SDN Fenerbahçe Kulübü

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçeli futbolcular stadı terk etmiyor, kaptan Volkan Demirel tüm futbolcuları bir araya getirdi ve Aykut Kocaman'a destek olmak için toplandılar.

İzinli ve cezalı tüm oyuncular stada çağırıldı...

Mehmet Topal ve Raul Meireles de stada gelip Aykut Kocaman'ı kararından döndürmek için çaba harcayacaklar.

Kaynak

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben aykut hocanın bu durumlara düşmesini istemezdim ama ne yazık ki oldu. durumu en kısa sürede en az hasarla atlatmak için neler yapmalı onu düşünmeli

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
az gurur varsa gelmez kalıbınin adami ise gelmez

vaas

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aykut taktiksel geri cekilis yapti simdi bilmem kac bin yalaka oraya gidecek ve destek verecek bir bakima benim gucum bu diyecek tabi o guc Aziz'in Ridvan'in da dedigi gibi Aykut giderse ibre pislik yonetime kayacak. Insallah oyle de olur bu boyle gitmez

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aykut hocanın adamlığını şimdi göreceğiz işte!
istifa ederek onurlu bir iş yaptı, geri dönerse aziz yıldırımın kuklası durumuna düşecek... ki, bunu ona asla yakıştıramam.

yapma hocam aynısını daha önce görmedikmi? yine başkan izin vermemişti aykut hoca başkanın zorlamasıyla kalmıştı

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Mehmet Baransu fenerbahçe ye saldırmaya devam ediyor.

A-vs6ExCYAA9Syp.png:large
Bu At Hırsızına ne oluyor ya.
Bi git len..

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar bir atasözü vardır it ürür kervan yürür diye, ota sapa niye takılıyorsunuz!
Önemli olan Fenerbahçenin geleceği onun bunun ne dediği hiç önemli değil.
Ama Aykut'un gideceği zaten başından belliydi sezon başından beri hiç iyi oynamıyordu takım ve Alex'in gitmesi de takıma yaramadı (bence zarar bile verdi), ama olan Fenerbahçe'ye oldu Alex'den olduk....

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Futbolculardan Kocaman'a: Yaşanan bu tablo senin değil bizim suçumuz. Eğer sen bu görevi bırakırsan biz de bırakırız.

Geç oldu ama anlıyolar bişeyler...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Aykut istifa etmiş yönetim kabul etmemiş neden daha kötüsünü bulamayız demişler :)

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Aziz Yıldırım: "Ben Fenerbahçe için 1 yıl hapiste yattım. Beni istifaya çağıranlar ne yaptı?"

bu ne demek Allah aşkına ?

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kocaman'ın istifa açıklaması şöyle:
''Yaklaşık 2,5 yıldır çok şerefli bir görev olan Fenerbahçe teknik direktörlüğünü yaptım. Bizim gibiler için, hemen her yerde bu formanın özellikle bir şekilde prestijini ve kredisini kullanmış insanlar için zirve burasıdır. Burayı yaşadım. Ancak açıkçası bunu devam ettirebilecek gücü hissedemiyorum kendimde. Bu maçla beraber Fenerbahçe'deki görevime son veriyorum. Taraftar çok net bir şekilde haklı. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Pek çok şeyle mücadele etmeye çalıştık. Zaman zaman saha içinde, zaman zaman saha dışında doğru şeyler yaptık, yanlış şeyler yaptık. Bütün bunların hepsi Fenerbahçe adınaydı. Yapabildiklerimiz bu kadardı. Bu şerefli görevi burada bırakıyorum. Herkese çok çok teşekkür ediyorum.''

eline koluna sağlık bizlerde sana teşekkür ediyoruz bu bize yeter

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Futbolculardan Kocaman'a: Yaşanan bu tablo senin değil bizim suçumuz. Eğer sen bu görevi bırakırsan biz de bırakırız.

Geç oldu ama anlıyolar bişeyler...
Cehennemin dibine kadar yolları var.
Bunca imkan içinde yapabildikleri bu.
Elin afrikalısı geliyor sahada bunları madara ediyor,ondan sonra hata bizde sizde tabii bendemi?Yada Taraftarda mı?

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Beyler sadece bu konuda takılıyoruz bu konuya yazan Galatasaray Beşiktaş Trabzonsporlulara cevap vermiyoruz. Görmüyoruz onları. Bakın ben mesela şimdi bir tanesini daha engelliyorum profilinden.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
cevap vermeyin şunlara, laftan anlasalar verin diyecemde boşa yormayın kendinizi..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Sadece bu konuda kendi aramızda muhabbet ediyoruz beyler. Bütün Fenerbahçeliler kardeştir.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ben yetkililere sikayet ettim bakalım ne olacak :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Biraz gündemi takip eden insan. Aziz Yıldırım'ın şikeden içeriye girmediğini bilir.

Dostum kendi çöplüğüne git bence.

Bence gitmeyecekse de Aykut bir geri plana çekilsin genel menejer gibi. Adam gibi bir teknik direktör getirsinler başa. Aykut'un bilgisi yok.
transferleri de aynı şekilde peki orada ne sorumluluk ile görev alacak ?
takımı geriye yaslamak gibi bir terim var kafasında bu tamamen yanlış.
az önce madrid malaga maçını izliyorum uzatmalar oynanıyor malagalı oyuncuya faul yapıldı adamlar yinede zaman geçirmek yerine hızlıca atağa çıkmaya çalışıyor.malaga 3-2 önce hemde.
demem o ki öyle bir takım olsun ki vursun kırsın parçalasın o formanın hakkını versin 3 yesin önemli olan bize o heyecanı yaşatacak takım kurmak.maalesef aykut kocaman ile olmaz bu iş.çok egoist bir insan.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Neyse Dostlar.
Hayırlı Geceler Dilerim.Elim ayağım titriyor şu an.
Patlamaya Hazırım,en iyisi kimsenin Günahına daha fazla girmeden ben buradan uzaklaşıyorum.
RABBİM Yardımcımız Olsun.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
azizin hesabini mahkeme kesicek az kaldi

iyi aksamlar allaha emanet olun sağlicakla kalın kımler geldi kımler gitti