SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Banada bu işte bi terslik var gibi geldi :mrgreen:
İnternet hızlı ve kablolu ise al derim gerçi az değil 220 tl ya falan geliyo heralde..

banada bi terslik var gibi geldide anlayamadım bende :D

internet hızım iyi 16mbit net kullanıyorum ama kablosuz. kabloyla bağlarım maç sırasında sorun olmaz oda :)

ayda 2 kere maç izlemeye gitsek nerdeyse 20 lira harcarım diye düşündüm.onun yerine evde rahatça tüm maçları izlemek var. genede tam bilemedim kararsız kaldım. sezonluk toplam fiyata bakınca biraz pahalı gibi geliyor orası doğru :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hayırlı Sabahlar

Günaydın dostlar :)

Günaydın renkdaşlar , günaydın rakip takım taraftarları , günaydın shiftdelete.net..

günaydınlar herkese..

günaydın 12 Numaram... sabahları açtığımda bildirimlerimi görüp cevap veriyorum... bu böyle olmayacak.. ilk FB klübüme mesaj atmalıyım :):)

günaydın iyi günler herkese selam olsun

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
banada bi terslik var gibi geldide anlayamadım bende :D

internet hızım iyi 16mbit net kullanıyorum ama kablosuz. kabloyla bağlarım maç sırasında sorun olmaz oda :)

ayda 2 kere maç izlemeye gitsek nerdeyse 20 lira harcarım diye düşündüm.onun yerine evde rahatça tüm maçları izlemek var. genede tam bilemedim kararsız kaldım. sezonluk toplam fiyata bakınca biraz pahalı gibi geliyor orası doğru :)

höh 16mbit iyiymiş daha bizim buralardan fiber falan geçmiyor :mrgreen:
evet dışarda izliyoruz falan yine ayda 20 tl dan fazla gidiyo aslında evde maç izlemenin keyfide bi başka bana verilir gibi geldi :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
derken gözüme ilişenler...

fft1mm1865708.jpg

Sarı-Lacivertliler’in transfer borsasına dün Lyon’dan gelen bir haber bomba gibi düştü. Ülkesinde bir radyo programına katılan Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, Fener’in uzun süredir istediği Gomis için çok net konuştu. “Biz aslında Kazan’ın teklifini kabul ettik ama Gomis anlaşamadı” ifadesini kullanan Aulas, “Fenerbahçe’den gelen teklifi değerlendirmeye karar verdik. Görüşmelerimiz iyi bir şekilde sürüyor. Karar Gomis’in” dedi. Kanarya’nın bu transfer için 11 milyon Euro’yu gözden çıkardığı da Fransızlar tarafından ileri sürüldü. Fenerbahçe’nin Gomis’i bitirmesi durumunda Sow ile yollarını ayırması bekleniyor.

Kaynak

[h=1]Spartak Moskova'da atmosfer endişesi[/h]
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibi Spartak Moskova'nın Teknik Direktörü Unai Emery, İstanbul'da kendilerini gergin bir atmosferin beklediğini belirtti.

fft1mm1866039.jpg

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibi Spartak Moskova’nın Teknik Direktörü Unai Emery, İstanbul’da kendilerini gergin bir atmosferin beklediğini belirterek, “Önce bu atmosferi yenmeliyiz” dedi. Kendisine ait internet sitesine açıklamalarda bulunan İspanyol hoca, “Türk taraftarlar, takımlarını genelde agresif bir şekilde destekliyor. Türkiye’deki maçlar, konuk takımlar için her zaman, oluşan atmosfer nedeniyle zor geçer. Ben, bunu Bursa’da yaşadığım için iyi biliyorum. Fenerbahçe Stadı’ndaki rövanş maçında da böyle bir atmosfer olacak” sözlerini sarfetti. Fenerbahçe’nin kadrosunda daha önce CSKA Moskova forması giyen Krasiç ve Liverpool’da oynayan Kuyt’ın bulunduğunu hatırlatan Emery, “Ayrıca iki Brezilyalı oyuncusu var. Yine benim çok yakından tanıdığım ve Valencia’da iki yıl birlikte çalıştığım Mehmet Topal bulunuyor” diye konuştu.

