SDN Fenerbahçe Kulübü

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan, zorlu Limassol maçı öncesi Fenerbahçe’de Joseph Yobo krizi yaşanıyor.

Gazeteport'un haberine göre, Teknik direktör Aykut Kocaman’ın yarın ilk on birde görev vermeyi düşündüğü Nijeryalı yıldızın, “Henüz tam hazır değilim. Daha terapim bitmedi” diyerek forma giymeye yanaşmaması teknik heyeti zor durumda bıraktı.

Bu arada sakatlığı süren Egemen Korkmaz, takımdan ayrı olarak, özel program dahilinde, Alper Aşçı ile yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Ayrıca yarınki maçta Akhisar’a götürülmeyen Krasic ve Semih’in 18 kişilik kadroda yer alacağı öğrenildi.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Alex'ten yeni mesaj![/h]
Fenerbahçe'den zorlu bir sürecin ardından ayrılarak kendi ülkesine dönen Alex de Souza, Türkiye'yi ve Fenerbahçe'yi unutmadı.Zaman zaman Twitter'dan Türkçe yazdıklarıyla hem Fenerbahçe'yi hem de Türkiye'ye mesajlar gönderen Alex, bu kez de küçük oğlu Felipe ile bir mesaj gönderdi. Alex, evinin bahçesinde oğlu Felipe'ye 10 numaralı sarı lacivertli formayı giydirdi ve kaleye geçti.

Felipe'nin futbol oynadığı fotoğrafı Twitter'dan paylaşan Alex, "Fefon Fb devam" mesajını yazdı.

Takipçilerinden gelen tepkilere de Türkçe, "O her gün çok iyi idman yapar" cevabını verdi.

İşte Alex'in o mesajları;

071120120822490339005_3.jpg

Kaynak

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16

Uğur Dündar bir patladı, pir patladı!..

Gazeteci Uğur Dündar, Aziz Yıldırım'ın askerlikle ilgili raporunu sakladığına dair çıkan haberler karşısında sert açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Uğur Dündar, Aziz Yıldırım'ın askerlikle ilgili raporunu sakladığına dair çıkan haberlere ateş püskürdü. Açıklama yapan Uğur Dündar, "Ali Kemaller şer ittifakında buluştu, Fenerbahçe'yi bitirmeye çalışıyorlar" dedi.
İşte Uğur Dündar'ın açıklaması:
Fenerbahçe ve medyanın Ali Kemaller'i şer cephesinde buluştu. İddialar gülünüp geçilecek türden. Bu sözlerim onlara cevap değil çünkü iftiralar cevaplanamayacak kadar komik.
"AYDIN DOĞAN İSTEDİ DİYE YÖNETİME GİRDİM"
Güya ben 2000 yılında Aziz Yıldırım'ın askerlik raporunu elde etmişim, bunu yayınlamayıp onun karşılığında yönetime girmişim. Gerçekten gülünecek bir iddia. Ben o dönemki patronum Aydın Doğan'ın ricası üzerine Fenerbahçe yönetimine girdim. 4 kez istifa edip ayrılmayı denedim ancak başkan bırakmadı.
"AZİZ BAŞKAN'A TÜM PARAMI VERECEKTİM"
Bankaların bir bir battığı dönemde ben hayatım boyunca biriktirdiğim parayı çekmiş evde saklıyordum. Aziz Yıldırım'ın kredi aradığını duyduğumda, Aziz Başkan'a bu parayı vermeyi teklif ettim ancak başkan kabul etmedi. Ben bunu yapmış bir insan olarak bu raporu ele geçirip yayınlamamışım, öyle mi? İnsan biraz utanır.

