SDN Fenerbahçe Kulübü

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
emre tamam ama ardayı istemem tamam istediği zaman iyi oynuyor ama egosu yüksek madridde oynuyor milli takımda hava peşinde türkiyeye gelsede aynı şekilde olucak ben madridde oynadım havasında

@Korpe abi bunlar benim dediğimi yapacaklar alex'in yerine alex koymadan gönderecekler afedersiniz mal gibi kalıcaz =)
Aynen.Arda'ya gerek yok ama Emre'nin dönmesi iyi olur.
Alex'in yerine biri gelmeden Alex giderse çok fena ortada kalırız.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bence çok saçma bir haber bu.
Emre nin dönmesinide istemem bu saatten sonra.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aslında bende emrenin takımdan ayrılışına takım adına üzüldüm ama kişisel olarak sevindim çünkü başkanında açıklağı gibi adamı yerden yere vurdular şimdi rahatca hayatını devam ettirebilir neredeyse sahada can verecek duruma gelmişti emrenin durumu yerde yatarken tekmelenmediğimi ölümcül uçan tekme yemediğimi yoksa suçsuzken hergün medya tarafında suçlanmadığımı kaldı milli forma altındanken bile yuhlanmış adam emre .. bizim için hep fenerbahçeli emre umarım gene takımda görev alır futbolcu yada yönetici olarak

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Beyler sizce bu haber ne kadar doğru ? :)
217906_465595420137611_1211908475_n.jpg

gerçekten çok çılgın bir plan olmuş :D :D (giden bir oyuncu tekrar gelmesin )

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Aykut Kocamanında gelmesi bekleniyormuş

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
de souza ailesi alex'in konuşması sırasında çok duygulandı. Alex zor konuşuyor oda çok duygulandı

---
alex gözyaşlarını tutamadı renktaşlar :( sen ağlama kaptan biz ağlarız senin yerine

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Böyle kaptan her takıma nasip olmaz.Alex'in değerini bilmeliyiz. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=267608]Kemal44[/MENTION] :) hoş geldin

http://im.htspor.com/2012/09/15/776733_htmansetyeni.jpg?1347710220

atılmayacağimi bilsem bu ....... acayip küfür edesim var

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
d23ht.jpg

kötüde olsa bir resmini ekleyim dedim Heykeli Dikilecek Adam Alex De Souza

--

@
Korpe hayla akıllanmadılar onlar ya abi zaten stada alınmıyorlar bence bir daha hiç alınmamalılar zaten başkanda böyle bir konuşma yapmıştı sanırım bir daha stadın 100m yanına gelemiyecekler =)

bu arada alex heykelinin açıldığını duyan galatasaraylılar hagi'nin heykelini diktirmek için tokiye başvurmuş =)

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
valla meraktan öldüm resim koyan Genero teşekkürler fbtv açamadım ya

