Syesilta
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Selamun Aleykum.
Meireles Hayırlı Olsun.
Meireles Hayırlı Olsun.
Selamun Aleykum.
Meireles Hayırlı Olsun.
Kod ekleme engellenmiş.
Direk youtube dan izleyebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=1TJWqfcPkRM&feature=player_embedded
merhaba 12 Numaram..
nerelerdesin yahu sensiz pek tatsız tuzsuz buralar :mrgreen:
7 ay ara ile dun 2. kopegimi kaybettim.. mahfolmus durumdayim.. ise falan gidemiyorum.. kafami dagitmak icin foruma girdim.. hic keyfim yok..
7 ay ara ile dun 2. kopegimi kaybettim.. mahfolmus durumdayim.. ise falan gidemiyorum.. kafami dagitmak icin foruma girdim.. hic keyfim yok..
Üzüldüm ve teselli edebilecek bir cümlem olmaması da üzücü.
Volkan - Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali - Krasiç, M.Topal, Meireles, Stoch - Kuyt, Sow.
Bu kadro tozu dumana katar tabii başlarında bir Zico olsa![]()
@erjan söyleee Alex neredeeee!!!??![]()
bunu yazman bile yeterli.. denilecek birsey yok malesef.. ama icinden gecenleri tahmin edebiliyorum.. cok tesekkur ederim..
bunu yazman bile yeterli.. denilecek birsey yok malesef.. ama icinden gecenleri tahmin edebiliyorum.. cok tesekkur ederim..
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] Çok Üzüldüm.7 ay ara ile dun 2. kopegimi kaybettim.. mahfolmus durumdayim.. ise falan gidemiyorum.. kafami dagitmak icin foruma girdim.. hic keyfim yok..
Ne söyleyeceğimi şaşırdım başın sağolsun.. onlar arkadaştan öte oluyorlarmış ( hiç köpeğim olmadığı için ben bilmiyorum )
@angel75 Çok Üzüldüm.
12 yaşlarımda bir İrlanda seter cinsi bir köpeğim vardı.Bende onu kaybettiğimde bayağı bir zaman kendime gelemedim.
Sonuçta Hayvan dersiniz ama belli bir süre sonra aileden biri gibi oluyor.
Bende şu an tatildeyim Muhabbet Kuşumu komşuma bıraktım.Şimdi aklıma geldi bir arayayım.
@angel75 veteriner vefat ile ilgili bir neden söyledi mi ?
bu arada sanada geçmiş olsun hastane vs aman diyeyim .....
Elbette [MENTION=158637]angel75[/MENTION]sagol renkdasim.. evet gercekten arkadastan ote oluyorlar... dusunsene dunya uzerinde kac varlik kizsanda, dovsende senin yaninda olur ki? sadece kopekler olur... onlara bir kere yemek ver, baslarini oksa seni omur boyu unutmazlar...
bende kendime gelemiyorum iste.. sabah hastahanelik oldum.. 1. kopegimi 3.5 yasindayken, 2. kopegimi daha 7.5 aylikken... cok ama cok aci birsey... ailemizden birileri olmuslardi.. cok ozluyecegim ama yapacak birsey yok... simdi 2 si birbirini bulmus oynuyorlardir.. Muhabbet Kusunuza kavustugunuzda benim yerime bir basini oksayin olur mu?
Hayırlı Akşamlar