SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hayırlı akşamlar herkese..

ben şu transfer taktiğimizi anlamıyorumki, artık bilerek yapıldığını düşünüyorum,

dinamo kiev e elenmiştik o maçtan sonra kezman geldi.
paok a mıydı young boys muydu hangi maç tam bilmiyorum o arada bir şampiyonlar ligi maçıydı ordan elendik niang geldi.
moskovaya elendik meireles geldi

hepsindede sezon başından beri gözüken eksiklerdi. ama nedense hep bu döneme denkmi geldi denkmi getirildi bilmiyorum.

meireles geldi tüm sorunlar bitti artık aykut selçuğu oyundan çıkarmasada selçuk tüm saçmalıkları yapsada artık unuttuk onları meireles geldi nede olsa.

ya bu transferlerle ilgilenen kişilerde sorun var yada gündem değiştirmek için bu zamana denk getiriliyor. artık böyle düşünüyorum.

neyse fazla konuşmayım daha şehit haberlerinin ardından moralim bozuk, yoksa ağzımdam çok kötü sözler çıkacak. iyi geceler şimdiden.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
A141H3FCYAAjSad.jpg

hayırlısı be aykut :D

Reaksiyon puanı
4
ntv sporda beşiktaşlı almeida ile fenerli semihin biraz daha para verip takas yapılacagı söylenıyordu.

Reaksiyon puanı
10,315
ntv sporda beşiktaşlı almeida ile fenerli semihin biraz daha para verip takas yapılacagı söylenıyordu.

semih fenerbahçenin öz evladıdır, paradan öte yüreğiyle fenerbahçelidir o.
böyle bir vefasızlık yaparlarsa ayıp olur cidden.
ne yani zorla mı ya, onu vereceğine selçuku versinler.
gün gelir semih kurtarıcı olur.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Umarım bu Meireles Emre'nin boşluğunu doldurur, orta sahaya iyi oyuncular alındı sıra geldi forvete
Forvet için de birileri gelirmi acaba?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın 12 numara , günaydın shiftdelete.net

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;YlwryeBQLTY]http://www.youtube.com/watch?v=YlwryeBQLTY&feature=related[/video]

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
cms1j.jpg

yeni transferimiz hayırlı olsun (bu haberi daha güzel ekleyen olursa sevinirim ben fazla bilmiyorum bu olaylarıda kusura bakmayın)

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]Topçunun kralı Meireles[/h][h=2]Fenerbahçe'nin yeni transferi Raul Meireles, oyunun her iki yönünde de etkili. Uzaktan şut atabiliyor, asist yapıyor, kaptırdığı topun peşini bırakmıyor. Ayrıca takım içinde de, tam anlamıyla bir 'motivasyon' ustası![/h]
fft104mm1893150.jpg

Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Raul Meireles’in futbol topu ile tanışması 6 yaşına dayanıyor. Portekiz’de o dönem Meireles’in babası, Boavista’da masör olarak çalışıyordu. Meireles de kariyerine 1999’da burada başladı. Kısa sürede yetenekleriyle fark edildi ve 2001’de
A Takım’a yükseldi. Aves’te 2 sezon kiralık oynadı ve döndükten sonra ülkenin en önemli takımı Porto’ya 2004’te transfer oldu. 6 sezon burada kilit isimler arasında yer aldıktan sonra İngiltere’nin yolunu tuttu. 13 milyon Pound ödenerek gittiği Liverpool’da sadece
1 sezon kaldıktan sonra ayrılmak istediğini belirtip, vatandaşı Andre Villas Boas’ın hocalığını yaptığı Chelsea’ye transfer oldu.

Chelsea’nin değişmezi oldu

Essien’in sakatlığınının ardından Maviler’in değişmez isimlerinden olan Meireles, hem savunma hem de hücumdaki etkinliğiyle ön plana çıkıyor. Tekniğinin yanı sıra asist özelliği ve mesafe tanımaksızın uzaktan attığı şutlarla dikkatleri çekiyor. Sert futboluyla tanınan Meireles, hırslı ve savaşcı özelliğinin yanı sıra kaybettiği topun peşini bırakmayan bir isim. Oynadığı kulübün taraftarlarının kısa sürede sevgilisi haline gelen 29 yaşındaki futbolcu, Portekiz’in de vazgeçilmezlerinden... 2006’da milli formayı giymeye başlayan Meireles, ülkesi adına ilk golü Euro 2008 finallerinde 2-0 kazandıkları Türkiye maçında atmıştı.

Menaceri Mendes değil!

Ayrıca bir hatırlatma yapalım; herkesin ilk başta zannettiği gibi Meireles’in menaceri Türkiye’deki Portekizliler’in 1 numaralı adamı Jorge Mendes değil, bir başka Portekizli isim Jose Caldeira.

Ailece moda tutkunular

fft30mm1893148.jpg

Meireles’in, gençlik yıllarından beri beraber olduğu eşi Ivone ile birlikte mutlu bir beraberliği var. Çift sürekli birlikte takılıyor ve modayı birebir takip ediyor. Zaten bu tutkularından dolayı da Portekiz’de moda tasarımı ve kıyafet üzerine bir mağaza bile açtılar. Meireles’in futbol dışındaki yaşantısında giydiklerini de daha çok eşi seçiyor.

