SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
aziz ve aykut bu sefer baltayı taşa vurdular.
2 maç sonra başarısız sonuçlar alırsak bu saz gurubu gider,gitmeli.
İçim acıyarak söylüyorum ki, takımımın bu maçlarda galip gelmesini istemiyorum ilk defa.
Burada taraftara çok önemli görevler düşüyor.
Kendi evimizdeki ilk seyircili maçta bunun hesabı ,kendini FENERBAHÇEDEN Büyük gören çeteden sorulmalı.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar gerçekten çok doluyum, içim kan ağlıyor, duygularımı şuraya yazmaya başlasam sabaha kadar yazı yazarım,
Şu kadarını söyleyim, bu yönetim bizi temsil etmiyor, bu yönetim bizim duygularımıza tercuman olmuyor,
biz vefasız değiliz, bize yapılan iyilikleri mutlulukları yaşatanları unutmayız, Alex'i asla unutmayacağız.
bu yönetim bizi tanımamış, paralı askerleri bakalım ne kadar daha koruyabilecek Aziz'i.

Reaksiyon puanı
10,315
herkese hayırlı geceler arkadaşlar,
gün ola harman ola...
yarının neler getireceği hiç belli olmaz.
bi bakarsınız alex rüzgarı bu çeteyi götürmüş, alex geri gelmiş! :)
olmaz mı dediniz?
dünya üzerinde en çok sürprizin türkiyede yaşandığını duymuş muydunuz?!
bu hamur daha çok su kaldıracak, bi durun hele...
yarın ola hayrola...

Allaha emanet olun, hayırlı geceler.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
iyi geceler [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] inşallah en kısa zamanda şu takımın çetelerin elinden kurtulduğunu göreceğiz.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
herkese hayırlı geceler arkadaşlar,
gün ola harman ola...
yarının neler getireceği hiç belli olmaz.
bi bakarsınız alex rüzgarı bu çeteyi götürmüş, alex geri gelmiş! :)
olmaz mı dediniz?
dünya üzerinde en çok sürprizin türkiyede yaşandığını duymuş muydunuz?!
bu hamur daha çok su kaldıracak, bi durun hele...
yarın ola hayrola...

Allaha emanet olun, hayırlı geceler.
Keşke Be Sayın Abim Keşke.
Her Musibette Bir Hayır Varmış.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ee alex te gitti tüm sorun alex ti ya hani artık barça gibi oynamalıyız demi renktaşlar?!

hele bi oynamayalım o zaman işte Aziz ve Aykut'un yok olduğu gündür...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;QgkPN8QupD4]http://www.youtube.com/watch?v=QgkPN8QupD4&feature=player_embedded#![/video]

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kral Alex, bu vefasızlığı yapanlar hesap verecek.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
şimdi daha anlamlı..

[video=youtube;pUyM-eHuLW0]http://www.youtube.com/watch?v=pUyM-eHuLW0[/video]

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
alex gitti sorunlar bitti oh be. Ben biliyorum Aziz ve çetesi bundan sonraki maçlarda barça gibi oynar. Artık bjk'ye 5 mi atarız 6 mı atarız orası muamma!!

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aziz Yıldırım'n davası henüz bitmedi yargıtay cezasını onarsa o zaman Aziz Yıldırım'ın yanında kimler olacak göreceğiz ve o zaman Aykut Kocaman'ı göreceğiz...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
564920_10151168782102486_463588867_n.jpg

Hiç Gitmeyecekmiş Gibi

Biraz sonra uçağa bineceğim. O dakikadan sonra, Brezilya size uzak, Türkiye bana yakın olacak. Evet, birazdan peronda yavaş adımlarla yürüyeceğim. Önce arkama bakmak istemeyeceğim, gözlerimle savaşacağım. Çok kısa sürecek. İlk adımda yenileceğim. Başımı arkaya çevirdiğimde milyonları görmek, milyonlarca sevgiyi bırakıp gitmek zor olacak, olmalı.
Dianne’ya sesleneceğim çok kısık sesle. ‘Bak diyeceğim, bak neleri bırakıyoruz…’ Dianne’a gülümseyecek bana. Sıcak bir öpücük kondurabilir o anda, belki hiçbir şey yapmaz. Öylece beklerim ben yine. Bu aşkı ona söylemezsem, buradan nasıl giderim. Sonra kızlarımı kucağıma alacağım, bavulumu bırakıp. Onlar ağlayacaklar. Seviyorlarsa babamı bu kadar, neden gidiyoruz? diyecekler… Susacağız eşimle. Cevap veremeyeceğiz. Kızacağız kendimize.

