SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Spartak Moskova-Fenerbahçe maçı 21 Ağustos Salı günü Star Tv'den canlı yayınlanacak.

[MENTION=70615]erjan[/MENTION] artık sende seyredebilirsin maçı :D linkleri atmana gerek kalmadı :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Spartak Moskova-Fenerbahçe maçı 21 Ağustos Salı günü Star Tv'den canlı yayınlanacak.

@erjan artık sende seyredebilirsin maçı :D linkleri atmana gerek kalmadı :)

oo çok süper oldu bu, sonunda bende ağız tadıyla bir maç izleyebileceğim internette sürünmeyeceğim :D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
star kesin maça şifre koyar, karasal yayınınız vardır umarım? :D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bu arada bugün gene bişeyler açıklanmış bişeyler olmuş millet birbirine düşmüş. hiç okumadım, yazılanlar gene bellidir ne olacak.

Tek sözüm var hala konuşanlara,

İşte Şampiyonluk, işte KUPA !!

Az9Gvp_CEAEMFEw.jpg:large

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Adamlar en iyi bildiği işi yapıyorlar sonuçta :) (çamurluk)

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu rakip takımların taraftarları Fenerbahçe'ye dua etmeleri lazım hepsi Fenerbahçe sayesinde hukuk profesörü oldular. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] Evet bugün densizin biri bir konu açmıştı,şu sadrigillerden.
Adam vaslui başkanı gibi Takımımızın eleneceginden ve bundan mutlu olacağını filan söyledi.
Gereken cevabı verdik Renkdaşlarla.
Sıkıntı yok,sadece konu kapandı.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
boşverdim ben onları zaten artık, herzamanki halleri..

Kocaman'dan oyuncularına uyarı!

TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de antrenman öncesinde oyuncularla toplantı yapan teknik direktör Aykut Kocaman, bazı uyarılarda bulundu.

fnr_X6UKR.jpg

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından pas çalışması ve taktiksel çalışmalarla idmanı tamamladı.

Sarı-lacivertli ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Vaslui ile yaptığı rövanş maçında sol omzundan sakatlık yaşayan Gökhan Gönül'ün Medical Park Göztepe Hastanesi'nde tetkiklerinin yapıldığı bildirilirken, oyuncu takımdan ayrı çalıştı.

Fenerbahçe, yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek ve öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla TFF Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı Erzurum'a gidecek.

KOCAMAN'DAN OYUNCULARA UYARI

Antrenman öncesi sarı-lacivertli futbolcularla bir toplantı yapan teknik direktör Aykut Kocaman'ın, bazı uyarılarda bulunduğu bildirildi.

Vaslui karşısında oynanan iyi futbol ve galibiyet için oyuncularını tebrik eden Kocaman'ın, kritik bir döneme girdiklerini dile getirerek, ''Önümüzde 21 günde yapacağımız 7 maç var. TFF Süper Kupa, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa maçları oynayacağız. Yoğun bir maç programı bizi bekliyor. Hepinizden bugüne kadar olduğu gibi antrenmanlara yüksek katılım bekliyoruz. Aklınızı ve kalbinizi takıma verin. Bu süre içinde kendinize çok dikkat edin'' ifadelerini kullandığı aktarıldı.

ALİ YILDIRIM BASIN MENSUPLARIYLA SOHBET ETTİ
Antrenmanı takip eden Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım, medya mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

Konuşmasında, Fenerbahçe takımının transfere ihtiyacı olmadığını ve basında çıkan haberlerin aksine herhangi bir oyuncunun transferi için girişimleri bulunmadığını vurgulayan Yıldırım, Şampiyonlar Ligi elemelerinde Spartak Moskova'yı geçmeleri durumunda transferi gündemlerine alıp almayacakları yönündeki bir soru üzerine ise, ''Transfer çalışmalarının bu maçla ilgisi yok. İhtiyacımız olsa yarın da yapabiliriz'' dedi.

