SDN Fenerbahçe Kulübü

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
ben yönetimde olacam.şu egemenle mehmet topalın sözleşmeni bugün fes ederim.ben sıze diyorum.egemenle mehmet topal saç baş yolduracak.bunlar takıma yararı bırak zarardan başka bir şey getirmezler.10 seneden beri fenerbahçenin maçlarını izliyorum.bu seneki kadar kötü defans kadar görmedim.vaslui gibi bir takımdan bile her 2 maçtada gol yiyorsak.iyi takımlara karşı bir düzine yeriz. bu maç için demiyorum.eski mesajlarımıda bakabilirsiniz.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
topal,topuz,bekir,selcuk bunlar başından beri diyorum gitmeli yada satılmalı
[MENTION=30440]zatura[/MENTION] iyi akşamlar

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sanada [MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION]

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2012-07-06_euroleague446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]THY Avrupa Ligi’nde yeni sezon, 11-12 Ekim tarihlerinde yapılacak müsabakalarla başlayacak. THY Euroleague’de yer alan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın ilk tur gruplarındaki maç programı da belli oldu.

11-12 Ekim tarihlerinde başlayacak olan, Basketbol THY Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, 11-12 Ekim tarihlerinde oynayacağı ilk tur maçlarının ardından, gruplarda 13-14 Aralık tarihlerinde oynayacağı son karşılaşmalarla ilk tur mücadelesi tamamlanmış olacak.

A Grubu’nda Panathinaikos (Yunanistan), Real Madrid (İspanya), Khimki (Rusya), Union Olimpija (Slovenya) ve ön eleme grubundan gelecek takımla eşleşen Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, sezonu İstanbul’da yapacağı Khimki karşılaşmasıyla açacak.

THY Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın maç programı şöyle:

11 Ekim 2012 Perşembe/ Fenerbahçe Ülker-Khimki

19 Ekim 2012 Cuma/ Union Olimpija-Fenerbahçe Ülker

25 Ekim 2012 Perşembe/ Fenerbahçe Ülker-Real Madrid

1 Kasım 2012 Perşembe/ Fenerbahçe-Panathinaikos

9 Kasım 2012 Cuma/ Elemelerden gelecek takım-Fenerbahçe Ülker

15 Kasım 2012 Perşembe/ Khimki-Fenerbahçe Ülker

22 Kasım 2012 Perşembe/ Fenerbahçe Ülker-Union Olimpija

30 Kasım 2012 Cuma/ Real Madrid-Fenerbahçe Ülker

7 Aralık 2012 Cuma/ Panathinaikos-Fenerbahçe

14 Aralık Cuma/ 2012 Fenerbahçe Ülker-Elemelerden gelecek takım

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kaynak

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
fenerbahce100.jpg

Dün oynanan Süper Kupa maçının ilk çeyreğinde, sol omuz bölgesinden sakatlanan Kalecimiz Volkan Demirel için, bugün sağlık ekibimiz tarafından bir konsultasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı sonrasında, Volkan Demirel’in tedavisi için, öncelikli olarak bir operasyon geçirmesi görüşü ağırlık kazandı; operasyonun ardında sahalara dönüş süresinin 4-6 ayı bulabileceği bilgisi milli oyuncumuz ile paylaşıldı.

Volkan, bu süre zarfında sahalardan uzak kalmak istemediğini belirterek, ikinci bir alternatif olan, ’konservatif tedavi’ yöntemini tercih ettiğini sağlık heyetimize bildirdi. Bu karar doğrultusunda, futbolcumuzun tedavisine herhangi bir cerrahi operasyona başvurulmadan devam edilecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
500. mesajımı Fenerbahçenin sayfasına yazarak Doçent oluyrum. :)

Herkese hayırlı uğurlu olsun.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
herkese hayırlı akşamlar..
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] hayırlı olsun :)

bu arada burayı çok yalnız bırakıyosunuz arkadaş hiç olmuyor böyle ama, canlanalım hadi hiç yakışmıyor bizlere...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Lube Ayar: ortalıkta da yoksun.. sezon başlayacak nerdeyse.. ne yapmayı düşünüyorsun?
Tuncay Sanli: ben 1 aydan fazla istanbuldayim sessiz kalmayı tercih ettim,haber bekliyorum,,,,
Lube Ayar: fenerbahçe'den mi haber bekliyosun, başka bi kulüpten mi?
Tuncay Sanli: Tabiki Fenerbahçe'den ...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
benden hızlı çıktın [MENTION=23389]mila12[/MENTION] :) tamda ben onu yazmak için konuya girmiştim.

konuya gelirsek ben tuncayın takıma gelmesini istemem. taaa bizden ayrılış biçiminden beri içimde bir kırgınlık var tuncaya karşı...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
benden hızlı çıktın @mila12 :) tamda ben onu yazmak için konuya girmiştim.

konuya gelirsek ben tuncayın takıma gelmesini istemem. taaa bizden ayrılış biçiminden beri içimde bir kırgınlık var tuncaya karşı...

