SDN Fenerbahçe Kulübü

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Uefa bu maçı izlesin bir daha kapıdan sokmaz. Ayrıca transferler bitti diyen yöneticilerimiz umarım gereken dersi almıştır

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
hocam haklısın Fenerbahçe güzel oynamadı, kaleye inemedi, ortasahada top çevirdi durdu ama bu hakemin kötü olmasını gerektirmez, Kuyt'a yapılana devam diyor Umut'a yapılana penaltı adalet mi bu, ikisinde de Galatasaray golü buldu.

sende haklısın bişey demiyorum sanada ama maç bitmiş istediğimiz kadar itiraz etsekte değişmeyecek. ama değiştirebileceğimiz tek şey takımımız şu anda. hakemin hatalarına itiraz ederek kendimiz sinirlenmekten başka birşey yapmayız.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sende haklısın bişey demiyorum sanada ama maç bitmiş istediğimiz kadar itiraz etsekte değişmeyecek. ama değiştirebileceğimiz tek şey takımımız şu anda. hakemin hatalarına itiraz ederek kendimiz sinirlenmekten başka birşey yapmayız.

Haklısın hocam zaten aslında ben takıma sinirlendim, üstünede hakemin saçmalıkları gelince iyice çileden çıktım.
O nasıl bi ortasaha, ortasahada sadece stadın çimleri vardı, bizim orta saha nerdeydi bilemiyorum,
O nasıl defans kaç tane hata yaptılar, hataları değerlendirseler şimdiye ben televizyonu kırdıydım.
Forvette adam yok Kuyt, Alex hepsi topu ileri taşıyor ama ileriye adam koymayı akıl edememişler, vallaha sinirden çatladım yav.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
berbat bir macti.. 2 takimda cok kotuydu.. ama galatasaray bir nevi daha iyiydi..
uamrim onumude ki maclarda 2 takimda toparlanirda futbol keyfi yasariz...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
şu takıma adam akıllı bir orta saha ve adam akıllı bir defans alalım, namağlup şampiyon oluruz. hemde böyle 1-0 larla değil, rahat rahat alırız maçları 3er 3er atarız golleri. alex bile defansın korkusundan hucuma çıkamıyorki geliyor defanstan top alıyor kaç kere aldı. alex hangi birini yapsın hucumamı top dağıtsın yoksa orta sahayamı çıkarsın topu.

ben şunu isterimki kuyt gibi 97. dakikaya kadar koşan, mücadele eden, isteyen ruh tüm takım oyuncularında olsun.

bahadır41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanlışlarıyla dogrularıyla mac bitti artık şimdi düşünelim ... orhan hasan ali memhmet topal bekir ile ne kadar devam edilebilir kiii ahh ahhh bos yere güzel ülkemde para kazanıyorlar

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
eksikler daha ne kadar net gözükebilirki. bi önlem almamılar yoksa tüm sene çok saçma geçecek...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçemizin, Galatasaray ile oynadığı Süper Kupa maçının 14.dakikasında kalecimiz Volkan Demirel’in, sol omuzu çıktı.
Sedyeyle oyun dışına çıkartılarak, hastaneye götürülen kalecimizin sol omzunun çıktığı ve anestezi altında yerine oturtuldu bildirildi.
Volkan Demirel’in yapılan tetkiklerinde herhangi bir kırağa rastlanmadığı belirtildi. Milli kalecinin ileri tetkikleri istanbul’da yapılacak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yok Arkadaş yok.Bizim gördügümüzü yönetim nasıl görmez.
Bir orta saha alınmazsa hakikaten işimiz zor.
Kuyt bu seneki en iyi transferimiz,Adama Helal olsun 40 yıllık Fenerbahçeli gibi oynadı.
Şu hırs biraz digerlerindede olmalı.
Aykut Hocada şu pısırık futbolu bırakmalı.
Bırakmıyorsa Fenerbahçe bıraksın onu.
Bir takım her sıkıştıgında geri pas mı yapar ya.
Hakemede diyecek bir şey yok bu saatten sonra.
Sonuçta goller hep bireysel hatalardan geldi.
Bu sene bu kafayla rahat maç izleyemeyiz.