Fenerbahçe'nin 5 maç seyircisiz oynama cezasında indirim beklemediklerini aktaran Ali Yıldırım, ''futbolda şike'' davasının bugün açıklanan gerekçeli kararıyla ilgili duydukları memnuniyetsizliği de dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde Spartak Moskova'yı geçmeleri durumunda transferi gündemlerine alıp almayacakları yönündeki bir soru üzerine ise, ''Transfer çalışmalarının bu maçla ilgisi yok. İhtiyacımız olsa yarın da yapabiliriz'' dedi.

işte buna sevinirim, transfer yapıyosak onun bunun için değil, takımın ihtiyacı varsa yapılmalı transfer.. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Gamze Bulut: “Başkanımızın mesajı çok mutlu etti”

2012 Londra Olimpiyatları'nda kadınlar 1500 metrede gümüş madalya kazanan Fenerbahçeli Milli Atletimiz Gamze Bulut, piste çıkarken başarının geleceğini hissettiğini ve Başkanımız Aziz Yıldırım'ın tebrik mesajının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Olimpiyat ikinciliğinin ardından FB TV'ye açıklamalar yapan Milli Atletimiz Gamze Bulut, "Öncelikle çok mutlu olduğumu dile getirmek istiyorum. Bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben oraya çıkarken iyi bir başarı kazanacağımı biliyordum; daha doğrusu hissediyordum. Özellikle Başkanımız Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın mesajın aldım ve çok mutlu oldum. Şube kaptanım Fikret Çetinkaya'ya da çok teşekkür ederim. Çünkü bana inandı ve güvendi. Böyle bir başarı kazanıp, döndüğüm için çok mutluyum" diye konuştu.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30284

Tarihi Bir Gün; Tebrikler Aslı ve Tebrikler Gamze

Ülkemiz adına tarihi bir gün, tebrikler Aslı Çakır Alptekin, tebrikler Gamze Bulut.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda, 1500 metre finalinde altın ve gümüş madalyayı kazanma başarısı gösteren kızlarımızı yürekten kutluyor; Gamze Bulut’un ailemizin bir parçası olması edeniyle ayrıca gurur duyuyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayırlı Sahurlar [MENTION=71554]cobra11[/MENTION]
Yine ikimiz varız anlaşılan.:)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
renkdaşlar bende burdayımda biraz işlerim vardı, hayırlı sahurlar herkese.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
557501_405068382888163_173645331_n.jpg

1991 Yılında Alex De Souza'nın Futsal Oynadığı Yıllar

- Alt Sıra, Soldan İkinci

bu arada herkeşe günaydın

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
zenit bastırdıkça bastırıyor, s.moskovanın durumu iyi değil, fenerbahçe yener, her şey ortada

AAuEL.png

gZ0Ie.png

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[h=2]Fenerbahçe'nin, Vaslui ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında sakatlanan Gökhan Gönül, Süper Kupa maç kadrosuna alınmadı.[/h]
Fenerbahçe'nin, Vaslui ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 3. eleme rövanş mücadelesinde sol omzunu üzerine düşerek, omuz bölgesinde kanama ve yumuşak doku zedelenmesi bulunan Gökhan Gönül, bugünkü antrenmanda yer almadı ve Gökhan Gönül tedbir amaçlı maç kadrosuna alınmadı.
Öte yandan Fenerbahçe'nin bugün yaptığı antrenmanın ikinci bölümünde sağ üst ön adalesinde zorlanmaya bağlı olarak ağrıları oluşan Serdar Kesimal da tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı.

İDMAN NOTLARI

Fenerbahçe, TFF Süper Kupa'da 12 Ağustos Pazar günü Erzurum'da Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi.
Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Öte yandan Vaslui ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3.eleme turu rövanş mücadelesinde sol omzunun üzerine düşerek, omzunda oluşan ağrılar nedeniyle Gökhan Gönül, antrenmanda yer almadı. Gökhan Gönül'ün yanı sıra antrenmanın ikinci bölümünde; sağ üst adalesinde zorlanmaya bağlı ağrıları oluşan Serdar Kesimal da, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.
Fenerbahçe bu antrenmanın ardından saat 14.00'te özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan, TFF Süper Kupa'nın oynanacağı şehir olan Erzurum'a gidecek.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
:S bekiri oynatmıcaktı yobo oynayacakti şimdi ters bir durum oldu bekır var gokhan yok

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çok kötü oldu bu şimdi :/

Bu arada Zenit şova döktü olayı. Spartak Moskovayı duman ediyorlar şu an. 4-0 oldu 67.dakika
Spartak Moskova 10 kişi kaldı. Birde penaltı kaçırdılar. Emenikeyi düşürdüler ceza sahasında penaltıyı başkası kullandı.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aykut dan süpriz bekliyorum taktıksel bakalım napacak..

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
adamlar 5 tane gol yedi, sparta moskovayı gözümüzde çok büyüttük işte görüyorsunuz, deplasmanda çok kötüler, belki onları evlerinde yeneriz.

KR8FS.png

DYePv.png

Am6SF.png

Bzis1.png