SDN Fenerbahçe Kulübü

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
iyi aksamlar 12 Numaram... her macimiz sonrasi bu kadar huzurlu bir sekilde uyumamiz dilegiyle...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
takım iyi olacak inşallah. kadıköydeki maçtan iyiydik. yeni transferlerde takıma uyum sağladığında inşşallah karşımıza kim çıkarsa çıksın yenecek güçte olacaz. o yüzden bende seçmiyorum takım kim gelirse gelsin eleyeceğimize inanıyorum.

iyi akşamlar [MENTION=158637]angel75[/MENTION] :)

Hagi mi Kuyt mı? :)

Kuyt böyle savaşcı olsun bizdeki yeri her zaman ayrı olur. başka oyuncuyla karşılaştırılamaz bence :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kuyt böyle olursa Alex in heykelinin yanına bir heykel daha dikmemiz gerekecek.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Fb tv özeti veriyor.

Verdi.

Kaçıranlar ve izleyemeyenler için.

Özet bu gece 1 de maçın tamamının tekrarı yarın gece 1 de.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türkiyenin 4de 3ü üzüldü ama yapacak birşey yok mail atmaya devam etsinler...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bir ara da Hagi mi Alex mi vardı, Alex'in krallığını herkes kabul ettikten sonra o soru tarihe karıştı.

komik çocuksun vesselam :)

Türkiyenin 4de 3ü üzüldü ama yapacak birşey yok mail atmaya devam etsinler...

niye fenerbahçe yendiği için üzülsün ki birileri , aksine herkes mutlu olmalı , ülke puanımız artıyor ve Türkiye avrupada daha iyi tanınıyor . Bir galatasaraylı olarak böyle düşünüyorum .

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Avrupa liglerinde ne kadar çok Türk takımı olursa bizler için o kadar iyi.
Tüm takımlarımıza ve FENERBAHÇE'mize başarılar diliyorum

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hagi mi Kuyt mı? :)

Arkadaş yok artık ya O.o Sınırın sınırı :)) Yapmayın güzel abilerim alex ile hagi kıyaslayanların hepsi saçmalıyordu :D hagi ile alex çok farklı :) Bu arada neden kendinizi sürekli kıyaslamak zorunluluğunda hissediyorsunuz :)) ben kuyt ilk geldiğinde para işi için demiştim oynamaz demiştim ama bira yanılmışım :D Bu akşam için tebrikler :D beklediğim skor 2-1 di 4-1 olmuş O.o :D:D

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı Geceler ne oldu bu gece böyle ben iftarda olduğum için maçı izleyemedim aranızda olamadım. İnşallah pazar günüde galibiyet alırız.

Bu arada kim diyordu Kuyt yaşlı diye :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Takım isimlerinin düzgün yazılması konusunda ne kadar hassas olduğumuzu bir kez daha hatırlatayım.

Bu arada ankette yok şu şu takıma oy vermiş vermemiş gibi son derece gereksiz tartışmalara sebep olabilecek capsleri, yorumları bir daha görmek istemiyorum arkadaşlar.
İsteyen istediği takıma oy verir. Bir de bunun yüzünden tartışma ortamı oluşsun istemiyorum.
Bu sözüm spor konusunda aktif rol oynayan tüm dostlara..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Arkadaş yok artık ya O.o Sınırın sınırı :)) Yapmayın güzel abilerim alex ile hagi kıyaslayanların hepsi saçmalıyordu :D hagi ile alex çok farklı :) Bu arada neden kendinizi sürekli kıyaslamak zorunluluğunda hissediyorsunuz :)) ben kuyt ilk geldiğinde para işi için demiştim oynamaz demiştim ama bira yanılmışım :D Bu akşam için tebrikler :D beklediğim skor 2-1 di 4-1 olmuş O.o :D:D

Hagi Allah rızası için mi gelmişti? :) Hiç bir zaman Fenerbahçeliler Alex'le Hagi'yi kıyaslamadılar ki. Alex ne zaman gol atsa ne zaman maç çevirse hemen ardından medyasıyla kamuoyuyla Hagi ile kıyaslandı.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
[video=youtube;9OZ83J4Sxx4]http://www.youtube.com/watch?v=9OZ83J4Sxx4&feature=youtu.be[/video]

