SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamün aleyküm dostlar, hayırlı günler olsun. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

644614_522311804497153_1843211662_n.jpg

Aleyküm selam kardesim...

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fenerbahçe'nin ezici üstünlüğü

Gençlerbirliği ile Fenerbahçe, yarın yapacakları maçla ligde 80'inci kez karşı karşıya gelecek.

19920193.jpg

Lig tarihinde bugüne kadar 79 kez karşılaşan iki takımdan Fenerbahçe 37, Gençlerbirliği ise 13 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Taraflar, 29 karşılaşmada da birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Fenerbahçe'nin attığı 139 gole, Gençlerbirliği 84 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçtan 4-1'lik skorla Fenerbahçe galip ayrıldı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN AVRUPA HESABI

Fenerbahçe son 24 maçta sadece 1 kez yenildi
Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne karşı son yıllarda lig maçlarında bariz üstünlüğü bulunuyor. Başkent temsilcisine 2000-2001 sezonunun ilk yarısında Ankara'da 3-1'lik skorla yenilen Fenerbahçe, daha sonraki 16 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bu karşılaşmalarda 12 galibiyet alan sarı-lacivertliler, 4 kez de berabere kaldı. Fenerbahçe'nin bu serisi 2008-2009 sezonunda, Ankara'da aldığı 1-0'lık yenilgiyle son buldu. Fenerbahçe, 2009-2010 sezonunda İstanbul'daki maçı 3-0 kazanıp, başkentte golsüz berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, 2010-2011 sezonunda İstanbul'da 3-0, Ankara'da 4-2 kazandı. Geçen sezon Ankara'da yapılan maç golsüz sona erdi, İstanbul'da Fenerbahçe 6-1 galip geldi. Sarı-lacivertliler, 2012-2013 sezonunun ilk yarısında sahasında rakibine 4-1 üstünlük kurdu. Fenerbahçe böylelikle, rakibiyle ligde yaptığı son 24 maçta sadece 1 kez yenilmiş oldu.

Ankarada'ki maçlar
İki takım arasında Ankara'da yapılan lig maçlarında Fenerbahçe 11, Gençlerbirliği 10 galibiyet aldı, taraflar 18 maçta eşitliği bozamadı. Ankara'da Gençlerbirliği'nin 48 golüne, Fenerbahçe 46 golle yanıt verdi.

En farklı skorlu galibiyetler
Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında ligde en farklı galibiyetlerini 1993-94 sezonunda 5-0, geçen sezon da 6-1'lik skorlarla aldı. Kırmızı-siyahlı ekip ise Fenerbahçe karşısında en farklı skorlu galibiyetini, 1990-91 ve 1997-98 sezonlarında 3-0 ve 1996-97 sezonunda da 4-1'lik sonuçlarla elde etti. İki ekip arasındaki en gollü karşılaşmalarda ise 7 gol atıldı. 1959-60 sezonunda Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni, 1992-93 sezonunda ise Gençlerbirliği, Fenerbahçe'yi 4-3 yendi. Geçen sezon da Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda rakibini 6-1 mağlup etti.

Kaynak

Aleyküm selam kardesim...

Eyvallah kardeşim, nasıl gidiyor ?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] kolay gelsin :D

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Teşekkürlerimizle...

fenerbahce100.jpg

Camiamızın değerli bir evladını, önemli bir spor adamını, Genel Müdürümüz Sevgili Serkan Acar’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığımız bu zor günlerde, acımızı içtenlikle paylaşan dostlarımızın varlığı kuşkusuz en büyük dayanaklarımızdan biri oldu.
Dostlarımızın yanı sıra, sponsorlarımızdan, ulusal ve uluslararası pek çok spor kulübü ve mensubundan, federasyonlardan gelen sayısız başsağlığı mesajı, Sevgili Serkan Acar’ın hayatı boyunca sergilediği örnek kişiliğin adeta bugüne yansımasıdır.

Bu bağlamda, başsağlığı mesajı gönderen, bir an olsun bizleri ve Sevgili Acar ailesini yalnız bırakmayan herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrı bir parantez açarak, önemli bir kaybın ardından gerekli hassasiyeti göstererek, haftanın maçları öncesinde Serkan Acar için saygı duruşu yapılması yönünde karar alan, Türkiye Futbol Federasyonu’na ve Türkiye Basketbol Federasyonu’na en derin teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Cümleten Selamün aleyküm ve aleyküm selam :)

Aleyküm selam, hoşgeldin... :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
BİLGİ : Bir süredir sakatlığı ve tedavisi nedeniyle takımdan ayrı kalan kaptan Emre Belözoğlu, bugün öğle saatlerinde yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

İlk sayfadaki listeye üye ekleme olayı devam ediyor mu hala ?

evet...
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] arkadaşı ve [MENTION=332729]körsinek[/MENTION] eklermisin listeye .. .

İlk mesaj yazışım buraya ama beni takip ediyorsun değilmi seni seni bensiz olamıyorsun değilmi özledin :)

saol sanada kolay gelsin hadi bye

öle böle özlemedim he takip ediyorum sorma :D

Konu bilgilerine bak orada kim var yok görürsün

Allah'a şükür bende iyiyim, eksik olma Üstadım.