İSTEYEN VECDİ GÖNÜL'E SORSUN
2006 yılında Toroğlu beni aradı, bazı duyumlar aldığını ve bu gerçekleri benim ortaya çıkarabileceğimi söyledi. Mesele Aziz Yıldırım'ın askerlik meselesiydi. Ben dönemin Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ü aradım ve Aziz Başkan'ın askerlik durumunu sordum. Kendisi bana aynen şöyle dedi; Aziz Yıldırım İzmir Askeri Hastanesi'nden bir bacağının 7 cm kısa olduğuna dair bir rapor almış ve bunun üzerine askerlikten muaf olmuş. Ben de bunun üzerine Erman Toroğlu ile paylaştım bu bilgiyi, o da köşesinde yazdı. Ben gerçekten Aziz Yıldırım'ın raporunu saklamış olsam, Bakan Gönül çıkıp "Uğur Bey ben size bir de rapor verdim" demez mi? Vecdi Gönül orada, isteyen gidip ona sorabilir.
ALİ KEMALLER DEVREDE
Gözü kapalı yalan söylüyorlar ve toplumu kandırabileceklerini düşünüyorlar. Aziz Yıldırım suç işlemişse yargı önünde verir. Aziz Yıldırım bana göre FB tarihinin gelmiş geçmiş en büyük başkanıdır. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermeyi ihmal etmemek lazım. Birçok kurumda olduğu gibi Fenerbahçe'yi de birlik beraberlikten koparmaya çalışıyorlar. Medyanın Ali Kemaller'i Fenerbahçe'yi bitirmek için şer ittifakında buluştu.
ALİ KEMAL KİMDİR?

1869'da doğmuş, gazeteci, yazar ve siyaset adamıdır. Paris Siyasal Bilgiler Yüksekokulu'ndan mezun olmuştur. Jön Türkler arasına katılmıştır.1908 yılında 2'inci meşrutiyetin ilanından sonra İstanbul'a dönmüştür. Baş yazarı olduğu İkdam Gazetesi'nde İttihat ve Terakki'ye sert eleştirilerde bulunmuştur. 31 mart olaylarından sonra yeniden Avrupa'ya kaçmıştır. 1919 yılında ise Damat Ferit Paşa kabinesinde maarif ve dahiliye nazırı olarak görev yapmıştır.

Nazırlıktan ayrıldıktan sonra ise Peyami Sabah Gazetesi'nde ittihatçılığın devamı olarak gördüğü Kuvay-i Milliye ve Kurtuluş Savaşı'na karşı çıkmıştır. Savaşın sonunda İstanbul'da tutuklanmış ve Ankara'ya götürülürken 1922 yılında linç edilmiştir. Mustafa Kemal'e ve Milli mücadeleye karşı düşmanca tutumu ve ağır hakaretleri nedeniyle pek çok insan tarafından "hain" olarak damgalanmıştır.
(Gazeteport)

http://live.sporx.com/futbol/superl...m&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

Aziz Yıldırım'ın devre arasında sağlam iki transfer yapacağı konuşuluyor..
İsvicre Basını | Fenerbahçe, devre arasında Robinho'yu getirerek büyük bir bomba patlatmak istiyor.

Kaynak: Twitter

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sanırım yönetim gereksiz bir yere iyi bir yıldız alıp saçmalıklarını örtmeye çalışsacak gibi

sanırım yönetim gereksiz bir yere iyi bir yıldız alıp saçmalıklarını örtmeye çalışsacak gibi

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Panik yapmadan süreci atlatmak gerekiyor.
Zira bizim yönetim sanki panik içerisinde ve hata yapma potansiyeli çok var gibi gözüküyor.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe Avrupa arenasında! 7 Kasım 2012 10:15 NTV Spor ve Ajanslar
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın İstanbul'da, AEL Limassol ile karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadele Star TV ve NTVSpor.net’ten canlı yayınlanacak.

fenerlimassol_DPEYV.jpg

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın Kıbrıs Rum Kesimi'nin AEL Limassol takımıyla karşılaşacak.
Grubunda oynadığı ilk 3 maç sonunda 7 puanla zirvede bulunan sarı-lacivertli ekip, deplasmanda 1-0 yendiği rakibi karşısında kendi evinde de kazanarak, liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.
Sakatlığının ardından hazırlık sürecini tamamlayan savunma oyuncusu Yobo'nun yarınki maçta forma giymesi bekleniyor.
Lefkoşa'daki maçta Fenerbahçe'nin tek golünü atan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği mücadelede, sakatlıktan yeni çıkan Meireles'e ise teknik direktör Aykut Kocaman tarafından görev verilmesi beklenmiyor.

