SDN Fenerbahçe Kulübü

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ateşe benzinle gitmeyelim arkadaşlar. Biz şikayetlerimizi yaptık ilgili konuda. Dikkate alınır alınmaz yöneticiler bilir artık.

Ben kararımın arkasındayım. Bu düzen değişmedikçe ben bu konu haricinde spor bölümüne yazmam.

Onların olsun spor bölümü.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
muhalif görüşler olmazsa o konular okadar coşmaz zaten

cevap vermeyen biriyle tartışamazsın ve bunu isteyenlerde zevk alamaz

ayrıca konu reytingide düşeceği için çok fazla göz önünde durmaz

kimseye bişey ıspatlamak zorundada değiliz bunun derdinde de

burayada yazıyorum ki böyle birşey olursa bu arkadaşların uğrak yeri bu sayfa olacaktır(rahat edemezler çünkü) :D

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
spor bölümünde yapabilecekleri tek şey bence fenerbahçe aleyhindeki haberler ve bu haberlere yorum yazmak olur. fazla aldırmayın bence. orada yazılanlar fenerbahçe'yi hiç etkilemez.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
alıcağimiz kararlari özel mesaj yolu ile alalim 5 er kişi şeklinde karar alınsin gene özel mesaj yolu ile en cok online olan ve bizle beraber haraket eden arkadaslara bildirilsin..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben dosta düşmana alenen duyuruyorum işte. Ben spor bölümüne yazmam bundan sonra. Yazana da mani olmam. Neden yazdın diye de kimseyi ayıplamam. Tavsiyem ricam yazmamanız yönünde. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Benden pes!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] [MENTION=32823]lord87[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=64194]zeroaxa[/MENTION] [MENTION=65297]ndrshn[/MENTION] [MENTION=31973]Militarist[/MENTION] [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=30440]zatura[/MENTION] @proghakan, @Genero @Loki Rulez, ve diğer arkadaslar

kararlari özel mesaj yolu ile alalim 5 er kişi şeklinde karar alınsin gene özel mesaj yolu ile en cok online olan ve bizle beraber haraket eden arkadaslara bildirilsin..

"Fenerbahçe Kuvayı Milliye'dir" Bilmem anlatabildik mi?

CristianRonaldo:Meireles CanınıSıkma Bütün Portekiz ve Fenerbahçe Taraftarı Seni Seviyor,MoraliniBozma Seninleyiz Fenerbahçe'yi Yıkamazsınız

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Birinin fenerbahçe için tartışmasını görünce pm ile uyarın. Kimse cevap vermesin galatasaraylısına beşiktaşlısına trabzonsporlusuna çemişkezeksporlusuna çırçır sporlusuna. Kendi kendilerine takılsınlar.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
SON DAKİKA: TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Aziz Yıldırım federasyon binasından ayrıldı.

Portekiz Futbol Federasyonu, TFF'den Raul Meireles'in ceza almasına sebep olan pozisyonun görüntülerini ve raporlarını istedi.”

Gerçekten tükürse yarabbi şükür derler :)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar konu çoşmuş sakin olmakta fayda var. Bana kalırsa burada esas sorun lig tv'de madem Meireles'in önden çekilmiş görüntüsü var bunu yayınlamak için neden bu kadar bekledin. Ben görüntüleri dün akşam gördüm. Bilmiyorum daha önce yayınlandımı ama zannetmiyorum çünkü devamlı forumdaydım (Antu,Sdn) olsa görürdük herhalde

SON DAKİKA: TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Aziz Yıldırım federasyon binasından ayrıldı.

Portekiz Futbol Federasyonu, TFF'den Raul Meireles'in ceza almasına sebep olan pozisyonun görüntülerini ve raporlarını istedi.”