Bir el yükselecek başımdan yukarı. Hüzün kokacak baştan sonra. O el hiç inmek istemeyecek. Hep veda sürsün, gitmek anlamını yitirsin ve unutalım bu terkedişi dileyecek. Arkamı o bayrağa dönmek olacak en zoru. Eli yere indirdiğimde, hızlıca hareket etmeliyim. Birkaç saniye daha beklersem, önce kızlarımı salacağım geriye. Sonra biz yürüyeceğiz Fenerbahçe’ye… İçimden sayacağım tek tek. Ve o an da ayaklarımı çok şık bir hareketle uçağa doğru çevireceğim. Dayanamacağım. Çökmek isteyecek dizlerim. Karıma tutunacağım, kızlarıma dua edeceğim…

Arkadaki şarkıları bırakmak en zoru, en acı vereni bu olacak. Duymak isteyip, bekleyemeyeceğim mesela. Her haftasonu sevemeyeceğim tekrardan. Şükrü Saraçoğlunda gol sevinci yaşamaktan öte, bir taraftarı dünyanın en mutlu insanı yapamayacağım… Üzülüyorum. Kapılar açılacak birazdan. Beklemekte fayda var az daha.

Birkaç sene kaldı bu sahneyi yaşatmaya size. Duygularımı tahmin edemezsin büyük Fenerbahçe taraftarı. Sizden ayrılmayı düşünmek, aile fertlerinden birini kaybetmek gibi olacak, olmalı.
Ama daha var, o şık hareketi yapmaya daha süre, o ellerin kaldıracağı kupalar var.

Benim adım Alex De Souza.

*Taraftardan Alex’e: Ve seviyorsak seni bir takım tutar gibi.
gözümün önünde gidip yitişini
dayanamam.
Bu boşluğu dolduramaz isimler,
eğer yoksan sen.

hiç gitmeyecekmiş gibi kal*
orada bir yerde
bakarız sana…

Doğancan Kanbur
1907 ÜNİFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Alex10 ‏@Alex10combr
Bu taraftari hic unutmayacagim.hersey icin cok tesekkur ederim!!!

BİLGİLENDİRME// Futbolcumuz Gökhan Gönül'ün şu dakikalarda Kaptanımız Alex'in evinden ayrıldığını gözlendi.

Gökhan Gönül'ün, Kaptanımızın takımımızdan ayrılmasından dolayı moralinin bozuk olduğu gözlerden kaçmadı.

Alex10 ‏@Alex10combr
Beden gitti ama efsane sonsuza dek kalir... Cok tesekkurler ORDINARIYUS!!!

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ilk defa bir futbolcu icin bu kadar uzuldum cok gelip giden oldu ama hic biri bu kadar fenerbahceli olmadi gozlerim doldu gercekten umarim teknik direktor olarak gelir... ve ayrica 4 ekimde avrupa macini sirf taraftarlar icin izlicem bunun cevabi verilmeli

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;Ibq9wCWo-40]http://www.youtube.com/watch?v=Ibq9wCWo-40&feature=player_embedded[/video]

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ayrılık üzüntüsünü ilk defa hooijdonk'ta yaşamıştım. 2. bu oldu. Allah'ım bir daha yaşatmasın kimseye..

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın dostlar ...alex'siz ilk günümüz ...
fenerbahçe - beşiktaş maçının 10.dakikasında "I love alex "tezahuratı yapılacakmış...

