzaklıkta görüyorum. İnşallah yanılırım.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydınlar....

günaydın dostlar.. günaydın shiftdelete.net üyeleri...
"hoca bana kalsa avrupa ile devam ederdim ama oyuncular ..." cümlesi ile hafta içi işin rengini belli edilmiş idi.
Belkide takımdaki yorgunluğu , oyuncuların hedefinin benfika olduğunu görmüştü ... :)
Volkan yine yaptı yapacağını kapattığı köşeden gol yedi....
Ama her zaman söylüyorum futbol şansıda dün Fenerbahçe yanında değildi. Perşembe günü yanında olur inşallah ... Kulvarlardan biri patladı .. kaldı 2 kulvar ... hadi hayırlısı olsun...

dünki maçı canlı izledim.
Webo, mireles, zigler ve egemen çok etkisizdi.
zaten takımın kafasının perşembe gününde olduğu çok belliydi.
sağlık olsun şampiyonluk nasılsa türkiye liginde çokda zor değil.

UEFA kupası, Türkiye kupası ve Cinconu Kadıköyde devirmek bize yeter.

gunaydin sari-laciler... yine cok guzel birgun degil mi?

Günaydın. Türkiye Kupası tek şansımız bence. UEFA'yı kazanmayı ligde şampiyon olmak ile aynı zorlukta ve uzaklıkta görüyorum. İnşallah yanılırım.

Herkes hoş gelmiş günaydınlar :)

BIZvibVCAAE5ad4.jpg:large

- - - Mesaj Güncellendi - - -

En kötü gün bugünse bugünde FENERBAHÇE

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=3]Fenerbahçe kaybettiği zaman ne oluyor?[/h]
Sezonun başından beri konuşuyoruz, özellikle ikinci Lazio maçından sonra da altını kalın çizgilerle çizmiştik, Fenerbahçe'nin takım savunmasında adam karşılamada büyük sorun yaşıyor.