Gerçekten tükürse yarabbi şükür derler :)

Tüm dünyaya rezil edecekler bizi.Tam'da Cüneyt Çakır'ın şampiyonlar ligi finalini yönetebileceği konuşulurken ülkemiz için hep eksi puan bunlar.Neticede olay çok açık belli tükürmüyor.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
12 Numara dan BİLGİLENDİRME/ taraftarlarımızın yoğun olarak gösterdiği haklı tepkiyi iletmek adına LİGTV ile bir görüşme gerçekleştirdik

Arkadaşlar konu çoşmuş sakin olmakta fayda var. Bana kalırsa burada esas sorun lig tv'de madem Meireles'in önden çekilmiş görüntüsü var bunu yayınlamak için neden bu kadar bekledin. Ben görüntüleri dün akşam gördüm. Bilmiyorum daha önce yayınlandımı ama zannetmiyorum çünkü devamlı forumdaydım (Antu,Sdn) olsa görürdük herhalde

Tüm dünyaya rezil edecekler bizi.Tam'da Cüneyt Çakır'ın şampiyonlar ligi finalini yönetebileceği konuşulurken ülkemiz için hep eksi puan bunlar.Neticede olay çok açık belli tükürmüyor.

Herşeyin sebebi lig tv ve yorumcular.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
12 Numara dan BİLGİLENDİRME/ taraftarlarımızın yoğun olarak gösterdiği haklı tepkiyi iletmek adına LİGTV ile bir görüşme gerçekleştirdik

Herşeyin sebebi lig tv ve yorumcular.

Basın'da bu olayı çok şişirdi. Sanki Meireles'e 11 maçtan az ceza verilirse bunun Engin Baytar'a büyük haksızlık olacağı şeklinde.
Sonuç'ta PFDK baskıyı kaldıramadı ve görüntülere bakma ihtiyacı hissetmeden alel acele gece yarısı kararı verdi.
Daha Eskişehir maçında Caner'e yapılan haksızlık orta yerde öylece dururken (Veysel O hakareti Caner söylemdi diye açıklama yapmasına rağmen) Buna ne demeli bilmiyorum vallahi Şaştım kaldım.Artık yönetimde dediğini yapsın bizde her türlü alacağı radikal kararın arkasında duralım.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Görüşme neticesinde, LİGTV adına Şansal Büyüka tarafından, yarın oynayacağımız maç sonrasında bir açıklama yapılacaktır.
Raul Meireles ile ilgili yaşanılan bu sürecin tüm detayları, Yarın akşam Şansal Büyüka tarafından açıklanacaktır.
12 Numara olarak beklentimiz; süreç boyunca yapılan tüm işlemlerin şeffaf bir şekilde olduğu gibi aktarılmasıdır
Yarın akşam yapılacak detaylı açıklamaların takipçisi olacağımızı hatırlatırız.

Sözde hakem Halis Özkahya ve PFDK tarafından Dünya'ya rezil olmaya devam ediyoruz. Liverpool taraftarları http://forums.liverpoolfc.com/threads/326940-Raul-Meireles-banned-for-11-matches-for-allegedly-spitting-on-the-referee-s-face

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Avrupa basınında, Raul Meireles'in haksızlıga ugradını vurgulayan haberler yayınlanıyor.. Türkiyeyiz Rezil Ettin PFDK

Olimpiyat ve Avr. Sampiyonasi hayali kuran ulkemize Ispanya'dan, Ingiltere'den ve Portekiz'den selam var.Herkes sizi ve kararinzi konusuyor.

Hangi kafayla verildiği meçhul olan Meireles'in cezası,dünyada sansasyon konusu oldu.Şahsına münhasır TFF ve tetikçileri gurur duyabilir.

Cekilmeyeceginden emin olsaydik eger. Futbolcularimiza ya da yonetimimize hakkini Uluslararasi platformda aramalarini tavsiye ederdik.

BBC nin haberi buyrun ... ..