Teknik direktör Kocaman'ın, AEL Limassol karşısında sahaya Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Kuyt, Cristian, Stoch ve Sow'dan oluşan 11'i sahaya sürmesi bekleniyor.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İzlanda Futbol Federasyonu'ndan Kristinn Jakobsson yönetecek. Star TV’den canlı yayınlanacak mücadele NTVSpor.net’ten de izlenebilecek.
Gruptaki diğer maçta Olympique Marsilya ile Borussia Mönchengladbach karşı karşıya gelecek.
PUAN DURUMU
Fenerbahçe'nin de yer aldığı UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki puan durumu şöyle:

Takımlar O G B M A Y P
------------------------------------------------------
1-Fenerbahçe 3 2 1 - 7 4 7
2-Olympique Marsilya 3 1 1 1 7 5 4
2-Borussia Mönchengladbach 3 1 1 1 4 4 4
4-AEL Limassol 3 - 1 2 1 6 1

AVRUPA’DA 176. RANDEVU
UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın Kıbrıs Rum Kesimi'nin AEL Limassol takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 176. maçına çıkacak.
Avrupa kupaları tarihinde bugüne dek 175 maç yapan sarı-lacivertliler, bunların 60'ını kazanıp, 33 maçta berabere kaldı ve 82 kez de yenildi.
Bu maçlarda toplam 222 gol atan "Sarı Kanaryalar", kalesinde 279 gol gördü.
kaynak

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu limassol maçını kazasız belasız atlatırsak gruptan çıkma ihtimalimiz baya bir artar. Hele ki diğer maçtan beraberlik haber gelirse süper olur.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
iyi akşamlar 12 Numaram.. Yatacağız, kalkacağız ve stadımıza gideceğiz :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
“Alacağımız galibiyet bizim için büyük bir avantaj olacak”

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile oyuncumuz Dirk Kuyt, AEL Limassol karşısında alınacak bir galibiyetin daha, UEFA Avrupa Ligi’nde büyük bir avantaj sağlayacağını belirterek, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Aykut Kocaman ile oyuncularımızdan Dirk Kuyt, AEL Limassol ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi C grubu 4.hafta maçı öncesinde karşılaşmanın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bir basın toplantısı düzenledi.

Kocaman: "Alacağımız galibiyet bizim için büyük avantaj olacak"

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, AEL Limassol karşısında alınacak bir galibiyetin Avrupa Ligi’nde büyük bir avantaj sağlayacağını belirterek, "10 puana ulaşarak avantaj yakalamak istiyoruz. Bu bize çok büyük bir avantaj sağlayabilir. Özellikle Egemen dışındaki tüm oyuncular yavaş yavaş dönüyorlar. Bu da yarın ve yarından sonrası için umutlarımızı daha çok artırıyor."açıklamasında bulundu.

"Aynı misafirperverliği biz de göstereceğiz"

Deplasmanda karşılaştığımız AEL Limassol takımının, örnek olması gereken bir misafirperverlik gösterdiğine de değinen Aykut Kocaman, "AEL Limassol camiası Kıbrıs’a ayak bastığımız ve oradan ayrıldığımız ana kadar kafamızda olan olumsuz hiçbir şeyin olmasına izin vermeden mükemmel bir misafirperverlik örneği göstermişlerdir. Bizim de burada, bu takımın sorumluları olarak AEL’li misafirlerimize bunu göstermek zorundayız. Sahada kazanmak için oynayacağız ama maçtan önce bu gelecek." açıklamasını yaptı.

Takımımızın hiçbir şekilde ceza almaması gerektiğine inanan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "Biraz sinirli gidiyoruz ve sürekli cezalar alıyoruz. Bunun Avrupa Ligi’ne sıçraması Fenerbahçe için çok hoş bir durum değil. Hatta bunun ötesinde bir durum yaratıyor. Bunları belirtmek gerekiyor. Dikkatli olmamız gerekiyor." sözlerine yer verdi.