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Medya Fenerbahçeli ise biz ne yapalım O.o :==) Az önce kıyaslandı hem bir fenerbahçeli kardeş tarafından ve çok karşılaştım kıyaslamalara :D az önceki yorumları okuyabilirsin abi O.o :D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kocaman " Takımlarımız için eleştiriler hep aynı. İstiyorlar ki bizim takımlarımız topu alacak, oynayacak, atacak, atacak.Böyle olmuyor "

tamda böyle bir takım istiyoz aykut hocam :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bak dediklerimi yanlış anlıyosun. Spor müdürlerinin yarısından çoğu Galatasaray'lı. Hep onlar yaptılar bu haberleri. Alex ne zaman gol atsa ortaya Hagi mi Alex mi muhabbeti atıldı. Fenerbahçelilerde bir yerden sonra bu tartışmaya katılmak zorunda kaldı. Her maçtan sonra aynı haber olmaz ki. Hagi mi Alex mi diye soruyorlar sonra kendileri cevaplıyorlar Hagi diyorlar. Tamam bir kere Hagi dedin anladık. Her defasında Alexle kıyaslamak niye? Bana sorarsan Alex. İstatistikler ortada. Açın bakın. Kriter uefa kupasıysa en az emreninde okanında hakanında payı var o kupada.

Alex mi Jardel mi o zaman? Jardel de Süper kupa aldırdı.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Haklısın abi ama basında fenerbahçe baskısı diğer tüm takımların toplamından fazla :D herkese hayırlı geceler :D ben yatıyorum :)) urfalı ve burağın maçta olmayacağını öğrendiğimde üzüldüm :( :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Üzülme. Sabri ve Yektanız var.

Bir de Demirören muhabbeti çıktı. Haluk Ulusoyla sevindiğiniz yıllara sayın. Demirören de ektiğini biçiyor ama. Sezar Bilgilinin Brütüsü olmanın ceremeleri bunlar.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şu Başlık çok Hoşuma gitti yav.İsmi lazım değil bir yere ait ama güzelmiş bence.:)

TRrZg.jpg

Birde 1.sayfadaki Marşımızda gayet güzel olmuş.:)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Medya Fenerbahçeli ise biz ne yapalım O.o :==) Az önce kıyaslandı hem bir fenerbahçeli kardeş tarafından ve çok karşılaştım kıyaslamalara :D az önceki yorumları okuyabilirsin abi O.o :D

sanırım burda benden bahsettin, durumu açıklayalım da karanlık nokta kalmasın.
Ben kıyaslamadım, sadece daha önceleri kıyaslandığını söyledim,
O yıllarda medya tarafından sıkça kıyaslama yapılıyordu bu medyanın Fenerbahçeli mi Galatasaraylı mı olduğunu bilmiyorum, bu sebepten Fenerbahçelilerin herhangi iki futbolcuyu kıyaslaması söz konusu değil.
mesela sen messi ile ronaldo'yu hiç kıyasladın mı? kendi adıma söyleyim biraz futboldan anlıyorsak kıyaslamanın saçma olduğunu görürüz. ama medya 2 yıldır bu konu üzerinden gidiyor, zamanında Hagi ve Alex gibi.
Umarım yanlış anlaşılma giderilmiştir, saygılar.

Reaksiyon puanı
10,315
büyüksün fenerbahçem!

maç oynanırken camideydim. çıkınca aklım fikrim maçtaydı, sonuç ne oldu diye meraktan çatlayacaktım... ki,
aklıma telefonum geldi, açtım baktım... ki, sevgili kardeşim [MENTION=158637]angel75[/MENTION] müjdeli haberi mesajla geçmiş. dünyalar benim oldu...
eve ise henüz yeni gelebildim. golleri [MENTION=64502]cengaver51[/MENTION] kardeşimizin koyduğu videodan izledim. süpermişiz ya!
kuyt için sevindim, harikaymış. ve musa sow için de tabii.

ve sıra erzurumda...
aynı sevinci yaşayacağız inşaallah.
sizleri çoook seviyorum arkadaşlar, Allaha emanet olun hepiniz.
hayırlı geceler ve sahurlar diliyorum herkese...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kocaman: “Büyük takım olma refleksini gösterdik”

Ym1ou.jpg

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Vaslui deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bu maçta büyük takım olma refleksini gösterdik" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "En önemlisi büyük takım refleksi göstermek zorunluluğumuzdu. İhtiyacımız olan şey buydu ve bunu da göstermiş olduk. Kendi sahasında hiç yenilmemiş bir takip karşısında hem de moralleri yüksekken bu sonucu almamız önemliydi. Moral bozmak için her türlü ortam varken, önemli olan bu skoru elde etmek "diye konuştu.

İlk golü bulmalarının ardından hemen kendi kalelerinde gol görmeleri içinse Kocaman, "Dünyada oynanan her maçta her takımın yaşadığı sorunları yaşıyoruz. Bu anlamdaki eleştiriler hep aynı. Bizim takımlarımız için eleştiriler hep aynı. İstiyorlar ki bizim takımlarımız topu alacak, oynayacak, atacak, atacak, atacak, atacak... Böyle olmuyor" açıklamasını yaptı.