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ee alex te gitti tüm sorun alex ti ya hani artık barça gibi oynamalıyız demi renktaşlar?!

hele bi oynamayalım o zaman işte Aziz ve Aykut'un yok olduğu gündür...

aynı cümleleri dün akşam amcama söyledim.

ayrılık üzüntüsünü ilk defa hooijdonk'ta yaşamıştım. 2. bu oldu. Allah'ım bir daha yaşatmasın kimseye..

hooijdonk gittiğinde ben de çok üzüldüm ama bu adam başka abi...:(

edit:kafam bugünlerde zaten karmakarışık bu olay da iyice karıştırdı. günaydın demeyi unuttum. hepinize günaydın dertli renkdaşlarım...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Günaydın dostlar ...alex'siz ilk günümüz ...
fenerbahçe - beşiktaş maçının 10.dakikasında "I love alex "tezahuratı yapılacakmış...

Adam gibi bir adam gitti ne yaparlarsa yapsınlar bi fayda etmez!! yok o gitmeseymiş aykut gidecekmiş o kadar iyi yöneticiysen ikisinide tut takımda... 8 yıl hizmet et sonra kapının önü vay beee :( ama bu taraftar ne Alex'i nede onu gönderenleri unutmayacaktır!!!

DE SAOUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(sarı yazardım lacivert yazılmazdı ama bunun devamı gelir)
[MENTION=30440]zatura[/MENTION] ayrıca sizdende özür dilerim hocam kabalık ettim :( sizede günaydın...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydın :S :(

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=370172

http://www.dha.com.tr/alexe-taraftardan-destek-_370166.html

http://www.sporaktif.com/aziz-yildirimin-tisortunu-yaktilar_193914.html

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/781537-yildirim-aykut-istifa

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
fanatik mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum sabah beri ağlıyorum abi ya :( kanamayan burnum kanadı ...[video=youtube;cUTrP8wjEMc]http://www.youtube.com/watch?v=cUTrP8wjEMc&feature=share[/video]

bu taraftar Alexi unutursa işte o zaman Alex gitmiş olur ama buraya yazıyorum yine gelecek Alex yine kral gibi yine Adam gibii

Ünlülerden Alex twitleri...

Ebru Polat
Biz Alex'i kaybettik ama sen taraftari kaybettin syn Kocaman!!

Pascal Nouma
Alex icin uzuldum, final boyle olmamaliydi.. Onu en iyi ben anliyorum..

Alişan
Boyle bir son bize hic yakismadi hemde hic!!!!! 1 bucuk yildir arkanizda duran taraftara hediyeniz bu mu!!!!! gunah gunah... ALEX ALEX ALEX...

Ata Demirer
Her Fener derbisinden önce 'inşallah oynamaz diye dua ettigimiz adam.' Bir Galatasaraylı olarak seni seviyorum hoşcakal Alex! Gercek yetenek

Seren Serengil
Alex donene kadar aykut kocaman da gıdene kadar pasif bir fbliyim! Ne mac seyrederim ne giderim vefasızlık olmaz!

Hasan Kaçan
Azizim Alex, biz böyleyiz kusura bakma. Verdiğin futbol zevki için teşekkür ederiz. Hataların olmuştur, hangi Aziz'in olmadı ki...

Nilgün Belgün
Bir Galatasarayli olarak Alex'in gitmesine ben bile üzüldüm.

Burak Özçivit
Alex'e bu yaptırılan taraftarı karsına alma bicimidir...

Hamdi Alkan
Alex için çok üzüldüm.. Heykeli dikilecek kadar taraftarın sevgilisi olmuş bir futbolcuyla FB noktayı bu sekilde koymamalıydı..

İbrahim Tatlıses
Alex gitti. Aykut hoca artık bizi kümeye taşır.Allah bütün Fenerbahcelilere yardim etsin...

Metin Şen
Alex'i ustune para verip yollayan basta Aziz Yildirim ve yonetimi Aykut Kocaman ile birlikte istifa etmelidir..

Murat Boz
Alex de Souza aklımda her zaman saygı ve sevgi duyulan Fenerbahce'nin kaptanı olarak kalacak. Kendisine karıyerinde basarılar diliyorum
.:cursing:
Alex’e destek yağdı

| Alex de Souza’ya hem Fenerbahçe’de birlikte top koşturduğu hem de kendisiyle karşılıklı oynamış futbolcu arkadaşlarından twitter aracılığıyla destek mesajları geldi. O mesajları sizin için derledik.