"Önceliğimiz gruptan çıkmak"

Aykut Kocaman turu geçmeleri halinde "kadroya takviye yapmak istiyor musunuz?" şeklinde gelen soruyu; "Uzun soluklu bir düşünce bu. Önce gruptan çıkmamız gerekiyor. Önce bunu planlayıp daha sonra eksikler ile ilgili planlamalar yapmalıyız." şeklinde yanıtladı.

"Yapacağımız son antrenmanda her şey netleşecek"

Raul Meireles’i kadroya almayı düşündüğünü ancak buna akşam yapılacak antrenmandan sonra karar vereceğini de belirten Aykut Kocaman, "Mehmet Topal ve Joseph Yobo şu an hazır gözüküyorlar. Raul Meireles’i idmanda bir görmek istiyorum. Kadroya almak kafamda var, bunu saklamama gerek yok ama son halini görmem gerekiyor. Maçın içinde kullanmak ise Meireles’in kadroda olabileceği ama çok ihtiyaç duyarsak kullanabileceğimizi zannediyorum. Meireles’in, Orduspor maçında tam görev alması daha mantıklı duruyor." şeklinde konuştu.

"Kadromuz oturttukça Avrupa tarihinde de artıya dönüşecek"

Zaman içinde Takımımızın oturması halinde Avrupa tarihi içinde kendini artıya dönüştüreceğini söyleyen Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman şöyle konuştu; "Fenerbahçe demek, "baskı" demek. Bazen artıyor. Bazen azalıyor. Baskı kelimesinin tüm anlamları burada var. Galibiyetlerimizin içeride olmaması bu anlamda daha önce söylediği bir şeyi tekrarlattırıyor bana. Bu istatistikî bir durum ve tersine dönecektir. Bence bu kadro biraz daha oturduğu halde Avrupa tarihi içinde de kendini artıya götürecektir."

"Bekleyip görmek de fayda var"

Son dönemlerde performansı nedeniyle sıkça eleştirilen Milos Krasic konusunda ’bekleme’ taktiği veren Aykut Hoca "Gaziantep maçında sakatlandıktan sonra son Bursaspor ve Antalyaspor maçına kadar olan süreç içinde oyuncuda düşüş var. Bunun performansının kırılmasını oyuncunun yapması gerekiyor. Bize eşik atlatacağını düşündüğüm bir oyuncu. Bazı oyuncular geldikleri andan itibaren çok uzun zamandır orada oynuyorlar gibi yüksek performansla başlayıp bu şekilde devam edebiliyorlar. Mamadou Niang’ta olduğu gibi. Milos Krasic’in nereye doğru seyredeceğini yapısal olarak bilemem. Bekleyip görmek de fayda var." dedi.

Öte yandan Miroslav Stoch ile ilgili de şu şekilde konuştu:
"Stoch, bilinen bir oyuncu, benim artı ya da eksi bir şeyler ifade etmem bir şey değiştirmiyor. 3. sezonuna girdi ve bilinen bir oyuncu. Nereye gidecek, gidebilir hemen herkes bu konuda kanaat sahibi. Ben sadece oyuncuyla ilgili inişler çıkışlar olabilir, futbol böyle bir meslek diyebilirim. Ama bu dönemde, geçen senede bıraktığı yerde değil, ama oraya doğru bir gayreti var, umarım böyle devam eder."

"Alacağımız galibiyetlerle algılar değişecektir"

Alınan skorların son dönemde sevindirici ancak ligde kaybedilen puanlarla sıkıntı çektiklerini de söyleyen Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "Şu an bu takımın istediğim takım olduğunu söylersem bu herkes için yanıltıcı olur. Skorlar son dönemde iyi gidiyor ama ligde kaybettiğimiz puanların sıkıntısını çekiyoruz. Şu andaki algı olumsuz. Arka arkaya galibiyetlerle benim, takım, oyunumuz hakkımızdaki algıları değiştirebiliriz. Bazı anormal olaylar yaşadık. Bu oyuncuları bir Gladbach maçında bir araya getirebildik. Bu arkadaşlarımız bütün takım arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde takımın süresi konusunda konuşmak daha mantıklı olacaktır." sözlerini kullandı.