Volkan’ın penaltı kurtarışını değerlendiren Aykut Hoca, "Maçın genelinde büyük sıkıntılar olmadı ama sıkıntı yaşadığımız anlar da oldu. Açıkçası bunu da görmek lazım. Penaltıya özellikle değinmek lazım. Olmayan bir pozisyonda ilk duran toptan ikinci duran topa götürdü pozisyonu hakem. Volkan belki bizim biraz daha zorlanacağımız bir konuma gidecek maçın, penaltıyı kurtararak oralara gitmesini engelledi " yorumunda bulundu.

Takım savunmasının önemine de değinen Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "En önemli şey takım savunması. Bunu yükseltmek için özellikle çalışmamız lazım. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde bu seviye çok daha yukarılarda. Bunun için sürekli çalışıyoruz zaten. Bir takım alışkanlıkları yerleştirmek ve geliştirmek çok da kolay olmuyor. Yavaş yavaş bunu sağlayacağız" dedi.

"Top oyundayken senaryo istediğimiz gibiydi" diyen Kocaman sözlerini ise şu ifadelerle tamamladı:

"Biraz daha agresif bir takım olması yönünde kadro seçiminde bulunduk. Hem top kapma, hem de top kullanma konusunda ilk maçta eksik kalmıştık. Buna göre bir kadro seçtik. Bunlar top oyuna girene kadar konuşulan senaryolardır. Bugün top oyundayken senaryo bizim istediğimiz gibi oldu."

BASIN TOPLANTISI
Aykut Kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmada istedikleri her şeyi yaptıklarını vurgulayarak, "İlk yarının sonları dışında maçın hakimi bizdik. Bu da skora yansıdı. Değerli bir galibiyet aldık ve Avrupa’da kaldık" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun biraz daha zor olacağını kaydeden Aykut Kocaman, "Ancak takımın gücüne inanıyorum. Şampiyonlar Ligi için çok güçlü bir arzuyla mücadele edeceğiz. Cuma günü belli olacak rakibimize odaklanacağız" diye konuştu.

Bir gazetecinin play-off turunda Fenerbahçe’nin seri başı olmadığını söylemesi üzerine Kocaman, "Seri başı olmak veya olmamak önemli değil. Temel problemimiz şu anki seviyemizi, potansiyelimize yakın hale getirmek. Bir tık daha yukarı çıkmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Maçın hakemi için söylenecek fazla bir şeyin olmadığını kaydeden Aykut Kocaman, "Penaltı anı belki kırılma anıydı, ancak başka kırılma anları da vardı. Örneğin ilk yarının sonunda öne geçme fırsatımız oldu, değerlendiremedik. Sonuçta çok doğru bir oyun oynadık, doğru işler yaparak değerli bir galibiyet kazandık" diyerek sözlerini tamamladı.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30240

Ya Manşetler Güzel,Yada benim Keyfim yerinde Buda güzelmiş Ha.:laugh:

VlKzR.jpg

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Yakıştı !

Selam Olsun !

files.php

Kolay değil... Kendi seyircin önünde ismi seninle mukayese dahi edilemeyecek bir kulüple berabere kalacaksın, üstüne bu takım Avrupa'da hayli iyi işler yapıyor olacak, medya zaten çekmiş kılıçları ve bunların yanında belki de en sinir bozucusu camia içi kuru gürültüler yükselmeye başlayacak.

Durum hayli zor ama aşılması da bir o kadar kolay. Çıkacaksın, kral gibi oynayacaksın ve tokat gibi yapıştıracaksın cevabı ne dediğini bilmezlere, ne idüğü belirsizlere.

Öyle de oldu... Golü erken bulduk yalnız cevap da gecikmedi. Sonrası alışıldık oyun psikolojisi, tamamen dibe vuruş. Devreye kadar oynadığımız ya da oynamak zorunda olduğumuz kötü futbol. Ve ikinci yarı, başka bir Fenerbahçe.

Dönüm noktası Volkan'ın kurtardığı penaltı, sonrası pür neşe. Dirk Kuyt, Kayt, Köyt veya her ne derseniz. Ve Moussa Sow, son günlerdeki sözde zayıf noktamız. Çıktık kral gibi oynadık ve cevabı tokat gibi yapıştırdık işte.

Fenerbahçe'ye yakışan skorda katkısı olan Teknik ekibimize,sahada ter döken futbolcularımıza ve günlerce yaptığı yolculuk sonrası tribünde sesiyle varlığını hissettiren GFB Europe ekibine

Selam olsun !

grupck