SDN Fenerbahçe Kulübü

Katılım
11 Haziran 2011
Mesajlar
814
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Yaş
39
aslında forumda bir sayfa açabiliriz. İstanbula beraber maçlara falan gideriz. anadoludan maç için gelecek arkadsları agırlarız.bna gore guzel fikir. adını SHİFT DELETE FENERBAHÇE nasıl kafiyeli odu.:)
 

oxelara

Asistan
Katılım
15 Nisan 2012
Mesajlar
322
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ben gelirim ama aidat ödemem:D:D:D:D

sen gelirsen ilk ben çekerim kulaklarını :D

aslında forumda bir sayfa açabiliriz. İstanbula beraber maçlara falan gideriz. anadoludan maç için gelecek arkadsları agırlarız.bna gore guzel fikir. adını SHİFT DELETE FENERBAHÇE nasıl kafiyeli odu.:)

olabilr :) gidenlerde var zaten

valla kız başıma ben organize edemem siz buyrun : )
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,159
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[MENTION=263242]oxelara[/MENTION] kombinem yokki benim :S ahaha ! valla bir ara toplanakta gidek !
 

oxelara

Asistan
Katılım
15 Nisan 2012
Mesajlar
322
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
aslında forumda bir sayfa açabiliriz. İstanbula beraber maçlara falan gideriz. anadoludan maç için gelecek arkadsları agırlarız.bna gore guzel fikir. adını SHİFT DELETE FENERBAHÇE nasıl kafiyeli odu.:)

olabilr :) gidenlerde var zaten

sen gelirsen ilk ben çekerim kulaklarını :D

nie ya alla alla sevdiğimiz insanlar için geliyoruz:D:D

ayıptır taşlarlar adamı :p
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,159
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
FENERBAHÇE: “BAFETİMBİ GOMİS VE WESLEY SNEİJDER İLE İLGİLİ TRANSFER ÇALIŞMAMIZ YOKTUR”
Basında bir süredir adı Fenerbahçe ile anılan Gomis ve Sneijder transfer haberleri üzerine Fenerbahçe Futbol A.Ş’den, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a gönderdiği bildiride şu açıklamayı yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
Bazı yazılı ve görsel medyada yer alan haberler üzerine;

"SPK Seri VIII No54 Sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar Tebliği, Haber ve Söylentilerin Doğrulanması başlıklı Madde 18 gereğince;
Bafetimbi Gomis ve Wesley Sneider ile ilgili transfer çalışmamız olmadığını yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." şeklinde KAP'a açıklama yaptı.

Kaynak
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
cuma gününe kadar bekliyorum. belki bi kampanya olur fiyat biraz daha düşer :) olmazsada cuma günü digitürkplay i alıyorum inşallah :) indirim beklerken zam yapmazlar inş :D

bide diğer klubteki arkadaşlara danışıyım gerçi almadan ordan kullanan varsa onlardanda bi fikir alıyım :)
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,159
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] sen al kardeşim ben seni yakından takip edeyim:)
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,159
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
İstanbul da okundu bitti, ben namazımı kılayım yatayım iyi aksamlar hayırlı günler
 

|BeyabaN|

Profesör
Katılım
18 Mayıs 2008
Mesajlar
3,249
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Allah kabul etsin [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] sanada hayırlı günler.
 

angel75

Dekan
Katılım
13 Temmuz 2011
Mesajlar
5,271
Reaksiyon puanı
18
Puanları
218
günaydın 12 Numaram...
[MENTION=70615]erjan[/MENTION]: bir delikanlı çıksa da "yaaa arkadaşlar bunu ancak rüyamızda görürüz" dese değil mi? ama nerdeeee o delikanlı??? :):)
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,159
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[MENTION=23389]mila12[/MENTION] [MENTION=30440]zatura[/MENTION] [MENTION=70615]erjan[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION] hoşgeldiniz hayırlı işler

http://tr.eurosport.com/ali-murat-hamarat-gunun-tarihi_blog216/yarim-kupalar_post2160066/blogpostfull.shtml
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,159
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
İzmir’de cumartesi günü oynanacak Elazığspor-F.Bahçe maçının bilet fiyatlarının önce 250, sonra 200 TL olarak açıklanmasına köpüren F.Bahçe Başkanı, federasyonla konuşup, “Taraftarı ezdirmem” dedi. En pahalı bilet 105 TL oldu.