ALLAH iylik versin abimmmmmmmmmm

Fenerbahçe Yönetimi, başarılı bir sezon geçiren teknik direktör Aykut Kocaman'ın yıllık ücretine 750 bin € zam yaptı.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] öle böle özlemedim he takip ediyorum sorma :D

peki gözlerin konu bilgilerinde ne arıyor benimi :):) yapma işte kaç gün atışmadık özledin :) hadi ben cıktım sana kolay gelsin işyerindeyim ufak bir işim vardı bitirmem gereken hal edim cıkıyorum artık beni görmezsin akşama dek :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@Korpe öle böle özlemedim he takip ediyorum sorma :D

peki gözlerin konu bilgilerinde ne arıyor benimi :):) yapma işte kaç gün atışmadık özledin :) hadi ben cıktım sana kolay gelsin işyerindeyim ufak bir işim vardı bitirmem gereken hal edim cıkıyorum artık beni görmezsin akşama dek :)

f5 yapiyorum :) sen denk gelince dedim bir kuyrugundan tutayım.. güle güle iyi afferim çalış..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız maça; Bo McCalebb, İlkan Karaman, Ömer Onan, Bojan Bogdanovic ve Oğuz Savaş ilk beşi ile başlayacak

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fenerbahçe'mizin Değerli Oyuncularından Bekir İrtegün'ün Doğum Gününü Kutlar Takımımızda Nice Başarılar Dileriz ..

375938_522343797827287_904786535_n.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hocam @körsinek kendisi talep ederse eklerim.

Merak etmeyin, konuya yazılan tüm mesajları takip ediyoruz, bi talep gelirse sizin hatırlatmanıza gerek kalmadan ekleriz.

Kendisi benim kardeşim sen merak etme

Takip ediyorsun doğru neden se denk gelmedik hiç :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızda ilk yarının en skorer ismi 13 sayıyla oynayan Bojan Bogdanovic oldu.

Beko Basketbol Ligi 27. Hafta | Fenerbahçe Ülker 42-37 Antalya Bşb. (İlk Yarı Sonucu)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sagolun [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] [MENTION=115926]aagkn[/MENTION]Şükür iyiyim.İşteyiz.Tekkeyi bekliyoruz.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[h=1]Caner Erkin zammı kaptı[/h]
988342-16099014-640-360.jpg

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre Süper Lig'de Akhisar ile oynanan maçta yuhalanan oyundan çıkarken tepkisini su şişesini tekmeleyerek gösteren Caner Erkin'in yıldızı Lazio ve Ordu maçlarıyla yeniden parladı. Lazio ile İstanbul'daki ilk maçta oyuna girer girmez penaltı yaptıran Caner, Ordu deplasmanında bir golün pasını verirken bir de çizgiden top çıkarmıştı. O maçta tribünden gelen parayla kafası yarılan Caner, Roma'daki Lazio maçında da skoru 1-1'e getiren golü attı. Yarı final kapısını açan Caner, yeni sözleşmeyi de garantiledi.

4 yıllık yeni sözleşme
2010 yılında geldiği Fenerbahçe'de yılda 800 bin avro kazanan Caner'in sözleşmesi 2014 Haziran'ında bitiyor. Ancak yönetim, sözleşmeyi uzatacak ve futbolcuya zam yapacak. Caner'in maaşı 800 bin avrodan 1.5 milyon avro civarına çekilecek.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Yarin boyle cikar miyiz? Cikarsak ne yapariz? ► Volkan - Gokhan - Yobo - Egemen - Ziegler - Meireles - Emre - Salih - Kuyt - Sow - Webo

Emre kadroda yokmuş, riske edilmedi demek. Sorun değil, ileriki haftalarda diri olması daha önemli.

Volkan,Serkan,Erten, Gökhan, Bekir,Egemen,Yobo,Ziegler,Meireles, Salih,M.Topal,Caner,Cristian,Kuyt, M.Topuz,Webo,Krasic,Sow, Beykan

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
MAÇ SONUCU | Fenerbahçe Ülker 90-78 Antalya BŞB

Gençlerbirliği maçının 19 kişilik kadrosu

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Raul Meireles, Salih Uçan, Mehmet Topal, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Milos Krasic, Moussa Sow, Beykan Şimşek.

Kafilemiz, bugün saat 17.00’de, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla, Ankara’ya hareket etti.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fenerbahçe'nin G.Birliği kadrosunda sürpriz!

fenerbahcenin_gbirligi_kadrosunda_surpriz13664643740_h1016572.jpg

Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının kadrosu belli oldu. Sakatlığı süren Emre Belözoğlu ve Miroslav Stoch kadroya dahil edilmezken Krasic, Ankara kafilesinde yer aldı.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı.

Sabah saatlerinde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Öte yandan bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Emre Belözoğlu da takımla birlikte antrenmanla başladı.

Kaynak

Şahsi fikrim; Stoch ve Krasıc'in 11 de oynadıkları kupa maçında ikisede vasatın altında kaldı fakat Krasic, Stoch'a göre çok daha istekliydi, kanımca Stoch Fenerbahçe'yi kafasında bitirmiş.
Ve tabiiki buna hakkı var.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Gece yarısı siz girmiyosunuz, ben ne yapayim :)

Benle polemik mi yapcan bişi rica ettik, yaparsın yada yapmazsın sana kalmış . hemde senin dediğin gibi merak etmeyiz

MAÇ SONUCU | Fenerbahçe Ülker 90-78 Antalya BŞB

Gençlerbirliği maçının 19 kişilik kadrosu

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Raul Meireles, Salih Uçan, Mehmet Topal, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Milos Krasic, Moussa Sow, Beykan Şimşek.

Kafilemiz, bugün saat 17.00’de, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla, Ankara’ya hareket etti.

iyi skor bende geldim cenaze den

Şahsi fikrim; Stoch ve Krasıc'in 11 de oynadıkları kupa maçında ikisede vasatın altında kaldı fakat Krasic, Stoch'a göre çok daha istekliydi, kanımca Stoch Fenerbahçe'yi kafasında bitirmiş.
Ve tabiiki buna hakkı var.

Abi stoch iyice panıc oynamaya basladi krasic zaten yok topal da yok idi , bir kac oyuncu daha var.