SDN Fenerbahçe Kulübü

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yazıklar olsun bu yönetime,
seyircisiz oynama cezamız bittiğinde stada giden tarftar yönetimi ve teknik direktörü istifaya davet etmezse bilinki onlarda Aziz'in paralı askerleri.
Bundan sonra bu yönetimin aldığı kararlar ve yaptıkları bizi bağlamaz,
Aziz şunu bilsin, elindeki güçle haksız bir şekilde Alex'i gönderdin ama senden daha güçlü taraftar var o da mı olmadı taraftardan daha güçlü Allah var, elbet birimizin ahı tutacaktır.

Alex10 ‏@Alex10combr Kontratimi sonlandirdim. Hayatimin en uzucu imzasi oldu. Fenerbahce bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandi. Hersey icin tesekkurler.

Doğrumu bu ya ?

moralim bozuldu..

ulann ulan.. !!!!!!!!!!

:S ...

Aykut gidene kadar stad a gitmem
niye stada gitmeyeceksin [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] aksine stada gidip bütün yönetimi istifaya çağıracaksın, Aziz suçlu bir tane babayiğit de çıkıp yanlış yapıyorsun demiyor, hepsi yalaka olmuş, biriside çıksında Aziz sen yanlış yapıyon şöyle yapman gerekir desin, bu olayda en başda Aziz ve Aykut ardından da bütün yönetim suçludur.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
atademirer ‏@komedyieni Her fener derbisinden önce 'inşallah oynamaz diye dua ettigimiz adam 'bir galatasaraylı olarak seni seviyorum hoşcakal Alex! Gercek yetenek

Bu aziz ve saz arkadaslarinın bir yerine girsin

yazıklar olsun bu yönetime,
seyircisiz oynama cezamız bittiğinde stada giden tarftar yönetimi ve teknik direktörü istifaya davet etmezse bilinki onlarda Aziz'in paralı askerleri.
Bundan sonra bu yönetimin aldığı kararlar ve yaptıkları bizi bağlamaz,
Aziz şunu bilsin, elindeki güçle haksız bir şekilde Alex'i gönderdin ama senden daha güçlü taraftar var o da mı olmadı taraftardan daha güçlü Allah var, elbet birimizin ahı tutacaktır.

niye stada gitmeyeceksin @Korpe aksine stada gidip bütün yönetimi istifaya çağıracaksın, Aziz suçlu bir tane babayiğit de çıkıp yanlış yapıyorsun demiyor, hepsi yalaka olmuş, biriside çıksında Aziz sen yanlış yapıyon şöyle yapman gerekir desin, bu olayda en başda Aziz ve Aykut ardından da bütün yönetim suçludur.

adam kendi paralari askerlerini türübne sokmus para ile taraftarı bagirtiyor ne işim olur adam komplaya geldi defolup gitsin cezaevine

bu 12 numarada kolpa ya aziz ile saz arkadaslarinın yalaması

iyi aksamalr allaha emanet olun..

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Tugce Turan ‏@sarisinlibirsey Bugün Alex'e yapılanların aynısı dün Pierre Van Hooijdonk'a yapılmıştı. Dümenin başında bilin bakalım kim vardı? Tabii ki Aziz Yıldırım.

Yarın da aynısı olacak.

Teşekkürler [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
60659_10151043330607027_2052309296_n.jpg

47251_10151043413107027_1227818183_n.jpg

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Abi bu Alex olayıan o kada rsinirlendim o kadar sinirim bozuldu ki ağlayacam nerdeyse,
Adamın heykeli dikildi diye ne yapacaklarını şaşırdılar!, oysa niye şaşırıyon ki sende adam ol seninde heykelin dikilsin...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Peki takım olarak yenilgi ve kötü oynama durumunda bunun sorumlusu kim olacak. Kuyt mı, volkan mı yoksa stoch mu. Nede olsa artık suçu yükleyecek bir alex de yok.

Bu adama ne oluyor yahu

Alex’in yaşlandığını ve kendi gerçeğini görmesi gerektiğini söyleyen Vural, “Futbol garip oyun! Bir hafta önce heykeli dikilen adam şimdi kadro dışı kaldı. Futbol nankör bir oyun diye düşünülebilir ama öyle değil. Futbolda dün yok bugün var” dedi.