GÜNLERDİR gündeme oturan Elazığspor-Fenerbahçe karşılaşmasının bilet fiyatlarıyla ilgili kriz, iftar yemeğinde tatlıya bağlandı… Aziz Yıldırım’ın, Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nde Metin Doğan’ın davetlisi olarak katıldığı iftarda sadece Hürriyet vardı. Yemekte bilet kriziyle ilgili şu ilginç olaylar yaşandı.
Yemekte yaptığı esprilerle etrafa neşe saçan Yıldırım’ın bu neşesini yanına gelen 4 taraftarın biletlerle ilgili sitemi bozdu:
- Başkanım bilet fiyatları 250’den 200 Lira’ya inmiş ama yine çok pahalı… Hep Fenerbahçe’ye karşı oluyor bu… Yine de biz cuma günü otobüs kaldıracağız İzmir’e
- O bilet fiyatları inmeden İzmir’e gitmeyin…
- Başkanım takımı nasıl yalnız bırakalım?
- Böyle bir şeyi kabul edemem. Fenerbahçe taraftarına bunu yapmalarına izin vermeyeceğim…

‘Bu neden hep bize yapılıyor?’

Yıldırım, bu diyalog sonrası hemen karşısında oturan genel sekreter Talat Yılmaz’a döndü ve şöyle dedi:
- Talat Bey, federasyondan birini arayın ve bizim bu uygulamayı kabul etmeyeceğimizi söyleyin…
Yılmaz hemen üst düzey bir TFF yetkilisini aradı ve böyle bir uygulamayı kabul edemeyeceklerini iletti, ardından da, “Başkanım da size selam vermek istiyor” diyerek telefonu Yıldırım’a uzattı…
Telefonu alan Yıldırım sakin bir uslupla karşısındaki TFF yetkilisi ile görüşmeye başladı:
- Fenerbahçe’ye gelince kurallar uygulanmıyor. TFF’nin yönetmeliklerini uygulayın. Aynı tribüne iki farklı fiyat olmaz…
- Fenerbahçe taraftarı ile hiç kimse bu şekilde oynayamaz…
- 80 TL’ye bilet mi olur? Biletler 20-40 TL’ye insin… Yoksa tüm taraftara çağrı yapıp maça gitmemelerini isteyeceğim.
- Neden hep Fenerbahçe’ye karşı oluyor bu? Diğer büyük kulüplere aynı uygulamalar yapılmıyor.

‘İzmirliler için devre arasında maç oynarız’

Telefonu kapatan Yıldırım hemen karşısında oturan Yasemin Merçil, Talat Yılmaz ve Yalçın Haker’e dönerek talimatı verdi:
- Kulüp avukatlarına söyleyin, bir açıklama hazırlasınlar. Bu fiyatlarla taraftar maça gitmeyecek.
- İzmir seyircisi için de devre arasında İzmir’de maç ayarlarız. Gidip oynarız. Takımı öyle görürler…
- Herkes şunu bilsin. Fenerbahçe üzerinden hiç kimseye para kazandırmayacağım.
Yıldırım’ın çıkışı çok geçmeden sonuç verdi. Elazığspor-Fenerbahçe maçının maraton ve kale arkası bilet fiyatlarının 30-60 TL’ye indirildiği belirtildi. 255 TL’ye satılan kapalı tribün biletleri ise 105 TL’ye indirildi.


Kaynak
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,159
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0

[h=1] Sneijder ile her konuda anlaştık [/h]
[h=2] Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın "Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak, Sneijder'i alacağız." dediği iddia edildi. [/h]