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
z_1.jpg

Fenerbahçe taraftarları, futbol takımı kaptanı Brezilyalı oyuncu Alex de Souza'nın heykeli açılıyor.
[h=4]KAPTAN BİZİ SAKIN BIRAKMA[/h] Alex de Souza ailesiyle birlikte Yoğurtçu Parkı'na geldi. Bu sırada taraftarların arasına karışan Brezilyalı futbolcuya yoğun ilgi gösterildi. Taraftarlar Alex'i bu özel günde "I Love You Alex" Kaptan bizi bırakma, bu taraftar seninle gurur duyuyor. tezahüratlarıyla destekledi.
KOCAMAN ALEX HEYKELİ AÇILIŞINDA
[h=4]KOCAMAN AÇILIŞA GELDİ[/h] Brezilyalı yıldızın ardından Aykut Kocaman tören alanına geldi. Aralarında gerginlik olduğu iddia edilen Alex ve Aykut Kocaman burada basın mensuplarına poz verdi.
[h=4]YILIDIRM KUTLUALP VE DAIANNE'YE TEŞEKKÜR[/h] "Her şeyden önce burada benim bu ülkeye gelmemde pay sahibi olan insanlara teşekkür etmek istiyorum. Hayat arkadaşım, eşim Daianne'ye teşekkür etmek istiyorum. O olmasaydı, bu kadar uzun süre kendi ülkemizin dışında onsuz yapamazdım. Öncelikle ona çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca şu an Yönetim Kurulu'nda olmayan ancak Türkiye'ye gelmemde çok büyük pay sahibi olmuş Hakan Bilal Kutlualp'e de teşekkür etmek istiyorum.
[h=4]SIKINTILARI BİRLİKTE AŞTIK[/h] Ayrıca başkanımız Aziz Yıldırım'a çok teşekkür etmek istiyorum. Geldiğim ilk günden bu yana doğru kişi olmuştur. Sıkıntılar olduğunda beni her zaman odasına çağırmıştır. Sıkıntılarımız birlikte aşmışızdır. Geldiğim günden bu yana sergilediği duruşundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum."
[h=4]AYKUT HOCA OLMAZSA O SÜRECİ AŞAMAZDIK[/h] "Aynı zaman şu ana kadar oynadığım bütün takım arkadaşlarıma kimle oynadıysam, hepsine teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca çalıştığım teknik adamlara da teşekkür ediyorum. Daum'a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bana yol gösteren isim olmuştur. Zico ayrı biri, her zaman idolüm olmuştur. Aragones'e futbol görüşünden dolayı çok büyük saygı duydum ve duyacağım. Sayın Aykut Kocaman'a da çok teşekkür editorum. Çünkü bütün hocalarımda olduğu gibi bu kadar sıkıntılı ve baskılı dönemde Aykut Hoca olmazsa, olmazdı."
[h=4]GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI[/h] "Aynı zamanda burada ismini unutmuş olabileceğim kişiler olabilir. Hepsien ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Eski tercümanım Ali ve şu anki tercümanım Samet'e de çok teşekkür etmek istiyorum. Bu kulüp için emek veren, bana destek olan herkesin yeri bende çok ayrıdır."

Kaynak

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@vlkn1907 rica ederim paylaşım görevimiz sayılır =)

@
Korpe abi nerden çıktın gene ya ne güzel her haberi ben paylaşıyordum =) bir geldin gene benden önce davrandın

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1

[TD="class: yazibaslikbuyuk"]
bos.gif
mirsad_turkcan__nmidX2VD_.jpg
[/TD]

[TD="class: metin"]
Türk Basketbolunun ve Fenerbahçe Ülker’in önemli isimlerinden Mirsad Türkcan, 20 yıllık faal basketbol yaşantısına Fenerbahçe Ülker forması altında nokta koyacak olması nedeniyle gurur dolu olduğunu söyledi.

Mirsad Türkcan, tüm basketbolseverleri, 16 Eylül Pazar günü Fenerbahçe Ülker ile CSKA Moskova arasında, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da, Fenerbahçe Ülker ile CSKA Moskova arasında oynanacak ve geliri hayır işlerine ayrılacak jübile maçına davet etti.

Mirsad Türkcan’ın, kendisini herkesten farklı kılan özelliklere sahip çok büyük bir basketbolcu olduğunu söyleyen Fenerbahçe Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Kemal Dinçer ise Mirsad’ın gelecek sezondan itibaren Fenerbahçe Ülker idari kadrosunda yer alacağını duyurdu.

Henüz faal basketbol yaşantısını sürdürürken bile Türk Basketbolunun unutulmazları arasına giren Mirsad Türkcan, jübile maçının programını ve duygularını Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna aktardı. Toplantıda Mirsad’a, Fenerbahçe Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Kemal Dinçer de eşlik etti.

Kemal Dinçer: "Mirsad İdari Kadromuz içinde yer alacak"

Toplantıda ilk olarak söz alan Kemal Dinçer, "Mirsad, kendisini herkesten farklı kılan ve hep anlatılacak özelliklere sahip çok büyük bir basketbolcuydu. Sadece ülke çapında değil, global anlamda da bu böyleydi. Milli takım ve kulüplerin başarılarında Mirsad’ın büyük katkısı oldu, yurtdışında oynarken de bizi gururlandırdı. Mirsad’ın, benliğinin yüzde yüzünü vermediği, bir top için yere atlamadığı, bir ribaund için mücadele etmediği bir maça rastlayamazsınız. Bu nedenlerle, kendisine hep ayrı bir yer edindi ve çok sevildi. Kulüp ve altyapı antrenörleri oyuncularına, hep kendisini örnek verdi. Fenerbahçe Ülker forması altında yaşadığı güzel yıllardan sonra kariyerini sonlandırmaya karar verdi. Yeri doldurulamaz bir oyuncu olduğu için bu durum bizler için de üzücü ve düşündürücüdür. Tabii bundan sonra kendisine daha çok zaman ayıracak ama; Fenerbahçe Ülker camiası içinde kalması, bizim organizasyonumuza katkı yapması yönündeki talebimize olumlu cevap verdi. Kendisi, gelecek sezondan itibaren dış ilişkilerden sorumlu olarak idari kadromuzun içinde yer alacak" diye konuştu.