Pierre Van Hooijdonk: ”Fenerbahçe 8 yıldır, ilk günden son güne kadar gerçek bir kaptan gibi yaptığın hizmetler için teşekkürler. Senin ayrılığın şu an için sürpriz oldu.”

Andre Santos: ”Pek çok 10 numarayla oynadım ama Alex gibisiyle hiç tanışmadım. Kaptan, en iyi dileklerimle ve bol şans.”

Fabio Luciano: ”Fenerbahçe’ye yıllar süren adanmışlığın, tutkun ve başarılarından sonra kulübün selameti uğruna girdiğin bu yeni yolda başarılar dostum.”

Colin Kazım Richards: “Birlikte oynadığım ve canlı izlediğim en iyi futbolcu, en muhteşem arkadaş ve insansın. Bol şans.”

Henri Bienvenu: “Seni özleyeceğiz Alex de Souza. Harika bir futbolcusun, her şey için teşekkürler.”

Gökay İravul: ”Torunlarıma anlatabileceğim bir efsaneyle Çubuklu formayı terlettiğim için kendimi şanslı hissediyorum.”

Recep Niyaz: “Şimdi Brezilya soğuk değildir, belki de hiç olmamıştır ama sen yine de hep sıkı giyin kaptan. Vedalar soğuk olurmuş çünkü.”

Aykut Kıratlı: “Alex ile aynı takımda oynayıp aynı antrenmana çıkmış olmak, hatta tanımak büyük gururdur benim için. Senden gol yemek bile güzeldi kaptan.”

Nihat Kahveci: ”Bir futbolcuya bu kadar sahip çıkılır. Helal olsun Alex, bunu sen kazandın.”

Diego Angelo: ”Türkiye’de başardıkların için teşekkürler Alex. Tüm Brezilyalılara ilham verdin. Tanrı yeni yolunda yardımcın olsun. Kucak dolusu sevgiler.”

Andre Moritz: ”Kaç gol kaç asist… Karşısında oynadığım en teknik, en akıllı ve en yetenekli oyuncu. Efsane adam. Futbol üstadı. Tanrı yardımcın olsun. Sevgiler.”

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ahmet Ercanların söyledikleri doğru malesef.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
578399_476706612361980_338234173_n.jpg

bir Azerbaycan sitesinin paylaştığı resim..

Fenerbahçe’de Alex’in sözleşmesinin feshedilmesinden sonra ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Brezilyalı yıldızın 8.5 yıl oynadığı kulüpten apar-topar gönderilmesinden sonra taraftarın fatura kestiği iki isim olan Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Aykut Kocaman’ın şu sıralar Fenerbahçe Stadı’ndaki kulüp binasında görüştüğü öğrenildi..
Kocaman’ın gelişmeler üzerine Yıldırım’a istifasını verdiği ve ‘’Beşiktaş maçında takımın başında olmak istemiyorum. Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’na çıkmak istemiyorum. Ya istifamı kabul edin, ya da bana izin verin’’ dediği iddia edildi..
Ancak Başkan Yıldırım’ın Aykut Kocaman’ı bu kararından vazgeçirmeye çalıştığı söyleniyor..

kaynak

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Su kadar olaydan sonra Aykut hala istifa etmez bjk macinada cikarsa birakiyorum artik izlemeyi digiturkplayi da satiyorum...

Su kadar olaydan sonra Aykut hala istifa etmez bjk macinada cikarsa birakiyorum artik izlemeyi digiturkplayi da satiyorum...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
merhaba renktaşlar ..

Alexsiz bir güne uyandık birşeyler eksik gibi sanki ? Perşembe ve hafta sonu görücez bu çalışmaların meyvelerini madem tek suçlu alex'ti. O taraftarın önüne nasıl çıkacak aykut hangi yüzle çıkacak..

Bu arada Basketbol Erkekler Türkiye Kupası hangi kanalda bugün 18:00 Fenerbahçe Ülker'in maçı vardıda ligtv de rehberden kontrol ettim spor kanallarında yoktu

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Ben 12 numarayi samimi bulmuyorum.. iki yüzlüler..

yüzmü var bunlarda kı ?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aziz başkan , bence çıkıp anons yaptığında kaybetti.... bundan sonraki süreçte "aziz anons yapsana" seslerini çokça duyacağız..