Maalesef Fenerbahçem beni yanıltmadı.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Aykut Kocaman: "Sezon öncesi önemli bir test maçı oldu"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2012-07-13_aykutkocaman446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa karşılaşmasının zor bir maç olduğunu belirterek, "Genel olarak sezon öncesi bir test maçı gibi de oldu" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "Zor bir maç oldu. Genel olarak sezon öncesi test maçı gibi de oldu. Hazır olma aşamasındayız. En önemli şey iki farklı oyun oynamaya çalışan takımı hangisinin kabul ettireceği. Her iki takımda kendini kabul ettirmek istedi. Maçın başında hatalı bir top kaybıyla oyundan kopma aşamasına geldik. Volkan'ın da sakatlanmasıyla sıkıntı yaşadığımız anlar oldu. 20. ve 30.dakikalarda oyunu kontrol altına aldık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmak istedik ama oyuncularımızın bir kısmını sorumluluk almaktan çekindi.. 2.golden sonra gelen gol ve kırmızı kart ibreyi bize döndürdü ancak yapmak istediklerimizi yapamadık. Oyun elimizdeydi ama değerlendiremedik. Evet, kupayı kaybeden değil, kazanan taraf olmak isterdik ama basit hatalarla kaybettik. Kendi içinde başka senaryonu solan bir maçtı" diye konuştu.
Galatasaray'ın kullandığı penaltı ile ilgili de konuşan Aykut Hoca, "Penaltı mı, değil mi diye de düşünüyorum. Bunu tekrar izleyip, görmek gerekir. Her oynadığımız maçtan sonra doğrular ve yanlışlarımızı tartışacağız. Bu demek değildir ki sorunlar tamamen kalkıyor. Oyuncularımızla tekrardan maçı seyredip sıkıntı yaşadığımız yerleri düzelteceğiz" yorumunda bulundu.

Şampiyonlar Ligi Play-off müsabakasındaki rakibimiz Spartak Moskova ile yapacağımız maç hakkında da konuşan Aykut Kocaman, "Spartak Moskova maçı ayrı bir maç olacak. Moskova'yı geçerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Rakibimiz de güçlü bir rakip. Önemli bir takım. Bu akşam oynadığımız maçın atmosferi farklı, Moskova ile oynayacağımız maçın atmosferi farklı olacak" dedi.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

daha test maçı diyor ya. bu sene çıldırtmazsa bizi dahada çıldırmayız..

Reaksiyon puanı
10,315
yobo bu maçta niye oynamadı acaba, sakatlığımı var ne?

bu mağlubiyete üzüldüm, ama mutlak bir hayır getireceğine inanıyorum.
bize bir "emre" gerekli, mutlaka böyle biri bulunup alınmalı, başka çaresi yok.
ah aykut, çok sakin birisin, n'olurdu morinho tipinde biraz yırtıcı, coşkulu, heyecanlı biri olaydın!
"bizden" "içimizden" biri olmasaydın işin zordu gerçekten... bizi pişman etme olmaz mı!

bu arada kadroya baktım da musa sow'da yokmuş!
n'oluyoruz ya?!

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Tamam takım çok iyi değildi belki ama GS de çok iyi oynamadı özellikle 2. yarı onlarda kötüydü hatta berabere bitirmeyi düşündüler maçın sonlarına doğru ama hakem maçın başındna beri bizim alehimizde düdükler çaldı. Bizim yaptığımız faullerin çoğuna sarı kart verdi onların yaptığı faullerin çoğunu görmedi sert olanlara düdük çaldı. Sarı kart göstermedi. Üsütne Kuyt'ın faulünü vermedi sarı kartı GS li oyuncuya göstereceğine niye kart göstermiyorsun diye biz görüyoruz faulü vermedi sonrasında gol oldu.
Cüneyt Çakır kendini nerde görüyor bilmiyorum ama bu şekilde avrupada bir maç yönetseydi ya uzun süre maç alamazdı yada kokartını iptal ederlerdi.
Yazıklar olsun diyorum....