Gençlerbirliği'nin attığı ikinci golün, Lazio'nun attığından bir farkı var mı?
Sol kanattan rakip oyuncu çok rahat bir şekilde orta yapıyor, top ceza alanında kafa ile gol vuruşu yapacak bom boş durumdaki adamla buluşuyor ve beklenen sonuç ortaya çıkıyor.
İki maç üst üste aynı golü yememek gerekiyor.
Yediğin gibi gol atabiliyorsan bir yere kadar sorun yok; ancak atmak için bütün organizmanla mücadele etmen gerekiyorsa o zaman savunmada çok daha gayretli ve mücadeleci olman gerekiyor.
Ziegler bu anlamda Fenerbahçe'nin yumuşak karnı oldu.
Kuşkusuz hesap sadece tek oyuncunun üzerinde kalamaz; Fenerbahçe'nin stoperleri de beklendiği kadar sert olamıyorlar. Gençlerbirliği'nin ilk golünde Yobo golü atan Aykut'un altında eziliyor. Bekir ya da Serdar olsa da değişmiyor zaten. Bu bölgede önemli sorunlar var.
Kale sahasının içinde rakibe hamle şansı verirseniz inisiyatifi de kaybedersiniz.
Bu kadar şey ne için; kaybedilmiş Gençlerbirliği maçı değil, üç gün sonra oynanacak Benfica karşılaşmasında kritik bölgenin neresi olduğudur dikkat edilmesi gereken.
Golü erken ve kolay yiyen Fenerbahçe, Gençlerbirliği kalesine 18 şut göndermesine, 12 korner atışı atmasına, ceza sahasına 44 orta yapmasına ve neredeyse rakibinin iki katı 600'e yakın pasla oynamasına rağmen aynen Sivasspor maçında olduğu gibi gol atmayı başaramadı.
Çünkü yediği gol gibi atmasını başaramıyor.
Lig yarışında kaybedilmemesi gereken bir üç puan bıraktı Fenerbahçe; bu sonuçla da lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 7'ye çıktı. Kalan dört maç göz önünde bulundurulduğunda bunun ne anlama geliyor olduğu ortadadır.
Düne kadar iki maçlık kayıptan söz etmek mümkünken artık, Galatasaray'ın kalan üç maçta da puan bırakması gerekiyor. Galatasaray'ın son iki senelik performans tablosuna bakıldığında iniş çıkışları olsa da böylesi yok.
Geçen sezon olduğu gibi bu sene de Galatasaray şampiyonluğa en yakın yerde duruyor.
İlginçtir, aslında bu Fenerbahçe'nin kendi sahasında Karabükspor'a yenildiği günden beri fiili gerçeklik olarak ortada duruyordu. Ancak nedense hep Galatasaray üzerine oynanan senaryoları dinledik haftalardır.
Şimdi sular durulacaktır.
Çok ilginç algılar var futbol dünyamızda.
Gençlerbirliği taraftarı maçı kazandığını anlayınca "şike" imalı tezahüratlar yaptı.
Türkiye işte bu çelişkiyle yaşıyor yıllardır.
Bu ülkede şike Fenerbahçe kazandığı zaman oluyor, kaybettiğinde "diğerlerinin" kusursuz galibiyetleri, şampiyonluğu konuşuluyor.
2006'da Appiah golü atsa şike oluyor; kaçırdığı için ligin namusunu temizliyor. Türkiye'deki temiz futbol zihniyeti bu kadar basit.
Gençlerbirliği kalecisi Ramazan, ilk yarı bacak arasından o golü yese kafasını şike algısıyla zehirlemiş bir çok kişi bugün kaleciyi namussuzlukla suçlayacaktı. Sivasspor'un kalecisi Korcan'ın düştüğü durum gibi. Oysa şimdi Ramazan maçın kahramanı oluyor.
2009-2010 sezonunda Ankara'dan milletvekilleri devreye girdiler. Bursaspor'un şampiyon olmasıyla başka bir güne uyandı Türkiye.
Türkiye'de şike Fenerbahçe kazandığı zaman kaybedenlerin zihniyetlerinde uyanan kendi gerçeklerinin ifadesidir.
3 Temmuz bu gerçek üzerine kurgulanmış, gerçekleştirilmiştir.
Bir kulübün taraftarı, sahada takımı kazanırken "Aziz Yıldırım şike yapsana" diye bağırıyorsa başta kendi takımına güvenmiyordur. Neden güvenmiyor olduğu sorusu Türkiye'nin cevaplandırması gereken bir sorudur.

Kaynak

Şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren Fenerbahçe'de operasyon başladı. Meireles, Cristian ve Stoch'un sezon sonunda satılacağı öğrenildi.

Doğruysa hayırlısı ..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Brezilyalı yıldız Fernanda Garay Rodrigues ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Fenerbahçe kaybettiği zaman ne oluyor?

Sezonun başından beri konuşuyoruz, özellikle ikinci Lazio maçından sonra da altını kalın çizgilerle çizmiştik, Fenerbahçe'nin takım savunmasında adam karşılamada büyük sorun yaşıyor.