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20811133?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

İngiltere, Daily Mirror gazetesi. Tükürmediğini kanıtlayan görüntüleri vurgulayarak haberi girdi

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/watch-video-of-raul-meireles-breakdown-1500174#.UNRpkEdIktN.twitter

BBC Chelsea ‏@CFCBBC Former Liverpool and Chelsea star Raul Meireles is banned for 11 games after allegedly spitting at a referee. http://dlvr.it/2gdQRB

gören falan olur belkı alın ilginizi ceker belkı

MirrorFootball ‏@MirrorFootball VIDEO: Watch Raul Meireles lose it in Istanbul derby as he gets ELEVEN game ban http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/watch-video-of-raul-meireles-breakdown-1500174 …

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
xdto0.jpg

synergy9zx.jpg

25106421571983846214186.jpg

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
dünya bu olay yüzünden bizimle alay ediyor içimizdeki irlandalılar hala görmüyor gerçeği

Reaksiyon puanı
10,315
bizim tüpçü amcamız geçmişte galatasarayı kızdırmıştı biraz. belli ki uyanmış(!)
bu ceza tahkimde tashih edilebilir belki ama, onları da caner olayında görmüştük.
suçsuzluğu ispatlandığı halde bildiğini okumuşlardı.
eskiden tahkim adaletsizlik olduğunda durumu düzeltiyordu,
şimdi pfdk ile aynı sazı çalıyorlar.

Reaksiyon puanı
10,315
Dün geceki sinirimle birlikte ben de buradan başka yere yazmama kararı aldım.
Ancak şu an düşünüyorum da acaba yanlış mı yapıyoruz?
Tam tersine her konuda adam gibi ağırlığımızı koysak, bu gereksiz insanları teker teker safdışı mı bıraksak?

sevgili [MENTION=20926]checkirge[/MENTION], şeyh edebali sabır hakkında şöyle bir söz söyler:
"sabır kara bir dikeni yutmak, diken içini parçalayıp geçerken de, hiç ses çıkarmamaktır" der.

ve yine ismini hatırlayamadığım bir ünlü "susmak en büyük intikamdır" diye söyler.

bizim kültürümüzde susmak en büyük erdemlerden sayılmıştır. ben vazgeçtim arkadaşım, millet habire konuşurken ben akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum.

ben de sevgili [MENTION=31973]Militarist[/MENTION] gibi düşünüyorum, bizim buradaki konu dışında hiçbir yere yazmamağa gayret ediyorum artık. geçen gün açtığım meireles konusuna dahi iki sayfadan fazla mesaj yazıldığı halde cevap vermedim.

acizane ben de susmanın verilebilecek en müessir cevap olduğuna inandım artık.

tabii herkes hürdür, kimse kimseye karışamaz, dikte edemez ama, eğer istişare diyorsanız görüşümü açıklamak istedim sadece.

sevgiyle kalın.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım:Raul Meireles’e değil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiş bir ceza olduğunun Farkindayiz Fenerbahçe'yi Yıkamazsınız

"Meireles`i Asla Yalnız Bırakmayacağız” Takımımızın Kaptanı Volkan Demirel

Volkan Demirel: "Kırmızı karttan sonra bir futbolcunun tepki vermesi doğal. Ancak tükürük yok. Raul’ün nasıl bir insan olduğunu biliyoruz."

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@mustang @|SeYYaH| @lord87 @cobra11 @zeroaxa @ndrshn @Militarist @checkirge @angel75 @zatura @proghakan, @Genero @Loki Rulez, ve diğer arkadaslar

kararlari özel mesaj yolu ile alalim 5 er kişi şeklinde karar alınsin gene özel mesaj yolu ile en cok online olan ve bizle beraber haraket eden arkadaslara bildirilsin..

"Fenerbahçe Kuvayı Milliye'dir" Bilmem anlatabildik mi?

CristianRonaldo:Meireles CanınıSıkma Bütün Portekiz ve Fenerbahçe Taraftarı Seni Seviyor,MoraliniBozma Seninleyiz Fenerbahçe'yi Yıkamazsınız

konudan haberdar olmayan bir çok kişi var daha ya hepberaber oturup bi karar alalım yada olduğu gibi devam edlim

ben burayı sevdim sessiz, sakin negüzel

ama amaç boykotsa bunu bu bölüme üye herkese bildirmek ve ortak bi karar almak lazım