"Bu takım için zenginlik olacak"

Son olarak Sezer Öztürk hakkında da bir açıklama yapan Aykut Kocaman, "Bizim işimizin en büyük parçası heyecandır. İçeride, dışarıda her yerde bu heyecan hep var içimde. Fenerbahçe’nin verdiği heyecan hep üzerimde var. Sezer son maçın ardından bana net bir görüntü verdi. O bu takımın önemli alternatiflerinden biri olacak. Hem kendi adıma hem Fenerbahçe adına çok sevindim. Bu takım için çok büyük zenginlik olur." açıklamasını yaptı.

Dirk Kuyt: "Yarın için bir galibiyet bize çok yardımcı olacak"
Toplantıda konuşan Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, "Heyecanla bu karşılaşmayı bekliyorum. Turnuvaya iyi başladık. Ama sonunu henüz getiremedik. Yarın için iyi bir galibiyet bize çok yardımcı olacaktır."dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyareti sırasında yaşadıklarına da değinen Kuyt, "Bu daveti almak benim için çok özel bir şeydi ve özel bir gün yaşadım. Birlikte bir akşam yemeği ve çok da hoş bir toplantı yaptık. Hollanda Milli Takımı formasını Başbakan Erdoğan’a hediye ettim ve o da çok mutlu oldu. Güzel bir sohbet oldu aramızda. Bir de Türk kahvesi içerken bu sohbet çok daha güzel oluyor." şeklinde konuştu.

"Yavaş yavan Türkçe öğrenmeye başlıyoruz"

Takımımızdaki yabancı oyuncuların aldığı Türkçe derslerine ilişkin de bir açıklama yapan Dirk Kuyt, "Türkçe dersi çok enteresandı. Birlikte çok eğlendik bu derste. Yavaş yavaş daha fazla Türkçe öğrenmeye başlıyoruz. Umarım takım arkadaşlarımızla daha fazla Türkçe konuşacağız. Tüm ülkelerde bu böyledir. Yabancı oyuncular bir ülkeye gittiğinde o ülkenin dilini öğrenmek zorunda. Bu benim için anormal bir durum değil olması gereken bir durum." ifadelerini kullandı.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31612

Spor Toto Süper Lig`in 11. haftasında, Fenerbahçemiz ile Orduspor arasında oynanacak maçı Halis Özkahya yönetecek.

Reaksiyon puanı
10,315
günün ilk selamı benden olsun.
herkese hayırlı günler diliyorum. umarım bu günün gecesi de güzel olur.
galatasaray deplasmanda kazandığına göre bize içerde kazanmak farz oldu.
galatasaraya sevindim, umarım biz daha parlak bi zaferle çok daha seviniriz.
tabii aykut abimiz şaşırıp da kale önüne yığmazsa oyuncuları!

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Fenerbahçe : 2 - Vakıfbank : 3

Voleybol Kadınlar 1. Ligi erteleme mücadelesinde Fenerbahçe, Vakıfbak'ı Burhan Felek Spor Salonu'nda konuk etti. Vakıfbank, güçlü rakibini 25-27, 25-19, 25-27, 25-18 ve 15-11'lik setlerle 3-2 mağlup etti.
Karşılaşmaya etkili başlayan Vakıfbank ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Çabuk toparlanan Fenerbahçe ikinci teknik molayı 16-15, ilk seti de 27-25 kazandı.
Büyük bir çekişmeye sahne olan ikinci settin ilk dakikalarında iki takım da farkı açamadı. Setin son bölümünü iyi oynayan ve etkili oyunuyla farkı açan Vakıfbank bu seti 25-19 alarak durumu eşitledi.
Üçüncü sete hızlı giren ve 5-0'lık seri yakalayan sarı lacivertliler, 8-5 önde girdi. Fenerbahçe seti bir ara 22-15'e getirmesine rakibinin geri dönüşüne engel olamadı ve deplasman ekibi, skoru 24-24'e getirmeyi başardı. Setin son bölümünü iyi oynayan sarı lacivertliler, seti 27-25 alarak 2-1 öne geçti.