Kaynak

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
höh 16mbit iyiymiş daha bizim buralardan fiber falan geçmiyor :mrgreen:
evet dışarda izliyoruz falan yine ayda 20 tl dan fazla gidiyo aslında evde maç izlemenin keyfide bi başka bana verilir gibi geldi :)

yok ya bildiğin ttnet adsl altyapısı fiber değil. zaten 16mbit in tamamınıda alamıyorum daha 13 felan anca alıyorum. ttnet saolsun :)

banada alınır gibi geliyor. elazığ maçından önce bir karar vermeliyim artık :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Spartak Moskova'da atmosfer endişesi

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibi Spartak Moskova'nın Teknik Direktörü Unai Emery, İstanbul'da kendilerini gergin bir atmosferin beklediğini belirtti.

fft1mm1866039.jpg

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibi Spartak Moskova’nın Teknik Direktörü Unai Emery, İstanbul’da kendilerini gergin bir atmosferin beklediğini belirterek, “Önce bu atmosferi yenmeliyiz” dedi. Kendisine ait internet sitesine açıklamalarda bulunan İspanyol hoca, “Türk taraftarlar, takımlarını genelde agresif bir şekilde destekliyor. Türkiye’deki maçlar, konuk takımlar için her zaman, oluşan atmosfer nedeniyle zor geçer. Ben, bunu Bursa’da yaşadığım için iyi biliyorum. Fenerbahçe Stadı’ndaki rövanş maçında da böyle bir atmosfer olacak” sözlerini sarfetti. Fenerbahçe’nin kadrosunda daha önce CSKA Moskova forması giyen Krasiç ve Liverpool’da oynayan Kuyt’ın bulunduğunu hatırlatan Emery, “Ayrıca iki Brezilyalı oyuncusu var. Yine benim çok yakından tanıdığım ve Valencia’da iki yıl birlikte çalıştığım Mehmet Topal bulunuyor” diye konuştu.

Kaynak

adamcağız atmosferden korkmakta haklı... ben, kardeşim ve [MENTION=263242]oxelara[/MENTION] tribünde :):):)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aslında mobil uygulamada olması güzel , evde olmasan da çubukla ve/ veya 3g ile istediğin yerde seyredebilirsin. Geçen sene FB-GS son maçını mecburen arkadaşın IPAD 'ınde araba seyir halinde seyrettik ve çok netti , bir kez kesilme oldu saniyelik gitti geldi..
Tabi LCD 'de seyretmenin keyfi başka ..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bu arada digitürkweb tv falan almayın, az once bir konuda gordüm netten izleme olayi falan ben 2 sezon aldım memnun kalmadım.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
aslında mobil uygulamada olması güzel , evde olmasan da çubukla ve/ veya 3g ile istediğin yerde seyredebilirsin. Geçen sene FB-GS son maçını mecburen arkadaşın IPAD 'ınde araba seyir halinde seyrettik ve çok netti , bir kez kesilme oldu saniyelik gitti geldi..
Tabi LCD 'de seyretmenin keyfi başka ..

o saniyelik kesintide gol olur :):)

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biletler satışa çıkmış gençler gidiyomuyuz izmir'e :laugh:

seneye sdn fenerbahçeliler derneği kurucam hepinizi zorla üye yapıcam kombine maça gelmeyene tokmak fırlatıcam :cool::mrgreen:

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bu arada digitürkweb tv falan almayın, az once bir konuda gordüm netten izleme olayi falan ben 2 sezon aldım memnun kalmadım.

digitürk bu ortamı geliştirdi diyolar. geçen sene izleyenlerden çoğundan olumlu yorum almıştım. sen kullandınmı geçen sene?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
evet bazen iyi ama cogunlukta :) yaramaz kasması kopması telfon desteği vs vs ..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
evet bazen iyi ama cogunlukta :) yaramaz kasması kopması telfon desteği vs vs ..