Futbolcular yaşlandıkça daha problemli olur diyen Vural, sözlerine şöyle devam etti: “Futbolcular yaşlılığı ve fiziksel olarak düştüklerini pek kabul edemezler. Bu onları daha agresif yapar. Alex, Aykut Kocaman’ın üstünde yer almak isteyebilir ama futbol bunu kaldırmaz. O yüzden agresif oluyorsunuz. Kasımpaşa maçında Alex’in oyundan çıktıktan sonra tribünde oturması kabul edilemez bir başka tutumdu. Kocaman’ın ve Fenerbahçe Yönetimi’nin tavrını haklı buluyorum. Alex’i çok sevmeme ve beğenmeme rağmen hakkında alınan karar üzülmedim.”

Kaynak

Reaksiyon puanı
10,315
hayatımda hiç şükrü saraçoğlunda maç izleme fırsatım olmadı.
olamadı maalesef!

ama...

ama ilk kez, o stada gitmek geldi içimden...

hem de öyle bir istek ki, gem vurulamaz bir histeri haline geldi.

yo, maç izlemek için değil... bilakis,

bütün seyirciyle beraber sırtımızı dönüp kulübümüzü babasının çiftliği zanneden o vefasızlara en keskin mesajı vermek için.

yahu yok mu öyle bir babayiğit, bütün seyirciyi maç boyunca sırtı dönük olarak protestonun acısıyla organize etsin.

yemin billah olsun azizin de, şûrekasının da ipini çekecek en kansız ve müessir bir ihtilaldir bu!

içimden geçen bişey daha yazacağım, yüreğim kan ağlayarak...

bu adamlar bu kulüpten gidinceye kadar rakiplerin kazanması için dua etmek!

o kadar kızgınım, o kadar öfkeliyim bu adamlara...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Futbolu sevmem, nefret de etmem, ara sıra izlerim. Laf olsun diye Galatasaraylıyım.

Bu, futbol konularındaki ilk ve son yorumumdur: Alex'in gitmesine seyirci kalmak, ayıbın ta kendisidir...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[video=youtube;pLmCk2yphHQ]http://www.youtube.com/watch?v=pLmCk2yphHQ&feature=share[/video]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şimdi tv lerde alt yazı geçiyor.Alex in gittiğine yönelik.
Yahu aklım almıyor,her şeyin sorumlusu bu adammıydı?
Bu adam gitti her sorun halledildimi? Bumudur yani?
Ayıptır bu yapılanlar?
Vefa denen güzel duygunun bizde olduğunu düşünürdüm.
Ama Hikayeymiş hepsi.
TARAFTAR da var bu hala.
İlk evimizdeki maçta bu protesto edilmeli.
Belki maçlara gidilmemeli.
Destek çekilmeli.
Bu takım kimsenin Babasının Çiftliği değil.
Bunu anlamalı bunlar anlatılmalı aziz ve aykut efendiye.
Anlamıyor ve anlamak istemiyorlarsa ikisininde cehennemi dibine kadar yolları var..

[h=1]Heykelden vedaya...[/h]
[h=2]Türkiye'ye transferi olay olmuştu. İstanbul'a gelişinde omuzlarda taşınmış, Atatürk Havalimanı tarihi günlerinden birine tanıklık etmişti... Fenerbahçe taraftarının heykelini diktiği Brezilyalı futbolcu, sarı-lacivertli formayla çıktığı 344 resmi maçta 172 gole imzasını attı.[/h]
ko5k0.jpg

Brezilyalı futbolcunun 2004-2005 sezonunda başlayan Fenerbahçe kariyeri, forma giydiği 9'uncu sezonun başında son buldu. Fenerbahçe taraftarının heykelini diktiği Brezilyalı futbolcu, sarı-lacivertli formayla çıktığı 344 resmi maçta 172 gole imzasını attı. Süper Lig'de 136 gol atan Alex, teknik direktör Aykut Kocaman'ın 140 gollük rekorunu kıramadan takımdan ayrıldı.
Brezilya Milli Takımı ile 2004 yılında Copa America’yı kazanan ve ülkesinin kaptanlığını yapan Alex de Souza 8 ay süren uzun görüşmelerin ardından Fenerbahçe formasını giymeyi kabul etmişti.

Samsunspor karşısına çıktı. İlk golünü ise sezonun 3. haftasında İstanbulspor maçında kaydetti.