Gençlerbirliği'nin attığı ikinci golün, Lazio'nun attığından bir farkı var mı?
Sol kanattan rakip oyuncu çok rahat bir şekilde orta yapıyor, top ceza alanında kafa ile gol vuruşu yapacak bom boş durumdaki adamla buluşuyor ve beklenen sonuç ortaya çıkıyor.
İki maç üst üste aynı golü yememek gerekiyor.
Yediğin gibi gol atabiliyorsan bir yere kadar sorun yok; ancak atmak için bütün organizmanla mücadele etmen gerekiyorsa o zaman savunmada çok daha gayretli ve mücadeleci olman gerekiyor.
Ziegler bu anlamda Fenerbahçe'nin yumuşak karnı oldu.
Kuşkusuz hesap sadece tek oyuncunun üzerinde kalamaz; Fenerbahçe'nin stoperleri de beklendiği kadar sert olamıyorlar. Gençlerbirliği'nin ilk golünde Yobo golü atan Aykut'un altında eziliyor. Bekir ya da Serdar olsa da değişmiyor zaten. Bu bölgede önemli sorunlar var.
Kale sahasının içinde rakibe hamle şansı verirseniz inisiyatifi de kaybedersiniz.
Bu kadar şey ne için; kaybedilmiş Gençlerbirliği maçı değil, üç gün sonra oynanacak Benfica karşılaşmasında kritik bölgenin neresi olduğudur dikkat edilmesi gereken.
Golü erken ve kolay yiyen Fenerbahçe, Gençlerbirliği kalesine 18 şut göndermesine, 12 korner atışı atmasına, ceza sahasına 44 orta yapmasına ve neredeyse rakibinin iki katı 600'e yakın pasla oynamasına rağmen aynen Sivasspor maçında olduğu gibi gol atmayı başaramadı.
Çünkü yediği gol gibi atmasını başaramıyor.
Lig yarışında kaybedilmemesi gereken bir üç puan bıraktı Fenerbahçe; bu sonuçla da lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 7'ye çıktı. Kalan dört maç göz önünde bulundurulduğunda bunun ne anlama geliyor olduğu ortadadır.
Düne kadar iki maçlık kayıptan söz etmek mümkünken artık, Galatasaray'ın kalan üç maçta da puan bırakması gerekiyor. Galatasaray'ın son iki senelik performans tablosuna bakıldığında iniş çıkışları olsa da böylesi yok.
Geçen sezon olduğu gibi bu sene de Galatasaray şampiyonluğa en yakın yerde duruyor.
İlginçtir, aslında bu Fenerbahçe'nin kendi sahasında Karabükspor'a yenildiği günden beri fiili gerçeklik olarak ortada duruyordu. Ancak nedense hep Galatasaray üzerine oynanan senaryoları dinledik haftalardır.
Şimdi sular durulacaktır.
Çok ilginç algılar var futbol dünyamızda.
Gençlerbirliği taraftarı maçı kazandığını anlayınca "şike" imalı tezahüratlar yaptı.
Türkiye işte bu çelişkiyle yaşıyor yıllardır.
Bu ülkede şike Fenerbahçe kazandığı zaman oluyor, kaybettiğinde "diğerlerinin" kusursuz galibiyetleri, şampiyonluğu konuşuluyor.
2006'da Appiah golü atsa şike oluyor; kaçırdığı için ligin namusunu temizliyor. Türkiye'deki temiz futbol zihniyeti bu kadar basit.
Gençlerbirliği kalecisi Ramazan, ilk yarı bacak arasından o golü yese kafasını şike algısıyla zehirlemiş bir çok kişi bugün kaleciyi namussuzlukla suçlayacaktı. Sivasspor'un kalecisi Korcan'ın düştüğü durum gibi. Oysa şimdi Ramazan maçın kahramanı oluyor.
2009-2010 sezonunda Ankara'dan milletvekilleri devreye girdiler. Bursaspor'un şampiyon olmasıyla başka bir güne uyandı Türkiye.
Türkiye'de şike Fenerbahçe kazandığı zaman kaybedenlerin zihniyetlerinde uyanan kendi gerçeklerinin ifadesidir.
3 Temmuz bu gerçek üzerine kurgulanmış, gerçekleştirilmiştir.
Bir kulübün taraftarı, sahada takımı kazanırken "Aziz Yıldırım şike yapsana" diye bağırıyorsa başta kendi takımına güvenmiyordur. Neden güvenmiyor olduğu sorusu Türkiye'nin cevaplandırması gereken bir sorudur.

Kaynak

Şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren Fenerbahçe'de operasyon başladı. Meireles, Cristian ve Stoch'un sezon sonunda satılacağı öğrenildi.

Doğruysa hayırlısı ..

