benımde ıcimden 3 - 1 geciyo hayırlısı dıyelım aykut 1 suprız yapmazsa
hocam macta yapar o merak etme
Aykut'dan kadro konusunda süpriz bekliyorum ama olumsuz yönde![]()
geçen yıllarda bir kaç milyon euro'dan kaçarak zico'yu göndermişlerdi şimdi videoton'un başına getirilmiş ah başkan ah en iyi dönemimizi yaşatan zico'yu geri getirseydin iyidi
bi fotoğraf çekseydiniz elinizde kanıt olurdu, nerden bilelim ordaki adamın mosmor olduğunu. :mrgreen:FLAŞ FLAŞ HABER! @cobra11'e özeldir
Evet GALATASARAY formasıyla Fenerium'a gittim kuzenimle beraber bizle ilgilenen kişi bana direkt şöyle dedi noldu Fenerbahçeliliğe terfi mi edeceksin dedi ve kıs kıs güldü tabi ben durur muyum yapıştırdım cevabı Tabi ki hayır kuzenime alacağız dedim adam mosmor oldu suratının ifadesini görmeliydinizNeyse formayı aldık ve çıktık bundan sonra sürekli o adama görünmek için GALATASARAY formasıyla oranın önünden geçeceğim:mrgreen:
bi fotoğraf çekseydiniz elinizde kanıt olurdu, nerden bilelim ordaki adamın mosmor olduğunu. :mrgreen:
yok yok bu espiriden sonra bırak Fenerbahçeyi Galatasaray forması bile giymeTamam yarın adama mosmor ol derim fotoğrafını çeker koyarım![]()
yok yok bu espiriden sonra bırak Fenerbahçeyi Galatasaray forması bile giyme![]()
hayırlı olsun kuzeninin forması @real madridlidarısıda sana :dil: