Eskiden maç saati yaklaşınca heyecanlanırdık.Maçları izlerdim.Şimdi ise maçları izlemek içimden gelmiyor.Bu seneki en büyük transferimiz bu saatten sonra Aykut'un bu takımdan gitmesi olur.
Yazık vallaha şu taraftara yazık.
Futbol oynatamıyorsan gideceksin kardeşim 2 ,2 daha 4.
Artık takımın maçı yaklaştıkça beni sıkıntı basıyor yeminle ya.
Asıl Rezilliği Uefa Avrupa liğinde yaşarız bu kafayla.
Yok bu takımın maçlarını izlemek,benim için ızdırap oldu.
ligtv kasımda bitiyor bizdede böyle giderse yenilemeyide düşünmüyorum.
özellikle marsilya takır takır top oynuyor ötekide alman takımı disiplinli biz bu kafayla dediğiniz gibi zor yani bir yunanları yenersek yeneriz ondada şans lazım =) vaslui deki gibi
-------
Maçtan önce söylemiştim bunun sorumlusu Aykut Kocaman'dır kendi futbolcularını insanlara malzeme yaptıracak ezdirecek kadar dik kafalı ve geri kafalı birisidir
Süper Lig'in 3. haftasında F.Bahçe deplasmanda Sivasspor'la 0-0 berabere kalırken Selçuk Şahin maça damga vurdu.
![]()
![]()
Spartak Moskova maçında oyundan çıkarken taraftarın protestosuna maruz kalan sarı lacivertli futbolcu, Sivasspor maçındaki performansıyla taraftarının tepkisiyle karşılaştı.
Karşılaşmanın son dakikasında kritik bir pas hatası yapan ve takımının belki de son gol fırsatını harcayan Selçuk Şahin, Twitter'da TT listesine girdi.
Fenerbahçeli taraftarlar birbirinden ilginç tweet'lerle Selçuk Şahin'e olan tepkilerini dile getirdiler...
İşte o tweet'ler;
@onderseren: Selçuk Şahin oğlum olsa cami avlusuna bırakırdım.
@onurergen: Aykut Kocaman biz 1500 Lira Kombine + 1500 Lira digiturk = Selçuk Şahin izlemek için mi veriyoruz ?
@HasannOnur: Selçuk Şahin'in yerinde olsam kendimi bilgisayar oyununda bile kadroya almam.
@MSAksal: Halimize şükretmeliyiz, Selçuk Şahin'in sağ ayağı olarak da doğabilirdik.
@_CanancA: Ronaldo mu, Selçuk Şahin mi ? deseler hiç düşünmeden Selçuk Şahin derim. Çünkü düşünsem Selçuk Şahin demem.
@AliGren1907: Kafası karışık bi Alex, aklı başında bi Selçuk Şahin'den kat kat faydalı olur.
@kutanayece: Artık çıkıp birinin, Aykut Kocaman'a ; O Nuri Şahin değil, Selçuk Şahin demesi lazım.
@HsnMarmara: Bence Selçuk Şahin, Aykut Kocaman'ın oğlu
@haluk__sert: Selçuk Şahin kesin jübile yapmalı Net..Başka sözüm yok..
@GkhnKsn1907: Aykut kocaman ıssız bi adaya düşse yanına alacağı tek şey selçuk şahin olur.
@CCerioglu: Son dakika: İsviçreli bilim adamları biraz önce buldukları yeni kanser hücrelerine Selçuk Şahin ismini verdi.
@yatirimrehberim: 9 senedir Selcuk Sahin'e katlaniyoruz!! Bize de yazik ya!!
@smtgulec: Son dakikalarda Selçuk Şahin'in dışarı attığı top yüzünden hala gülüyorum
@Oguzhaaann: Aşk, Aykut Kocaman için 11 harftir; Selçuk Şahin...
@chelishki13: Selçuk Şahin gibi oğlum olacağına, Paris Hilton gibi kızım olsun daha iyi!
@SelimErtmz: Bir kız seni; Aykut Kocaman'ın Selçuk Şahin'i sevdiği kadar seviyorsa, bir saniye düşünmeden evlen onunla
Kaynak
arkadaşlar aceba biz yanlış kelleyi mi istiyoruz,
aslında Aykut'un takımda kalmasının tek sebebi Aziz Yıldırım, ve Aziz Yıldırımın şimdiye kadar yaptığı hataları iyi biliyoruz, Zico yu göndermesi, yanlış teknik adamlar ve dünya çapında yıldız olacak diye yanlış transferlerin hepsinin sorumlusu Aziz Yıldırım.
bence kelle olarak en büyük kelleyi istemeliyiz, Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi ekonomik olarak çok iyi yönetti ama sprotif anlamda şimdiye kadar zararları daha fazla oldu.
yanlış teknik direktör seçimiyle belirli bir istikrar yakalanamadı ve kesik kesik gelen şampiyonluklar avrupadaki başırıyı engelledi, bence bunun sebebi Aziz Yıldırım.
ben artık en büyük kelleyi istiyorum, zaten o giderse diğer zararlı kelleler kendiliğinden kesilir.
benim düşüncelerim budur.
peki gelecek vaad eden oyuncu kimi alabilir ki sizce (mehmet ekici derdim ama o da orda oynar mı bilemem)bence meireles iyi transfer değil.yaşı 29 . gelecek vaad eymiyor.aykut iyice saçmalamaya başladı.hala selçuk şahin kazmasını oynatıyor.krasic in yerine defansa adam alınmalıydı.
Hadi hayırlı olsun raul meireles sizce iyi bir transfer mi?
bence meireles iyi transfer değil.yaşı 29 . gelecek vaad eymiyor.aykut iyice saçmalamaya başladı.hala selçuk şahin kazmasını oynatıyor.krasic in yerine defansa adam alınmalıydı.
gerçekten bunu düşünmemiştimMeireles çok iyi transfer ama yine de bir Selçuk Şahin değil :mrgreen:
Bu saatte yapılan bir transferde kimse gelecek derdinde değil. Orta saha açığını kapatmak zorundaydık ve alınabilecek en iyi adamlardan bir tanesi alındı. Chelsea de ve Portekiz milli takımında sürekli oynayan bir oyuncuyu almak kolay da değil.
gerçekten bunu düşünmemiştimaslında selçuk 'a kızmamak lazım adam kötüde oynasa iyide oynasa bunu teknik adamın görmesi gerekmez mi sizce
adam belki hatasını görmüyor ben selçuk'u savunmuyorum ama yazık bize lig başlamadan gittim lisanslı eşofman takımı aldım iyi bir transfer yapalım diye spartak moskova maçını alsak gitcem 2 tanede forma alacaktım deli oldum maçta adamlar paranın hakkını vermiyorlar kötüde oynasalar çaba lazım iyi oyna kaybet onada razıyımİnsan istenmediği yerde durmamayı da bilmeli azcık. Yüzsüzlükte bir yere kadar![]()