çok güzel bir yazı, bizim söylediklerimiz ve anlatmak istediklerimiz anlatmış.
maçın ikinci yarısında 2-0 dan 2-3 yapsaydık şu anda herkes şikeden bahsediyor olacaktı, ama şimdi herşey normal.
bu algıyı 10 yılda medya yarattı ve rakip takım taraftarları bunu benimsedi,
en basitinden Aziz Yıldırım'ın meşhur hakem odası basması olayı, maçın hakemi (şu anda kim olduğunu hatırlamıyorum) hakemliği bıraktıktan sonra açıklamıştı "hakem odası basılması gibi bir olay kesinlikle olmadı, sadece kordorda karşılaştık ve Aziz Yıldırım bana başarılar diledi, bunuda çevremizdeki insanlar gördü" dedi.
ama şu anda bunu rakip taraftarın hiçbirisine anlatamayız, nefret tohumları ekme konusunda medya üstüne düşen görevi çok iyi yerine getirdi.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kadromuz kaldırmadı yoğunluğu renkdaşlarım kolay değil şampiyonluk mücadelesi verdiğin takımdan yaklaşık 20 maç fazladan yapıyorsun 20 maç demek yarım sezon demek az değil son haftalarda 3 günde bir maç yapıyorsun.başarıyı kupalara bağlamadığım için bana göre fenerbahçe başarılıdır. Son 10-12 senedir hep final maçları oynanıyor finalin bir tarafında hep benim takımım var karşı taraf değişiyor.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe'mizin Benfica ile Perşembe günü oynayacağı maçı Star TV yayınlayacak..Karşılaşmanın saati 22.05.. Ayrıca, Yarın oynanacak Bayern Munchen-Barcelona FC maçını da 21:45'te Star Tv'den izleyebilirsiniz

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kadromuz kaldırmadı yoğunluğu renkdaşlarım kolay değil şampiyonluk mücadelesi verdiğin takımdan yaklaşık 20 maç fazladan yapıyorsun 20 maç demek yarım sezon demek az değil son haftalarda 3 günde bir maç yapıyorsun.başarıyı kupalara bağlamadığım için bana göre fenerbahçe başarılıdır. Son 10-12 senedir hep final maçları oynanıyor finalin bir tarafında hep benim takımım var karşı taraf değişiyor.
başarılıyız ama iyide futbol oynamıyoruz ki yani saldıran takım değiliz o moralimi bozuyor

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
hocam bu biraz basitliğe kaçar, geniş kadro olmalıydı kadro genişliği önemli
selçukla falan olmaz bu iş.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Fenerbahçe'mizin Benfica ile Perşembe günü oynayacağı maçı Star TV yayınlayacak..Karşılaşmanın saati 22.05.. Ayrıca, Yarın oynanacak Bayern Munchen-Barcelona FC maçını da 21:45'te Star Tv'den izleyebilirsiniz

off yaa.. saat 18 de isten cik 19:30 da Nazli'nin orada ol.. saat 21:45' te stadda yerini al.. kahretsin yine cok yogunum o gun :)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Stada gidecem diye oflayan var aziz başkana söyleyecem bir şükrüsaracoğluda ankaraya yapsada kapısında beklesek :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bak yaa stada gidecegim diye mi offladim :)

O angaralı bebe bilmez :) İstanbul un rezilliğini

hocam bu biraz basitliğe kaçar, geniş kadro olmalıydı kadro genişliği önemli
selçukla falan olmaz bu iş.

demirbaş lardan kurtulmak lazım..

[MENTION=70615]erjan[/MENTION] hoş geldin ... :)
[MENTION=32823]lord87[/MENTION] yorum cuk diye oturaklı paylaştığım köşe yazısı da öyle ama gören eden yokki duyan bile yok.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
O angaralı bebe bilmez :) İstanbul un rezilliğini
İstanbulun rezilliği değilde iş yerinde kutlama rezilliği var tek Fenerbahçeli benim ya düşünün halimi:(

bak yaa stada gidecegim diye mi offladim :)
niye ofladınız o zaman soruyorum size ? gerçekten gitmek zor mu? bilmediğim için soruyorum ciddi anlamda

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION]; yani yine stada gitmek, Fenerbahcem ile olmak cok guzel manasinda offladim.. tanimadigin icin garipsemen, sorman normal.. :)