aza_5.jpg



Akşam Gazetesi'nde Adil Demirçubuk imzalı habere göre; Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım "Eğer Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak Inter'in Hollandalı yıldızı Sneijder Fener'e gelecek" dedi.
Kadromuz ve transferlerimiz Süper Lig için yeterli. Ancak Şampiyonlar Ligi için yetmez. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara eğer kalırsak Sneijder ile her konuda anlaştık, getireceğiz'
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile camianın önde gelen isimlerinden, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Vaslui maçından bir gün önce, yani 7 Ağustos'ta sessiz sedasız Nusr-Et'te bir araya geldi.
Şahenk'in yiyecek-içecek sektöründeki yatırımlarından biri olan 'Nusr-Et' restorandaki yemeğe aralarında Başkanvekili Abdullah Kiğılı, yönetici Ömer Temelli ile eski asbaşkan Ali Koç ve ünlü sunucu Acun Ilıcalı'nın da bulunduğu yaklaşık 25-30 seçkin davetli katıldı. 'Nusr-Et'in üst katı tamamen kapatıldı.
[h=4]İÇERiK SIR GiBi SAKLANIYORDU[/h] Ferit Şahenk'in Başkan Aziz Yıldırım onuruna verdiği yemekten basına bugüne kadar restoran çıkışında çekilmiş birkaç kare fotoğraf dışında hiçbir şey yansımadı. F.Bahçe dışındaki camiaların bile merak ettiği zirvede ne konuşulduğunu bugüne kadar yemeğe katılanlar dışında hiç kimse bilmiyordu. Akşam herkesin merak ettiği Aziz Yıldırım ile Ferit Şahenk'in Nusr-Et zirvesinde yaşanan çok önemli bir detaya ulaştı.
[h=4]WES'iN LAKABI KESKiN NiŞANCI[/h] Aziz Yıldırım, camianın önemli isimleri Ferit Şahenk, Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Ömer Temelli ile Acun Ilıcalı'nın yer aldığı masada F.Bahçe'nin kadro analizini yaptı. F.Bahçe Başkanı önce 'Kadromuz ve transferlerimiz bu lig için yeterli. Ama Şampiyonlar Ligi için yetmez' tespitinde bulundu. Yıldırım ardından bütün F.Bahçeli taraftarları heyacanlandıran 'Sniper' lakaplı Wesley Sneijder'ın transferini açıkladı.
[h=4]ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILIRSA ALINACAK[/h] Başkan Aziz Yıldırım, 'Eğer ki Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak Sneijder ile her konuda anlaştık getireceğiz' dedi. Yani Spartak Moskova ile oynayacağı Play-Off maçlarını geçip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsa F.Bahçe, dünyanın en önemli yıldızlarından birini kadrosuna katacak. İtalyan devi Inter'in Real Madrid'den 15 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Sneijder'in bugünkü piyasa değeri 28 milyon euro.
Ancak Chelsea'nin geçen sezon 23 milyon euro verip alamadığı Krasiç'in bonservisini Juventus'tan 7 milyona alan F.Bahçe'nin Sneijder'i de uygun bir fiyata Sarı-Lacivertli renklere katması bekleniyor.
[h=4]SNEIJDER'DEN TEBRİK[/h] Inter'de forma giyen yıldız orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, vatandaşı Kuyt ve F.Bahçe'yi yakından takip ediyor. Hollandalı yıldız, F.Bahçe'nin Vaslui'yi 4-1 yendiği maçtan sonra mikro blog sitesi twitterdan 'Yeni takımı F.Bahçe'de iki gol atan arkadaşım Dirk Kuyt'ı tebrik ediyorum' mesajı yayınlamıştı. Bu mesaj da Sneijder'ın F.Bahçe'ye transferi konusunda ne kadar istekli olduğu konusunda önemli bir ipucu kabul ediliyor.
[h=4]ŞAHENK: YILDIRIM BAŞKANKEN KONUŞMAM[/h] Ferit Şahenk 'Bazı şeyler konuşuluyor olabilir ama Yıldırım başkanken bunları bile konuşmam' dedi
Nusr-Et zirvesine evsahipliği yapan Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, o yemekle ilgili konuştu. Ferit Şahenk, herkesin merak ettiği başkanlık meselesine de açıklık getirdi. İşte Şahenk'in AKŞAM'ın sorularına verdiği yanıtlar:
[h=4]2. LİG TAKIMINDA BAŞKANLIK BİLE ÇOK ZOR[/h] Yemekte Aziz Bey'le F.Bahçe'ye başkan olmanız konusuyla ilgili herhangi sohbet oldu mu?
- Yok, bunlar konuşulmadı. Başkan'la çok güzel bir yemek yedik. Zaten işadamlığı ayrı, kulüp başkanlığı ayrı. Başkanlık işi çok zor. İkinci Lig'de başkan olsanız bile zor. İşadamı parayı bastırır, riske girip istediğini alır. Ama kulüp başkanının vereceği bir karar milyonları ilgilendiriyor.
Peki size 'Başkan olun' diye telkinlerde bulunuldu, sizin de 'Aziz Bey varken başkan olmam' dediğiniz konuşuldu. Bu konuyu da mı konuşmadınız?

- Bazı şeyler konuşuluyor olabilir ama Aziz Yıldırım başkanken bunları bile konuşmam.


Kaynak
 
Üst