ve biz en büyük hatayı cas'tan çekilmekle yaptık

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
konudan haberdar olmayan bir çok kişi var daha ya hepberaber oturup bi karar alalım yada olduğu gibi devam edlim

ama amaç boykotsa bunu bu bölüme üye herkese bildirmek ve ortak bi karar almak lazım

abi cas olayını hiç hatırlatma o konuda hata yaptık unutuldu gitti.
bize bu sayfa yeter haberler olsun maç analizi olsun,genel muhabbetler olsun. burada güzel güzel muhabbet edilir bence (diğer takım taraftarı arkadaşlar girip tuhaf şeyler yapmazsa). ortak karar için bir vakit belirleyip mini toplantı gibi birşey yapalım nette biryerde. ona göre atacağımız adımlar ortak paydada olsun.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

Yaşça büyük abilerimiz var @zeroaxa @|SeYYaH| @mustang @Militarist ismini saymadiğim varsa affola ..

karar yorum sizin çoğunluğa uyarim..

söylediğin gibi her kesin haberi olmasi lazim.. online olan diğerleri zamanla görür zaten olup biteni.

Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı Fernando Gomes, Raul Meireles hakkında konuşuyor
http://www.fpf.pt/detalhenoticia/ta...nguage/pt-PT/Solidario-com-Raul-Meireles.aspx

al işte ülkemin futbolla ilgili bir kararına dışarıdan gelen desteğe sevineyimmi üzüleyimmi

ülkemizde kı kurumlar kuruluslar tv kanallari ve sağolsun medya herseyde parmagi var

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
abi cas olayını hiç hatırlatma o konuda hata yaptık unutuldu gitti.
bize bu sayfa yeter haberler olsun maç analizi olsun,genel muhabbetler olsun. burada güzel güzel muhabbet edilir bence (diğer takım taraftarı arkadaşlar girip tuhaf şeyler yapmazsa). ortak karar için bir vakit belirleyip mini toplantı gibi birşey yapalım nette biryerde. ona göre atacağımız adımlar ortak paydada olsun.

evet aynen katılıyorum ayrıca bencede buraya gelen laf atanda olacaktır, aynı şekilde onunda mesajına alıntı yada cevap vermeden görmezden gelmekte tavrımızı anlatabilir galiba

ayrıca diğer arkadaşlardan farklı talep yada fikirlerde çıkabilir konuşulumasında fayda var bence

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
buda kapak olsun ...

Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı : ''Böyle saçma cezalar verilen ülkelere futbolcu transferi için izin vermeme kararı alabiliriz.''

görün türk medyası haber yapin görsün tff .......................... ler

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=64194]zeroaxa[/MENTION], abi dediğim gibi bir zaman belirleyip mini bir toplantı gibi bir şey yapalım. ve senin be belirttiğin gibi onlara cevap yazmadan devam edelim.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
evet aynen katılıyorum ayrıca bencede buraya gelen laf atanda olacaktır, aynı şekilde onunda mesajına alıntı yada cevap vermeden görmezden gelmekte tavrımızı anlatabilir galiba

ayrıca diğer arkadaşlardan farklı talep yada fikirlerde çıkabilir konuşulumasında fayda var bence

daha once onun muhabbetini yaptık oncekı sayfalar da var ben bir kacına biraz bişiler soylemiştim... ve gelen giden 2-3 kısı vardi onlarinda yapısında laf atıcak satasacak tipler değil gelmezler gelselerde artık yetkiler el atar yorumlara demi ?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
eskiden herkese bir cevap verirdim ama artık bende tecrübe kazandım,
büyüklerimizin düşüncelerini paylaşıyorum, bende elimden geldiğince başka bir spor konusuna yorum yazmamaya çalışacağım. nasıl olsa kimseye laf anlatamıyoruz.
önden videoda açık görüldüğü halde hala sırtı dönük videoyu gösterenlere ne anlatacağız biz. o kadar kabiliyetimiz yok.
kimin ne düşündüğü artık umrumda değil, kimseye de laf anlatmaya çalışmayacağım.

biz bize burda güzel sohbetlerimiz olur, o da bize yeter.