Şimdi o soruyu sordu

Lube Ayar: 2007'de fenerbahçe'den ayrılmakla hata yaptığını düşünüyor musun peki?
Tuncay Sanli: Avrupa'da oynamak istiyordum bügün olsa aynı kararı verebilirdim, gecmis gecmiste kaldi, önümüzdeki maclara bakicaz:-))))

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Şimdi o soruyu sordu

Lube Ayar: 2007'de fenerbahçe'den ayrılmakla hata yaptığını düşünüyor musun peki?
Tuncay Sanli: Avrupa'da oynamak istiyordum bügün olsa aynı kararı verebilirdim, gecmis gecmiste kaldi, önümüzdeki maclara bakicaz:-))))

hadi gene avrupaya o zaman derim ben gene... :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Tuncay zaten eski tuncay değil. Şuan takımda ihtiyaç da yok

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION], [MENTION=23389]mila12[/MENTION]; hayatta aldigim en buyuk ogutlerden biri sudur ve bence dogrudur: ayrildigin sevgiline, ayrildigin isine, ayrildigin takimina, ayrildigin forumuna, kisacasi ayrildigin hicbirseye geri donmeyeceksin....

sonuc olarak: gelmesin....

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
gelmesin abi tuncay filan.zarardan başka bir şey getirmez.sağlam transferler şart bu takıma takviye şart.şunuda deyim gruplara kalma şansımızı yüzde 1'in altında görüyorum.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
yok benim korkum transfer yaptık alın orta saha istiyodunuz diye göz boyamalarından korkuyorum. yoksa [MENTION=158637]angel75[/MENTION] gibi düşünüyoruz "gelmesin" :)

Reaksiyon puanı
10,315
@cobra11, @mila12; hayatta aldigim en buyuk ogutlerden biri sudur ve bence dogrudur: ayrildigin sevgiline, ayrildigin isine, ayrildigin takimina, ayrildigin forumuna, kisacasi ayrildigin hicbirseye geri donmeyeceksin....

sonuc olarak: gelmesin....

budur!
kesinlikle katılıyorum ablacım, en doğru hükmü vermişsin valla, eline, yüreğine sağlık.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu Takımın Tuncay a ihtiyacı yok.
Bir Appiah,Gençliğindeki bir Aurelio gibi orta saha lazım bize.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Günaydııııın 12 Numaram...
[MENTION=70615]erjan[/MENTION]; güne harika başladım umarım böyle devam eder... :)
seninde mükemmel geçsin günün...

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
günaydın dostlar ,
sizler ile aynı fikirdeyim .. tuncay gelmemeli..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
günaydınlar herkese...

bu arada oyuncularımızıda takımımız renklerine uygun olarak alıyoruz... :)

bftl9.jpg

bide mert var tabi onuda ben ekleyim :)

fehmimertgnok4.jpg

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Volkan’dan fedakarlık,
Doktorlar omuzu çıkan milli kaleciye “Ameliyat ol” dedi. Bıçak altına yattığı takdirde 4 veya 6 ay oynamama riskinin olduğunu öğrenen yıldız file bekçisi operasyonun yapılmasını kabul etmedi.
DERBİDE omuzundan sakatlanan Volkan Demirel, takımını uzun süre yalnız bırakmama uğruna büyük fedakarlık örneği!.. Dün toplanan Fenerbahçe Sağlık Heyeti raporları inceledi ve “Volkan’ın omuzunun tam olarak düzelmesi için ameliyat olmalı” kararını verdi.
Bu durumda 4 veya 6 ay arası takımdan ayrı kalacak olan Volkan ise bıçak altına yatmak yerine 2 hafta kendisini denemek istediğini söyledi.
Volkan ameliyat olmazsa Elazığspor ve Spartak Moskova maçlarında oynamayacak. Daha sonra kaledeki yerini alacak. Ancak omuzundaki sakatlık nüksederse bu kez daha uzun süre oynayamama ihtimaliyle karşı karşıya kalacak.

LİNK

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Günaydın 12 numara harika bir gün dilerim hepinize :)

Günaydııııın 12 Numaram...
@erjan; güne harika başladım umarım böyle devam eder... :)
seninde mükemmel geçsin günün...

günaydın dostlar ,
sizler ile aynı fikirdeyim .. tuncay gelmemeli..

Günaydııınnnnn : )

günaydınlar herkese...

bu arada oyuncularımızıda takımımız renklerine uygun olarak alıyoruz... :)

bide mert var tabi onuda ben ekleyim :)

Günaydın herkeşe :)

A0PjjlaCYAA3FQE.jpg