Whisper1907
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
Günaydın 12 numara..
Bu sene bu kadroyla iyi bir oyun olursa neden bir Avrupa ligi şampiyonluğu gelmesin ? Alex'i seven biri olarak,bu sene çok oynamasını istemeyen biriyim.Bence fenerbahçe sow-kuyt çift forvet oynamalı yanyana.Mehmet topal ve meireles libero onun önlerindede sol açık stoch sağ açık krasic diyorum.Defans zaten belli.Yoboyuda koyarsak 6 yabancıyı geçmiyor,bu kadro neden olmasın ?
İşte bu güzel haber.Volkan Demirel müjdeyi verdi
![]()
Galatasaray karşılaşmasında omzundan sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Volkan Demirel, milli takım arasının ardından kaleyi yeniden devralacağını söyledi.Sarı lacivertli kaleci, dün Samandıra Tesisleri'nde takım arkadaşlarıyla idmana katıldı. Kalecilerle bir süre çalıştıktan sonra düz koşu yapmaya başladı. Volkan gazetecilerin yanından geçerken, "Mersin maçında sahadayım, sakatlığım iyileşti" dedi.
Daha sonra fizyoterapist eşliğinde düz koşulara devam eden Volkan, birkaç gün içerisinde daha iyiye gideceğini söyledi.
kaynak
günaydın renktaşlar ve dostlar
Günaydın 12 numara..
günaydın tüm shiftdelete okurları... .
Hayırlı Sabahlar
herkese hayırlı sabahlar
günaydın
günaydınlar herkese.
işler yoğun olduğundan dolayı pek aranızda olamıyorum. fakat her sabah uyandığımda, gündeme bakıyım dediğimde hep şehit haberi görmek çok sinirlerimi bozuyor. bir önerim var renktaşlarıma ve forum üyelerimizin hepsine, forumu ay yıldızlı bayrağımıza boyamayan ne dersiniz?
isteyen arkadaşlar için ben avatarı koyuyorum kullanmak isteyenler için.
![]()
Tüm Fenerbahçe'lilere günaydın. : )
Senin başkanının ve hocanın kafası ve düşünce yapıları değişmedikçe daha çooooook problem yaşarsın @Korpe.
kuyt bir el atsında seneye alalım van persie'yi =)
kuyt bir el atsında seneye alalım van persie'yi =)
seneye mi, hayal kurmayın arkadaşlar...
asgari üç yılı gözden çıkarın.
adam daha yeni transfer olmuş MANU'ya...
belki bir gün... ama,
o şimdi değil...
maalesef!![]()
Ama hayali bile güzel.
Van Persie muslera ile karşı karşıya Van Persie vurdu ve goooolllll.![]()
evet van persie büyük golcü. ve klas bir oyuncu.
o klasta bir oyuncuyu bugünkü fiyatıyla alabilecek duruma da geliriz inşaallah.
iyi akşamlar renkdaşlar ...
yok usta, "insan kırkında neyse sora da odur" demişler.
ya bi zamanlar -yeni nesil hatırlamaz- bir şambaba'mız vardı,
illallah demiştik adamdan.
istediğini indirir, istediğini bindirir, gömlek değiştirir gibi başkan değiştirmeye bayılırdı adam.
çünkü kongrenin, üyelerin tek hakimiydi.
aziz yıldırım onun mirasını bitirdi, o oluşumları falan yok etti..
artık, tam rahatladık derken... a a bi baktık şimdilerde başka bir şambaba o koltuğu boş bırakmamış.
onu yokeden kendisi oturmuş!![]()