geçen sene süper final maçlarını alan arkadaşlar vardı digitürkplay den bu forumda, onlar baya memnunlardı. derbilerde bile böyle memnunlarsa normal maçlarda sorun çıkmaz sanırım. senin internet hızın kaçtı?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bilemiyorum şuan uydunet e gectim adsl de iken oyle idi aklımdan gecmiyor değil onceden laptop dan acip hdmi ile tv ye aktarip iizliyordum ve süper oluyordu.Son zamanlarda baya dandıkleşmiş idi sen alıcakmısın ? ben düşünüyorum hem evde çocuk var nasıl olacak bilmiyorum, lınk ana sayfaya yonleniyor :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
link

almaya niyetliyim. ilk hafta maçları başlamadan bi karar verecem inşallah. :)

normal tv ye süperlig paketi alsam 50 lira aylık. oda çok arkadaş ya. hemde 12 ay tahaattüt istiyor. 600 lira kesin verecen yani. ayrıca aktivasyon ücreti vs. bide ona gider 50-60 lira. pahalı gelir bana. en uygunu bu gibi duruyor. bakalım bi 1-2 güne karar verip alırım inşallah :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ben evdeki digitürk ü iptal ettirdikten sonra almıştım onu iyiki de ettirmişim :) tahattüt 24 ay yapiyorlardi en son simdi ne bilmiyorum aktivasyon canak falan ücreti almıyorlar zaten odemeye basladıktan sora canak ta cihaz da senin oluyor iade işleminde karti iade ediyorsun edene kadar anan aglıyor o ayri tabi birsürü de olanak paket bedelsiz zama zingo dan bahsediyorlar adamlar nerden nasıl para alacaklarıni biliyorlar şuan bende kararsizim :)

birde taksit yapiyorlardi en son o ne durumda :)

219,00 tl olmus 190 dan :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ben evdeki digitürk ü iptal ettirdikten sonra almıştım onu iyiki de ettirmişim :) tahattüt 24 ay yapiyorlardi en son simdi ne bilmiyorum aktivasyon canak falan ücreti almıyorlar zaten odemeye basladıktan sora canak ta cihaz da senin oluyor iade işleminde karti iade ediyorsun edene kadar anan aglıyor o ayri tabi birsürü de olanak paket bedelsiz zama zingo dan bahsediyorlar adamlar nerden nasıl para alacaklarıni biliyorlar şuan bende kararsizim :)

birde taksit yapiyorlardi en son o ne durumda :)

219,00 tl olmus 190 dan :)

219 lirayı 10 taksit yapıyolar işte.
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] eğer alacaksan promosyon kodu veriyolarmış. ne kadar oluyor bilmiyorum ama alırken kullanamıyosun. bir sonraki almaya kullanabilirsin. ikimizden biri önce alırsa promosyon kodunuda diğerine veriririz yarı yarıyo promosyondan ikimizden yararlanırız. kodu veren, kodu alana promosyon kodunun yarısı kadar parayı hesaba yatırabilir. Güzel fikir sanırım :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hmmm bakarsın fiyat düşer ? sezon basladigi zaman birde sey v ardi halen varmı bılmıyorum , takımının maclarını aliyorsun taraftar paketimi nedir :)
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] benim avatar sizinkı lere gore daha kücük sanırım

güzel diyorsun ama işte gel gör ki durumlar nasıl olacak ev,çocuk vs :) ama sen alırsan beni gorürrsün :))

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
taraftar paketi varda 179 lira 40 lira için değmez bence tüm maçları alalım almışken :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] doğru diyorsun birde şu tüm macları tek bir kurulus verse güzel olurdu hea :) ama yakındır yani trt alır belkı yada telekom :) kara mehmet di sanırım digitürk ün sahibi adam her yerde
[MENTION=10880]masterbaba[/MENTION] oyle olucaksa lıg de napcak takım?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=263242]oxelara[/MENTION] seneye sdn fenerbahçeliler derneği kurucam hepinizi zorla üye yapıcam

Bu sene ( hemen şimdi ) niye kurmuyorsun… Bak bu fikri duyan ilgili sahıslar şimdiden faaliyete başlamışlardır.. :)

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sene ( hemen şimdi ) niye kurmuyorsun… Bak bu fikri duyan ilgili sahıslar şimdiden faaliyete başlamışlardır.. :)

yok ya 10-15 kişiyle kurulmaz :) keşke olsa.. ama kardeş forumlarla (eğer varsa) birleşilebilir..
gerçi 100 kişi bulsak 30-40 tanesi ben gibi zaten bi gruba üyedir ya da bi grupla takılıyodur vs..

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yok ya 10-15 kişiyle kurulmaz :) keşke olsa.. ama kardeş forumlarla (eğer varsa) birleşilebilir..
gerçi 100 kişi bulsak 30-40 tanesi ben gibi zaten bi gruba üyedir ya da bi grupla takılıyodur vs..

ben gelirim ama aidat ödemem:D:D:D:D