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
aynen bende diyorumya şu takıma yobonun yanına bi lugano bide emre lazım. sonra kimse tutamaz bizi. yoksa bu defansa ben bile gol atarım la böyle defansmı olur arkadaş :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=30440]zatura[/MENTION] [MENTION=70615]erjan[/MENTION] günaydın

bu adam beni delirticek, test maçıymış neyi kimi test ediyon ya bu kadar taraftara yazık be! daha sow u kac dakka sokuyorsun, miğde bulandirmaya basladın zaten azcık mac tadı vardi ağzımıda kursağımızda kaldı o da topal ayrı bir dert bekır naptıgı belli değil yobo yu sokmaz volkan dan başka kalecimizde yok adamı isyan ettiryorlar ramazan günü moral bozuyorlar yazık

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Olan oldu. Zaten anca Gökhan, Yobo ve Volkan olmasa kazanabilirlerdi ve o oldu.. Bir daha böyle yakalayamazlar kolay kolay bu savunmayı. Bize kalan seyir zevki inanılmaz, her defasında transfer edildiğine şükredilen bir KUYT.. Krasiç'te adapte olunca hücum yönü tutulmaz zaten bu takımın..

Volkan Spartak Moskova maçları ve ligin ilk 2 maçında oynayamayacakmış :(

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
kuyt belkı 3 sezonun en iyi transferi abi adam sankı 40 yıldır bizde bukadar cabuk adapte olan gormedim ben, aykut yine kafasının dikine gidiyor söyle bir tv programına katılsa direkt baglanip soru soracağım
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] günaydın

evet az once okudum en az 2 ay yokmuş...

lahalehey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir galatasaraylı olarak fenerbahçeyi kötü gördüm, emrenin eksikliği çok hissediliyor, malesef mehmet topal o kalibrede bir futbolcu değil, tarzları çok değişik.. bu arada sow neden oynamadı sakatlıktan yeni falan mı çıktı arkadaşlar?

hakem hataları vardı 2 taraf için de , olmaması iyi olurdu ama malesef yaşandı. bana kalırsa galatasaray ve fenerbahçe gibi takımların hakem gibi bir bahaneleri olmamalı, bir anlamda bir öz eleştiridir bu..

umarım volkan bir an önce iyileşir en azından 2. s.moskova maçına kadar, bizim için muslera ne ise fenerbahçe için de o. kaldı ki fenerbahçenin mutlaka turu geçmesi gruplara kalması lazım, temennim odur.

fenerbahçe geçen seneki oyunundan kötü olmakla birlikte 2 takım da hazır değil görüntüsü verdi bence, iki taraf için de en azından avrupa maçlarına kadar bu durum ortadan kalkmış olur umarım.. ligdeki derbide görüşmek üzere :)

düzenleme : kuyt süper transfer olmuş, şahsen çok beğendim :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Aykut hocanın maç sonu torumlarına bayılıyorum :) Spartak Moskow maçındada gerekli dersleri aldık der herhalde

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yok yok Aykut diyelim artık, bundan önceki büyük maçlardaki hatalarını biliyoruz, o zamanlarda tecrübe kazanır dedik, elindeki kadroyu iyi kullanması lazım dı bu maçda
Artık tecrübe kazanacak birşeyi kalmadı, daha hala test maçı diyor, artık ciddi ciddi Aykut denilmesi lazım
önümüzdeki günlerde avrupa maçları olacak, hangisi Galatasaray'dan daha düşük kalitede? hepsi ya daha güçlü yada Galatasaray ayarında olacak, hepsinde bu şekilde bir takım görürsek hiç iyi olmaz.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Dün Erzurum'un evsahipliğinde yapılan Süper Kupa mücadelesinin başlamasına saatler kala twitter'da başlayan, bugün gazetelere de yansıyan, Haber Türk Gazetesi'nde ise "Yine Alex Krizi" başlığıyla manşete taşınan haber (!) tamamen asılsızdır.

Takımımızın maç farketmeksizin devam eden işleyişinde; kadro, karşılaşmadan hemen önce netleşir ve soyunma odasında açıklanır.

Dolayısıyla maç günü otelde yapilan toplantıda ilk 11'in açıklanmış olduğu haberi de doğru değildir; aynı şekilde Haber Türk'ün iddialarının aksine, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, teknik heyetimize kadro tercihinde herhangi bir müdahalesi de söz konusu değildir.

Her kötü sonuçtan sonra adeta bir alışkanlık haline gelen bu tip haberlere itibar edilmemesini bir kez daha önemle rica ediyoruz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
en sonunda bu haber... v.b gazete dergi tv lerle davalık olacağız.