’Asla dövmeden vazgeçmem’

fft30mm1893147.jpg

Tecrübeli oyuncu 18 yaşından beri gerçek anlamda dövme hastalığına yakalanmış durumda! Vücudunun hemen hemen her yerinde dövme bulunuyor. “Kaç tane olduğunu hiç saymadım ama bundan asla vazgeçmem” diyen Raul Meireles’in en dikkat çeken dövmeleri, eşi Ivone, kızı Lara’nın resimleriyle sırtının tamamını kaplayan Uzak Doğu stili ejderha figürleri. İngiltere’de Liverpool’da forma giydiği dönemde takım arkadaşları Daniel Agger ve Martin Skrtel’le bu konuda adeta yarışan Meireles, “Dövme şampiyonu olmak istiyorum” demişti. Ayrıca
Meireles’in eşinde de çeşitli dövmeler bulunuyor.

Binbir surat!

fft30mm1893068.jpg

Portekizli futbolcu, her an farklı bir görüntüsüyle karşımıza çıkabilir. Meireles, sık sık değişik saç modelleriyle sahne alabiliyor. Porto’da klasik bir stille yer alırken, Liverpool’un yolunu tuttuktan sonra saçını tamamen kazıtan, sonrasında Chelsea’de Mohikan modeline dönen Meireles’in bu imajı, miniklere de ilham kaynağı oldu! EURO 2012’de uzattığı sakallarıyla ön plana çıkan oyuncu, Chelsea’de ise yanları kısaltıp, saçının sadece üstünü bırakmıştı.

Meireles, Liverpool’da forma giydiği dönemde arasının çok iyi olduğu Hollandalı Dirk Kuyt’la Fenerbahçe’de yeniden buluşma fırsatını da yakalayacak.

Portekizli oyuncu, hem A Milli Takım’da hem de oynadığı kulüplerde taraftarların en çok sevdiği isimler arasında.

Meireles’in Liverpool’dan ayrılıp Chelsea’ye gelmesindeki en büyük sebep, teknik direktör Boas’tı.

Babasının da katkısıyla henüz 6 yaşında futbol topuyla tanışan Raul Meireles, boş vakitlerinde televizyonda futbol maçı asla izlemiyor ve vaktinin çoğunu eşi Ivone ve kızı Lara’ya ayırıyor.

fft30mm1893149.jpg

2006’dan beri milli takım formasını giyen Meireles, ilk golünü ise EURO 2008’de Türkiye’ye atmıştı.

kaynak

selamun aleykum,
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar...
gününüz hayırlı ve bereketli olsun.
bu haberi alıntılamış olsam da, çok fazla umutlu olamadığımı hissediyorum.
oyuncudan, ya da oyunculardan değil, kimden ve neden olduğunu biliyorsunuz zaten.
çünkü artık adamın adını bile yazmak artık bana zor gelmeye başladı.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Arkadaşlar bu adam bizim takımımızda nasıl çıkacak?

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
|SeYYaH| arkadaşım haklısın tabiki tranfer iyi veya kötü demiyorum kuyttan sonra çünki kuyt benim için tamamiyle süpriz performans sergiledi ama fernerbahçe sayfasında en azından transfer haberimiz olsun diyorum haber için saolun ayrıca

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Volkan - Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali - Krasiç, M.Topal, Meireles, Stoch - Kuyt, Sow.
Bu kadro tozu dumana katar tabii başlarında bir Zico olsa :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
.....
ya bu transferlerle ilgilenen kişilerde sorun var yada gündem değiştirmek için bu zamana denk getiriliyor. artık böyle düşünüyorum...

dün akşam kanaltürkte sergen , ve acunun olduğu bir spor programı vardı .Acun transferlerin niye son dakikaya bırakılması ile ilgili bir açıklama yaptı .. Açıklamaya göre bir adamı ilk almak istediğinizde yüksek fiyat çekiyorlar .. daha sonra takımlarda adamları oynama durumları vs değişiyor almak istediğiniz adamın oynadığı takımda kendine yer bulmayacağını kanaat getirdiğinde fiyatı düşüyor.Durum uygun ise alınıyor dedi. Bu futbolcu alım işinim bir satranç oyunu gibi olduğunu belirtti. GS 'nin melo ile anlaşmasında da aynısı olduğunu , son ana kadar beklendiğini ve uygun olduğunda alındığını ifade etti.
Tabi bu acunun görüşleri.. :

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bence olacak... hemde tam istediğimiz gibi olacak o beğenmediğimiz adamda bile gelişmeler var aslında.

evet şampiyonluk falan zor görünüyor amaa bu sezon fenerbahçem oyunuyla konuşulacak....

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum.
Meireles Hayırlı Olsun.
Yarın Aykut bunuda takıma almazsa benim için süpriz olmaz.
İyi bir futbolcu.
Ama Aykut un bunlara karşı bir alerjisi var.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bir tweetden alıntı ;
Meireless : Hiç kırmızı kart görmedim.
Cüneyt Çakır : Sen yenisin galiba ..

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Raul Meireles'in en iyi 5 gölü. :)
[video=youtube;1TJWqfcPkRM]http://www.youtube.com/watch?v=1TJWqfcPkRM&feature=youtu.be[/video]