Vakıfbank setlerde 2-1 geriye düşmesine rağmen maçtan kopmadı ve bir ara 22-14'luk skor ile 8 sayılık farkı yakaladığı 4. seti 25-18 kazanarak güçlü rakibi karşısında durumu 2-2'ye getirdi.
Final setine etkili başlayan Vakıfbank, ilk dakikalardan itibaren farkı yakaladığı seti 15-11 alarak 2-1 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı.
FENERBAHÇE: 2 - VAKIFBANK: 3
Salon: Burhan Felek
Hakemler: Erdal Akıncı, Ebru Kaya
Fenerbahçe: Nilay Özdemir, Kim, İpek Soroğlu, Seda Tokatlıoğlu, Paula, Okuniewska (Nihan Güneyligil, Elif Başaran, Meryem Çalık, Merve Dalbeler, Elif Öner)
Vakıfbank: Saori, Bahar Aksoy, Glinka, Gözde Kırdar, Fürst, Naz Aydemir (Gizem Güreşen, Güldeniz Önal, Polen Uslupehlivan, Melis Gürkaynak)
Setler: 27-25, 19-25, 27-25, 18-25, 11-15
Süre: 137 dakika (30, 29, 35, 26, 17)

Kaynak

Gerçek şu ki, sadece Seda ile Kim ikilisine kalmışız.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm.. hayırlı günler iyi işler

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günaydın 12Numara herkese hayırlı bir gün diliyorum
Bugünkü maçında Fenerbahçemize gönülden destek verelim çünkü buna ihtiyacı var.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
taktik şu selçuk akhisar maçında çoştun bu maçta sana güveniyoruz semih seni küstürdük sen küsmeye devam et maçı riske etmeye değmez bekleyelim kontradan gol buluruz (o esnada gol yeriz) genç bir oyuncuyu sokalım(a'ya kalmış ) belki maçta birşeyler kazanır maç sonucu bize güvenin alışmalıyız yedeklerle oynadık ....

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
akşamki maçta sarı kanaryama başarılar... yiyin onları:thumbup:

Reaksiyon puanı
10,315
yahu eskiden hangi maç olursa olsun, hatta özel maçlarda bile bir heyecan kasırgası kuşatırdı içimizi, akşamı zor ederdik.
ya şimdi?
maalesef o heyecanı bırakmadılar bizde.
3-0 önde olduğumuz maçlarda bile berabere kalma korkusu yaşadıkça da bu heyecan bize hiçbir zaman geri dönmeyecek anlaşılan.
aykut kocaman bizi bu hale getirdi, ve hala umuttan falan bahsediyor.
sen oradayken bu umut bize hiçbir zaman gelmeyecek aykut kardeş.
korku genlerine işlemiş senin.
şampiyon olsak bile bu değişmez bizim için.
çünkü fenerbahçe tarihinde hiçbir zaman bu kadar rezil ve utandıran bir futbol oynamadı.
rumları belki yine yeneceğiz, ama göreceksiniz kale önünde ecel terleri dökerek.
yine volkanın kahraman olacağı bir maçın ardından.
kalecisi kahraman olan bir takım taraftarı için yüz karası olmuş demektir.
o yüzden ki heyecan duyamıyorum bi türlü, ama kazanması için dua ediyorum.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Meireles, M. Topal, Kuyt, Cristian, Stoch, Sow kadromuz..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ilk yarı 2-0 önde tamamladık, küçük a saçma sapan müdahale etmezse farka gideriz,
bu arada stadın zemini güzel olmuş.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum Renkdaşlarım.
2.yarı başladı.Hadi Bakalım Hayırlısı.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yuh be direkten döndü hemde 2 defa.
Bu Taraftar Her şeyin En iyisine layık Kardeşim.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Küçük a ya bak.
Nasıl Olduda Recep i oyuna aldı pes .