Sosyal olaylara duyarlılığı ve jübilesinin gelirini hayır işlerine aktaracak olması nedenleriyle de Mirsad’ın alkışlanacak bir oyuncu olduğunu belirten Kemal Dinçer, "Jübile organizasyonun en güzel ve Mirsad’a layık şekilde gerçekleştirilmesi için çalışıyoruz. Ayrıca, Mirsad’ın jübile maçının 2012-2013 sezonunda çok iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe Ülker’in Türkiye’deki ilk maçı olması ve bu rekibin de Avrupa’nın sayılı ekiplerinden CSKA Moskova olması büyük önem taşıyor. Bu sürece katkı veren Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’a, Sayın Semih Özsy’a ve Ülker camiasına teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Mirsad Türkcan: "16 Eylül’de hep beraber olacağız"

Mirsad Türkcan ise, "1993 yılında Efes Pilsen’de başladığım kariyerime Fenerbahçe Ülker’de son veriyorum. Kariyerime bir çok basketbolcunun yaşamak isteyeceği şeyleri yaşayarak son veriyor olmaktan gurur duyuyorum. Fenerbahçe Ülker forması ile kariyerimi sonlandırmaktan dolayı da ayrıca gurur duymaktayım. 20 sene bizi takip ettiniz. İyi ve kötü günlerim oldu. Basketbol sahalarında büyük sevinçler ve büyük üzüntüler yaşadım. Ama geriye dönüp baktığımda aklımda hep güzel anılar olduğunu görüyorum. Basketbolu ve Fenerbahçe’yi ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz. İnşallah 16 Eylül’de hep beraber olacağız. Fenerbahçe seyircisi, bildiği gibi beni uğurlayacak. Sayın Başkan Aziz Yıldırım’a, Semih Özsoy’a, Ülker Ailesine teşekkür ediyorum. Gelirini, Yeni Pazar’da yarım kalmış, hasta ve engelli çocuklar için yapılan hastanenin inşaatında kullanacağımız bu maçta desteklerinizi beklemekteyiz" dedi.

Geliri, Novi Pazar’da yarım kalan zihinsel ve bedensel engelliler hastanesine bağışlanacak olan ve 16 Eylül Pazar Günü Fenerbahçe Uluslar arası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da oynanacak Mirsad Türkcan’ın jübile maçı, Fenerbahçe Ülker-CSKA Moskova karşılaşmasının biletleri, tüm Biletixlerden 10-20 ve 30 TL fiyatlarla satışa sunuldu.[/TD]
Kaynak

Alex'e vefa borcumuzu ödedik sıra Mirsad'da gidebilecek herkesi maça gitmeye davet ediyorum

AmX5Mk8CAAA9Nlk.jpg:large

jfaAX.jpg

Mirsad Türkcan'da bu arma için kaç kere kanını dökmüştür onada vefa borcumuz çoktur unutmayalım

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Soygun mu yapmışız :) Vay be.

buna soygun dersek hakaret sayılır =) vurgun nasıl acaba ? haberi bilmiyorum ama daha öncede demiştim bedelli artırım için öz sermaye olmalı öz kaynak olmalı ama galatasarayın gösterebileceği birşey kalmadı en son stad gelirleri gösterilmişti gerçekten pis işler dönüyor hissedar lar ( suçsuz taraftarlara ) yazık olacak gibi

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yapmışızdır arkadaşlar, gülünecek çok şey var da neyse :) Boşverin biz soygun yapmışız.Gülelim eğlenelim, bizim gibi :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
GALATASARAY'A DİSS ATTINIZ, BAŞINIZA BÜYÜK BELA ALDINIZ! @12numaraorg
[MENTION=61849]Unal[/MENTION]basgan :D