Aynı sezon ilk şampiyonluğunu elde eden Brezilyalı yıldız 24 gol atıp 16 asist yaparak taraftarın gönlünde taht kurmakta zorlanmamıştı. İkinci sezonunda da golcü kimliğini konuşturan Alex de Souza rakip filelere 20 gol atarak Sarı-Lacivertli takımda efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyordu. Fenerbahçe'nin 100. yılını kutladığı 2006-2007 sezonunda bir kez daha şampiyonluk sevinci yaşayan Brezilyalı oyuncu bu başarıyı gol krallığıyla taçlandırmıştı.

REKORLARI KIRDI
Geldiği günden bu yana taraftarın sevgilisi olan Alex de Souza, 2007-08 sezonunda takım kaptanlığına getirilmiş ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tarihi başarısında yine başrol oynamıştı. Sarı-Lacivertlilerin çeyrek final oynadığı devler liginde 6 asistle o sezonun asist kralı unvanını da Alex de Souza'nındı.
Fenerbahçe’nin Avrupa Kupaları tarihinde en çok oynayan ve en çok gol atan futbolcusu ünvanını elinde bulunduran Brezilyalı kaptan 2. kez yaşadığı gol krallığı sevincini 2010-11 sezonunda kutlamıştı.

Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen yabancı futbolcu, lig tarihinde 100 gol barajını geçen ilk yabancı futbolcu gibi birçok ilke imza atan Alex de Souza Kadıköy'de ölümsüzleştirildi. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bir bölümüne Brezilyalı oyuncunun adı verilmişti ancak ilk kez Türkiye'de bir yabancı futbolcunun heykeli dikilecekti. Bu onur Alex de Souza'ya layık görülmüştü.
HEYKELİ DİKİLDİ
Taraftarın yine yoğun sevgi gösterileri arasında Brezilyalı oyuncunun 3 metrelik heykeli Lefter Küçükandonyadis'in heykelinin 50 metre yakınına dikilmişti. Açılış töreninde Aziz Yıldırım yoktu ancak teknik direktör Aykut Kocaman öğrencisini bu özel gününde yalnız bırakmamıştı. Brezilyalı oyuncunun açılış törenindeki gözyaşları Fenerbahçe taraftarının kalbine işlemişti.

Ancak Spartak Moskova ile oynanan Şampiyonlar Ligi eleme maçları öncesinde patlak veren tweet krizi Sarı-Lacivertli takımdaki taşları yerinden oynatmıştı.

Sarı-Lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması, Avrupa Ligi'nde Marsilya beraberliği ve ligdeki kötü sonuçlar Fenerbahçe yönetimini radikal kararlar almaya itmişti.
Kocaman ile arası soğuk olan ve taraftar baskısıyla kendisine zaman zaman ilk 11'de yer bulabilen Alex bu maçlar da fazla varlık gösterememişti. Çocuklarının okul kaydını Ocak ayına kadar yaptırması Fenerbahçe günlerinin sayılı olduğu yönünde yorumlanan Alex de Souza için kaçınılmaz son, Kasımpaşa maçının ardından hayata geçirildi. Kolundan kaptanlık bandı, üstünden 10 numaralı forması alınan Alex de Souza'ya süresiz kadro dışı bırakıldığı yüzüne tebliğ edildi.
Bu tebliğ sonrası Alex samandıra Can Bartu Tesisleri'nden son kez ayrıldı.

Tesislerden çıkar çıkmaz kulüp binasının yolunu tutan Alex, Aziz Yldırım ile görüştükten sonra 8 yıllık birlikteliğe son noktayı koydu. Brezilyalı yıldız böylece heykelinin dikilmesinin üstünden henüz birkaç hafta geçmeden Fenerbahçe'den ayrılmış oldu.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25386635/

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Artık yapacağım şey "Alex de Souza'nın En Güzel 21 Golü" dvd'sini koyup o akıl dolu güzel golleri izlemek ve ALEX'li günleri anmak olacak :(

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Tribün lideri Sefa Kalya içimden geleni söylemiş.Buradan izleyebilirsiniz. Bu arada laflar gökmen özdönak ve erman toroğluna. O gökmen de nası alınmış üstüne hemen biliyor.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sefa lafı gediğine koymuş.
Şimdi benim ondan beklentim,aziz ve saz gurubuna tepki için taraftarı örgütlemesi.
Eğer bunuda yaparsa Helal Olsun Derim.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Efsane kaptanımız Alex de Souza`nın kulünümüz ile sözleşmesinin feshedilmesi tarafarlarımız tarafından büyük üzüntü ile karşılandı. Taraftarlarımız Alex de Souza`ya moral vermek ve destek olmak için saat:22:00`de Beykoz`da bulunan Acarkent A kapısında buluşuyor...

