SDN Fenerbahçe Kulübü

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
=) kısa kısa yazarsan modlar sana yazılacak @Korpe haberin olsun =)

süpriz selçuğun oynaması

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ne çift forveti ya takımda sol kanat yok, sow yada kuyt sol kanat oynayacak. hangisi oynarsa artık.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
nese renktaşlar kendinize iyi bakın maçtan sonra görüşürüz evde kimse yok maç izliyecez diye kaldık yiyecek birşeyler hazırlamam lazım maç açken çekilmez =)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=70290]Genero[/MENTION] kanka telfondan gırıyom napayım [MENTION=10880]masterbaba[/MENTION] .)

afıyet olsun

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
afıyet olsun
[MENTION=70290]Genero[/MENTION] kanka telfondan gırıyom napayım [MENTION=10880]masterbaba[/MENTION] .)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kaleci Mert'in attığı topların hepsi taca gitti, kaleciğini iyi geliştirmiş birazda topu oyuna sokma konusunda kendini eğitmeli.

offf offf ne sıkıcı bir gün, atak yok ruh yok, bu iş böyle olmaz.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hadi dökülelim buraya tekrar. Alex i çıkardığı an biz ileriye çıkamıyoruz bilmem fark ediyor musunuz

ayrıca bir ayrıntı vardı hatta tekrar gösterdiler aykut alex alex diye bağırıp alkışlıyordu alex yüzüne bile bakmadı.
selçuk denen mala bir maç gene dayandı.
bu canerde ne var? ikinci özer vakası mı ? mehmet topuz sahanın en iyilerinden onu sokuyor bir iş yaptığıda yok bütün topları kaybetti.
kuyt'tı nerde oynattığı belli değil kuyttan yararlanamıyoruz bile elimizde böyle oyuncu varken .. bugün bizde sol açıkta yoktu sanıyorumki oraya topal gidiyordu çünkü

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
yav herkes çıktı selçuk hala çıkmadı arkadaş. bu neyin mantığıdır anlamadım.

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yapacak yorum bulamıyorum bune rezillik

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bir pazar akşamını daha rezil ettin aykut, Teşekkürler.. !!

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya biz Fenerbahçe'yiz takımımızdaki birkaç oyuncu hariç tartışmasız bir kadromuz var ama ne hikmetse bu takım adam gibi oynamıyor sorun kimde ? bende mi anlamadım ki rakibine 2-3 gol atıp ezecek bir fenerbahçe varken bu fenerbahçe rezil bir futbol oynuyor takım oturmadı moturmadı yalan ne oturmadı zaten senin elindeki kadro kaç senelik sen oynatamıyorsun fenerbahçe taraftarı karşısına çıkacak yüzün bile olmamalı ama aziz başkanı aldın arkana onun korumasında nereye kadar gideceksin acaba

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
herkes niye susmuş,
ama doğru ya Aykut'u sevgiyle anıyorsunuz değil mi !

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
açıklamaya bak ‎"Mental ve Fizik Olarak Yorgunduk"

hep bir bahane hep bir bahane, şu takımlara daha gol atamıyosa hiç çıkma maça zaten aykut hoca.

Aykut Kocaman " Yarın çok büyük bir aksilik olmazsa transferi açıklayacağız " böyle bişey demiş heralde bide twitter da yazıyordu, artık kimi alıyosan al şu takımı adam akıllı oynat yeterki

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bence bir kulübü yönetecek kişiler emekli olan, bu işi hayır işi gibi gören insanlar yerine bu işin eğitimini üniversitede almış, işi profesyonel anlamda bir kurumu yönetmek,geliştirmek olan kişiler tarafından yönetilmeli. Ülkemizdeki futbol adına değişmesi gereken ilk şey bu sistemdir. imrenerek izlediğimiz avrupa klüplerine bir bakalım bu işi nasıl yürütüyorlar diye. yıllardır söylerim altyapı önemlidir diye. neden bizim kulüpten arda gibi, emre gibi, necip gibi,vs... gibi oyuncular yetişmiyor ? hala selçuk şahin'den birşeyler yapmasını bekliyoruz. adamın yapabildikleri bunlar. bunları biz televizyon başından görüyoruz, görmesi gerekenler burunlarının ucundaki bu durumu görmüyorlar. bu ve benzeri sorunlara bir an önce el atmazsak bu kulüp bundan fazla büyüyemez, hep kendini tekrar eder, tek rakibi de gs,bjk.vs... olur. Ne olur elinizi başınızın arasına alın ve iyice kendinizi sorguya çekin. bu işler daha bilimsel şartlarda, daha profesyoneller tarafından yapılıyor. aykut kocaman'a gelince biz ondan mourinho olmasını beklemiyoruz. olması da neredeyse imkansız gibi birşey. kapasiteniz belli hocam. "...zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez." bu takım için bir efsanesiniz ne olur buna olan inancımız yıkılmadan yapmanız gerekeni yapın. bizler hep gelip geçeriz bu hayattan, bizlerden kalan yaptıklarımızdır. yarınlara gerçekten ama gerçekten bir dünya devi spor kulübü bırakmak istiyorsak, ciddi anlamda bazı şeylerin farkına varmalı, harekete geçmeli ve çok çalışmalıyız.
sayılarımla...

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
@Fantoma burada demekk istedim yorum için

Anladım senin bana gıcığın var. [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]. :)
Ben burada aklımdakileri bir yazsam iki dakika sürmez doğru posta uçuşa geçerim.
Ama can hatırın için iki satır yazayım.
Sivasspor maçının ilk 18 dakikasında aldığı 3 topu rakibe pas olarak hediye eden Selçuk Şahin denilen hıyarın bu takımda ne aradığını anlayabildin mi?
Aslında Alex'in karşı karşıya kaldığı pozisyonda gölü atmaması da bence Aykut Efendiye gönderme.
"Seni geçmeyeceğim en fazla gol atan futbolcu sıralamasında." demek istedi.
Gördün mü nelerle uğraşıyoruz.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Yolda olduğum için maçı izleyemedim maalesef. Çok mu kötüydük yine

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Yolda olduğum için maçı izleyemedim maalesef. Çok mu kötüydük yine

gene pozisyonları bulduk ama saolsun aykut hoca alexi çıkardı gol atacağız diye çıkarıyor heralde ondan sonra sivas bolca buldu pozisyon. selçuk herzamanki gibiydi anlatmaya gerek yok heralde. hatta artık selçuğu sivaslılar o kadar benimsediki "selçuk" diye bağırdılar. kendi oyuncuları gibiydi saolsun.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Maçı izleyemedim ama yorumlara bakılırsa Aykut ve Selçuk yüzünden berabere kalmışız. :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu seneki en büyük transferimiz bu saatten sonra Aykut'un bu takımdan gitmesi olur.
Yazık vallaha şu taraftara yazık.
Futbol oynatamıyorsan gideceksin kardeşim 2 ,2 daha 4.
Artık takımın maçı yaklaştıkça beni sıkıntı basıyor yeminle ya.