İmkanı olan tüm Taraftalarımızı bu organizasyona davet ediyoruz...

lahalehey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle bir galatasaraylı olarak çok sevindim, fenerbahçe maçlarında hep fark yaratan insan oldu alex ve bizi her zaman en çok endişelendiren..

yine bir galatasaraylı olarak üzüldüm, nolursa olsun fenerbahçe ye bu kadar emeği geçmiş, bu kadar centilmen ve beyefendi bir emektar bu şekilde asla gitmemeliydi.. aynı şeyi malesef galatasaray da yaptı, keşke olmasa....

ama en azından hagi teknik direktör olarak berbat olsa da, takımın başında bizi küme de düşürse taraftar onu hep i lve you hagi diye çağıracaktır. biz nası böyle bi efsaneye sahip olduğumuza şükrediyorsak aynı çekilde de fenerbahçe taraftarı bağıracakları bir alex'leri olduğuna şükretmeli. yönetimler değişir, antrenörler değişir, futbolcualr değişir ama afsaneler unutulmaz beyler.. yakışmadı bu şekilde ama yapacak bişi yok..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Recep Niyaz ‏@RecepNiyazz
Şimdi Brezilya soğuk değildir,belki de hiç olmamiştir.Ama sen yine de hep sıkı giyin kaptan vedalar soğuk olurmuş çünku.

Acarkent A Kapısı taraftarlarımız tarafından tamamen kapatıldı. Aleximizin evinin etrafı sarı lacivert çubuklularla çevrildi.

ÇUBUKLUNUN HAKKINI VERENLER, ASLA YALNIZ KALMAZ. HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER. (Acarkent) pic.twitter.com/ebvWotDv#SeniUnutmayacağızBüyükKaptanAlex

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sefa lafı gediğine koymuş.
Şimdi benim ondan beklentim,aziz ve saz gurubuna tepki için taraftarı örgütlemesi.
Eğer bunuda yaparsa Helal Olsun Derim.

Belki hatırlarsınız kadıköyde Fenerbahçe-Gaziantep maçı vardı. ilk yarı 3-0 gerideyken 2.yarı 4-3 almıştık o maçı.
O maçta taraftar yönetime tavır almıştı ilk yarı kimse bağırmadı. Bağırmaya çalışanları susturdular.
Ama 2.yarı taraftar öyle bir dahil oldu ki olaya, maçı aldık.
Aynısı yeniden yapılabilir örgütlenmek kolay iş bence.

Edit: Yönetime değil de liderleri gözaltına alındığı için bunu yapmışlar.
Ama anlatmak istediğim şey, örgütlenmek kolay iş hele ki şu saatten sonra çok kolay bence.
Cezamız bitince ilk kadıköy maçında görecek o yönetim. Bu takım sahipsiz değil.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Alex de Souza'nın Fenerbahçe'den ayrıldığını açıkladığı tweet Twitter tarihinin tüm dünyada en çok RT edilen 6. mesajı oldu.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
http://www.ntvspor.net/canliyayin

izleyin alex in evinin onunde aziz yildirim istifa diyorlar

Guntekin Onay: Alex de A2 takimina gonderilecek karakterde bir adam degil. / Ridvan Dilmen: Ben gittim alt takima, ben karaktersiz miyim?

bu adamin da ne ... oldugu kanitlandi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21600410.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

A4JP-TjCUAA2FXi.jpg

alex kapida

A4JP9w3CIAEgVAx.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
inşallah takımdan bir delıkanlı cıkarda tv programına herseyi anlatir. birdakı sezon ne stoch ne cristian kalır.

Reaksiyon puanı
10,315
aykut ve aziz!
siz asıl şimdi bittiniz...
mağlubiyetten bahsetmiyorum bile, beraberlik halinde bile seyircinin size nasıl bindireceğini göreceksiniz.
alex gitse bile bu taraftarın gönlünde hep yaşayacaktır, ama siz!
içimizde kalan zerre kadar sevgi vardı, onu da bitirdiniz.
ve asıl siz şimdi kendi ipinizi çektiniz.

bekleyin göreceğiz, el mi yaman bey mi!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
A4JTztJCAAAzUmZ.jpg

bugün yeterince günaha soktular bizi ALLAH bunlari bildiği gibi yapsin ben gidiyorum moralim iyice bozuluyor. iyi aksamlar